ryanair - online checkin
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ryanair - online checkin
Pri kupen letenky sa vyplnuje meno, ale chcem aby letel niekto iny, staci pri online checkine vyplnit dotycneho?
nebude to problem?
nebude to problem?
hmm, urob to normálne, keď budeš bookovať letenku, tak tam napíš, ktorí ľuďia tam idú, čiže dáš to na meno, dva týždne pred odletom ti pošlu online bookaciu a tam si vytlačiš letenku - to je teraz dôležité (ešte pred rokom by to až taký problém nebol) Jednoducho je jedno, že kto rezervuje a platí letenky, dôležité je, aby tam boli tie mená ,ktoré chcú letieť 
-
kukiak
Addict
tak bud neurobil online checking alebo mal velku batozinu.. alebo daku podobnu chybu, ktoru si sposobil on sam..Frikso napísal:Kamarat teraz letel s rajnerom v akcii za €20 a zrazu na mieste zistil, že nie €20 ale €90![]()
poteší
Re: ryanair - online checkin
Nechcem zakladať novú tému - máte aj vy na PC problém so stránkami Ryanairu? Už dlhodobo to funguje dosť naprd a dnes dokonca ani nedokážem zvoliť žiadnu destináciu..
-
kukiak
Addict
Mne to nejde asi pol roka
som myslel, ze mam daco s kompom a neriesil som to. len cez mobil a appku mi to ide.
Nechoď na stránku cez inkognito režim.
Napadlo ma to, ale ani to nepomohlo.
Ked som tam chodil minuly rok viac krat tak som zistil ze nefunguje len SK verzia. Po prepnuti na CZ alebo ENG tak bez problemov.
Dík za tip, cz funguje, sk stále nie.