4KA - dalsi mobilny operator

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4KA - dalsi mobilny operator

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

áno, je tu o tom aj téma ak by niečo
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

inac nevsimol si niekto prapodivne pocitanie kreditu vo 4ke? uz ju prakticky nepouzivam, mam ju ako druhu sim kartu a chcel som si skrz sms na 950 overit, ci tam mam nejaky kredit. v priebehu hodiny som mal 3x rozny vysledok. prvy krat 3 centy, potom 47 centov a nakoniec 92 centov. na druhy den zasa 3, ale pri odoslani skusobnej sms nebol problem a zostatkovy kredit bol zrazu 42 centov. dneska je to uz nula(bez toho aby som ho od tej skusobnej sms pouzil). viem, ze tam ide len o centy,ale nechapem ako v tom mozu mat taky bordel.

//nedalo mi to a napisal som na podporu. tak cast kreditu sa vzdy alokuje koli datovym prenosom. sice som ich zapnute nemal, ale moze byt.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nevšimol so niekto extrémne slabý signál v 4ke v poslednej dobe? Všímam si, že na príliš veľa miestach mám E/3G signál až do takej miery, že mi nenačíta/neodošle ani fotku v Messengeri napríklad. A deje sa to napríklad v podnikoch v centre mesta (normálne nad zemou, v bežnej budove, kde som predtým signál mal). A dokonca aj tam, kde mám LTE a plný signál je úplne bežné, že mi to ide 2 Mb/s (občas sa podarí tak 10-20, ale skôr málokedy). Každopádne ten "nulový" signál na dáta si všímam posledné týždne/mesiace a ak sa to nevyrieši, tak určite mením operátora - len reku či náhodou niekto neeviduje niečo podobné.

Mám iPhone 14 Pro a volal som aj na infolinku, vraj nikde nevidia u mňa problém.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

veď s tým signálom to bola stále katastrofa.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bola, ale toto viem porovnať úplne spoľahlivo (napr. reštaurácie kam chodím), niekedy som tam mal plný signál LTE a nemal problém tam poslať aj video alebo dať videohovor, dnes tam mám Edge a nepríde mi ani fotka na Messenger.

No budem to musieť zmeniť zrejme.
Napísať odpoveď