Tri tyzdne dovolenky a tu obhajca genodcidy na Balkane a na Ukrajine ide propagandu svojich zamestanavatelov vo velkom style.
Ked som odchadzal, vykrikoval, ze Ukrajinci boli na lavom brehu zmasakrovani a ako si to vobec mozem dovolit spochybnovat NYT, ktory opakovanovane vydava moskovsku propagandu, ako sam rusky trotel dokazal linkami na "ukrajinsky utok na trhovisko"
Tak tu dake citanie na temu "lavy breh Dnipra"
Radu Hosu pise o celom fronte. aj ten mal pred troma tyzdnami rozpadnut a ja som cakal, kedy sa okupanti vratia do Kyjiva. skutok sa, opat nestal.
medzitym prisli okupanti o.i. prisli aj o najmodernejsi protiletecky radar. uz pred takmer rokom a pol vykrikoval Koňacenko o "44 znicenych raketach z HIMARSu". tak tento skvost hned po rozlozeni na fronte znicil tie rakety dve. vlastnym telom a stvrt miliardy dollarov premrhanych.
rusky troll dokonca oznacil vsetkych Ukrajincov za fasistov, lebo nasiel dake video s pesnickou.
tak ta ukrajinska fasisticka strana ziskala celkovo 282 tisic hlasov v roku 2014 a mala jedineho poslanca.
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Ukra ... y_election
v roku 2016 na Slovensku ziskala fasisticka strana takmer 210 tisic hlasov a 14 mandatov. o tom ako sa rozmaha fasizmus na Slovensku mozme diskutovat v teme o aktualnej vlade, ked su ministri povodne z fasistickych stran.
tiez som prebehol cez dake kňů kňů ohladom F16 a Leopardov. kto vie, ci trollovi doslo, ze na tie F16 sa ucia piloti a nie mobici ci dobrovolnci. aj ceski, slovenski ci polski piloti museli pred Bitkou o Britaniu prejst treningom a svoje kridla mali...