4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Ja tiez rtvs az tak nepozeram, no este nepatrim medzi tych co si telku vobec nezapnu. Dufal som, ze Machaj bude nieco lepsie ako Reznicek, no na programe som to nejak nepostrehol. Jedine coho pribudlo je zeleneho spravodajstva, neviem ci Machaj bol nejako zeleno orientovany, no ubralo sa to tym smerom ale inac vsetko po starom.
Najviac som uzasnuty z tej trafiky co maju zabavaci v tej relacii co davaju tusim v piatok vecer, milujem slovensko sa to vola, nevidel som z toho za cele fungovanie asi ani jeden cely diel, no mozno na zaciatku pred x rokmi mozno jeden a je to uplny bizar, nechapem ako to mozu davat rok co rok, a ze sa na to vobec niekto pozera.
Tie zvysne dva programy, su dalsie dva ktore ludia zrejme pozeraju castejsie joj24 a ta3, takze pokial rtvs 24 neponuka nic navyse, tak tiez nevidim dovod preco by mala fungovat, ak sa pozeram na spravy tak sem tam to pozriem zo zvedavosti a je to dost low budget a tusim tam aj dost recykluju spravy ci uz z jednotky alebo z minuleho dna, co je sila, ale to tusim robi aj joj24. Bizar su reklamne bloky, co by som od spravodajskej tv necakal. Keby zajtra vypli ta3, joj24 a rtvs24, tak by ludom urobili laskavost.
rtvs sport, to by mohli nechat, aspon bude clovek vediet, ze sport je tam a dvojka je na dokumenty a podobne veci.
Najviac som uzasnuty z tej trafiky co maju zabavaci v tej relacii co davaju tusim v piatok vecer, milujem slovensko sa to vola, nevidel som z toho za cele fungovanie asi ani jeden cely diel, no mozno na zaciatku pred x rokmi mozno jeden a je to uplny bizar, nechapem ako to mozu davat rok co rok, a ze sa na to vobec niekto pozera.
Tie zvysne dva programy, su dalsie dva ktore ludia zrejme pozeraju castejsie joj24 a ta3, takze pokial rtvs 24 neponuka nic navyse, tak tiez nevidim dovod preco by mala fungovat, ak sa pozeram na spravy tak sem tam to pozriem zo zvedavosti a je to dost low budget a tusim tam aj dost recykluju spravy ci uz z jednotky alebo z minuleho dna, co je sila, ale to tusim robi aj joj24. Bizar su reklamne bloky, co by som od spravodajskej tv necakal. Keby zajtra vypli ta3, joj24 a rtvs24, tak by ludom urobili laskavost.
rtvs sport, to by mohli nechat, aspon bude clovek vediet, ze sport je tam a dvojka je na dokumenty a podobne veci.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
V noci sa stali dve veci - Blahovi sa v sukromnej nemocnici narodilo dieta, co presne po vzore koministov (obcanom statne, jemu sukromne) a Danko mal autonehodu a zmiesta usiel https://domov.sme.sk/c/23267535/sef-sns ... usiel.html (typujem, ze teraz vlada zrusi tresty za autnehody a necha prepustit semafor).
"Prezident" havaroval? To hádam nie.
-
starysomar
Hardcore addict
Semafor bol nefunkčný, Danko tiež. Otázka ostáva kto viac 
-
harrison314
Hardcore addict
Vzhladom na olejovu skvrnu, ktora sa tiahla od miesta nehody az k jeho domu, mozeme len hadat 
-
starysomar
Hardcore addict
Pred 23,30 na(drb)razil.
Po 8,45 na druhý deň nahlásila nejaká jeho podriadená (ak som dobre zachytil).
Som sám, komu je to "divnô"?
Po 8,45 na druhý deň nahlásila nejaká jeho podriadená (ak som dobre zachytil).
Som sám, komu je to "divnô"?
Nepopil.
ako môže niekto trafiť ten semafor, veď je to riadne daleko od vozovky. Co isiel vari na kamione?
Všetko smeruje k tomu, že to nelichotivé co sme si dlhdobo o "Kapitanovi" mysleli ma podla vsetkeho velmi realny podklad..
Všetko smeruje k tomu, že to nelichotivé co sme si dlhdobo o "Kapitanovi" mysleli ma podla vsetkeho velmi realny podklad..
Osobne si myslím, že Danko je už nejakú dobu psychiatricky liečený a berie nejaké lieky z kategórie benzodiazepínov. Myslím si to podľa toho, ako výrazne sa zhoršil jeho verbálny prejav. Hovorí ako niekto, kto odmakal 24hod šichtu, lahol si spať a v tom momente by ste ho zobudili. Plus výrazne pribral, čo je jeden z vedlajších účinkov. Pod vplyvom benzodiazepínov by človek nemal šoférovať, lebo má reakčný čas ako človek s 2-3promile. A už vôbec sa nemá na tie lieky piť alkohol, pretože alkohol zosilňuje účinok týchto liečiv.
SMERácka mafia je späť v plnej sile. ŠukajEštok povedal, že nedošlo k žiadnemu zraneniu, ani škode na majetku...inými slovami, staré známe SKUTOK SA NESTAL. Aj napriek tomu, že Danko ušiel od nehody, policajti ho vypátrali a on odmietol policajtom otvoriť. Podľa našich zákonov je toto automaticky trestný čin a je s vami zaobchádzané, ako keby ste mali nad 1promile v krvi. Minimálne by mal prísť o vodičák na 2 roky, ako každý iný bežný smrteľník.
Takou čerešničkou na torte je to, ako sa Danko pred pár dňami vyjadroval na adresu sexuálnej orientácie Pelého...že by ľudia mali o kandidátovi na prezidenta vedieť všetko, že je divné ako o 50 ročnom chlapovi vieme len to, že má psa...hovorí človek, ktorý chcel "vybozkávať všade" odsúdenú vrahyňu. V tomto prípade karma alebo božie mlyny, mleli expresne rýchlo.
SMERácka mafia je späť v plnej sile. ŠukajEštok povedal, že nedošlo k žiadnemu zraneniu, ani škode na majetku...inými slovami, staré známe SKUTOK SA NESTAL. Aj napriek tomu, že Danko ušiel od nehody, policajti ho vypátrali a on odmietol policajtom otvoriť. Podľa našich zákonov je toto automaticky trestný čin a je s vami zaobchádzané, ako keby ste mali nad 1promile v krvi. Minimálne by mal prísť o vodičák na 2 roky, ako každý iný bežný smrteľník.
Takou čerešničkou na torte je to, ako sa Danko pred pár dňami vyjadroval na adresu sexuálnej orientácie Pelého...že by ľudia mali o kandidátovi na prezidenta vedieť všetko, že je divné ako o 50 ročnom chlapovi vieme len to, že má psa...hovorí človek, ktorý chcel "vybozkávať všade" odsúdenú vrahyňu. V tomto prípade karma alebo božie mlyny, mleli expresne rýchlo.
najsmutnejšie na tom cele je to, že ho volilo tak vela voličov /resp jeho stranu/, čo niečo vypovedá o nemalej časti obyvatelov Slovenska.
SNS a Danka volili prevažne voliči Republiky, ktorí sa obávali, že SNS neprejde volbami ako možný partner pre stranu Republika.
Co následne priznal samotný predseda Republiky Uhrik a zostal rozčarovaný z tejto solidarity pôvodných voličov Republika voči strane SNS.
Danko sa vyjadril že so stlpom nevie spísať udalosť, ale s policajtami by vedel kebyže ich zavolá, skrátka utiekol z miesta nehody bodka.
A áno Sutaj Eštok povedal, že nebola spôsobená škoda na majetku, ale ten vyvalený stlp semaforu hovorí niečo iné
Co následne priznal samotný predseda Republiky Uhrik a zostal rozčarovaný z tejto solidarity pôvodných voličov Republika voči strane SNS.
Danko sa vyjadril že so stlpom nevie spísať udalosť, ale s policajtami by vedel kebyže ich zavolá, skrátka utiekol z miesta nehody bodka.
A áno Sutaj Eštok povedal, že nebola spôsobená škoda na majetku, ale ten vyvalený stlp semaforu hovorí niečo iné
-
Mek
Addict
Fico sa rozhorcoval ze novinari hladaju senzaciu, a ze tak danko havaroval no a co ved to a moze kazdemu stat, ved normalna ludska situacia. Uz ale nespomenul ze to ze budu ozrati a ze zdrhnu z miesta, sa uz kazdemu stat nemoze, na to su zakony. Ale nepredpokladam, ze by to ich volicom vadilo.
Normálna ľudská situácia je aj útek z miesta nehody, lebo vodič je pod vplyvom alkoholu. Akurát že bežný človek skončí pred sudcom v superrýchlom konaní, dostane podmienku a 2 roky je bez vodičáku. Čo by pre Danka nemal byť problém, keďže sa mu všetci skladáme na šoféra a limuzínu...ale papalášizmus musí byť. Žilinka už dal pokyn na začatie trestného stíhania...semaforu. 
Že toľko pochopenia nemal Fico aj pre Lipšica, ktorý po nehode neušiel, ale podával prvú pomoc, fúkal a následne sa vzdal mandátu poslanca, predsednictva v strane a úplne odišiel z politiky.
Že toľko pochopenia nemal Fico aj pre Lipšica, ktorý po nehode neušiel, ale podával prvú pomoc, fúkal a následne sa vzdal mandátu poslanca, predsednictva v strane a úplne odišiel z politiky.
Mozno na tom nieco bude, posledne posobi tak nepritomne.ephramko napísal: 13 jan 2024, 1:56 Osobne si myslím, že Danko je už nejakú dobu psychiatricky liečený a berie nejaké lieky z kategórie benzodiazepínov.
Zajtra bude v o 5 minut 12 vysvetlovat/obhajovat nevysvetlitelne.
-
harrison314
Hardcore addict
Nemohlo by mat velmi podobne prejavy na cloveka to, ze je pod velkym stresom?ephramko napísal: 13 jan 2024, 1:56 Osobne si myslím, že Danko je už nejakú dobu psychiatricky liečený a berie nejaké lieky z kategórie benzodiazepínov. Myslím si to podľa toho, ako výrazne sa zhoršil jeho verbálny prejav. Hovorí ako niekto, kto odmakal 24hod šichtu, lahol si spať a v tom momente by ste ho zobudili. Plus výrazne pribral, čo je jeden z vedlajších účinkov. Pod vplyvom benzodiazepínov by človek nemal šoférovať, lebo má reakčný čas ako človek s 2-3promile. A už vôbec sa nemá na tie lieky piť alkohol, pretože alkohol zosilňuje účinok týchto liečiv.
Danko je bájkar, ktorý ani nevie čí je. V článku sú písané jeho protichodné vyjadrenia k tej nehode. On už úplne "otupjevjeja."
https://www.aktuality.sk/clanok/Lb63XPI ... l-zraneny/
https://www.aktuality.sk/clanok/Lb63XPI ... l-zraneny/
Nie. Stres je prirodzená reakcia, ktorá nás má pripraviť na riešenie nejakej nebezpečnej situácie v štýle útok alebo útek. Nebudem rozoberať, aký je rozdiel medzi stresom, dlhodobým stresom, úzkosťou a pod., to nie je podstatné. Pri strese sa nám vyplavuje do krvi veľké množstvo adrenalínu, stúpa tep, zrýchluje sa dýchanie atď., následkom čoho je, že je človek taký viac čulejší alebo nabudený ako po pár energy drinkoch, pretože si telo myslí, že hrozí nejaké nebezpečenstvo. Všetci vieme, ako sa cítime, keď sme v strese.harrison314 napísal: 14 jan 2024, 18:26 Nemohlo by mat velmi podobne prejavy na cloveka to, ze je pod velkym stresom?
Danko naopak v poslednej dobe pôsobí viac zmätene (oproti Dankovi po roku 2016) a často hovorí tak strašne monotónne, bez intonácie, s veľmi veľkými pauzami a ešte viac sa mu pletie syntax, často ani nedokončí vety. Nie som jeho lekár, takže áno, čiste teoreticky to môže byť aj dôsledok dlhodobého stresu a nedostatku spánku. Ale Danko nechudne, naopak priberá a tu a tam v TV pôsobí zase ako Danko. Potom si pozrieš Danka z parlamentu o 2-3hodiny neskôr ako bol v TV a už je úplne mimo. Podľa mňa to skôr vyzerá na to, že keď vie, že ide do TV debatovať, tak si dá ešte pozor, aby "bol vo forme" a potom si už dá tabletku, možno aj s nejakým panákom na nervy.
Kebyže nevieš, kto je Danko a oslovil by ťa v teplákoch a ošuntelej bunde niekde na vlakovej stanici v mentálnom rozpoložení, v akom je v poslednej dobe, tak čo si o ňom pomyslíš?
____
____
"Kto je vinný, nech hodí kameňom." Andrej Danko, 14.1.2024
-
harrison314
Hardcore addict
myslel som dlhodoby stres. Vdaka za objasnenie.
mna dnes takato titulka prekvapila:
https://www.politico.eu/article/davos-w ... d-kushner/
https://www.politico.eu/article/davos-w ... d-kushner/