Smart Switch Mobile
Smart Switch Mobile
Nazdar , snazim sa prekopirovat vsetky veci zo stareho telefonu Xiaomi do noveho telefonu Samsung . Problem je v tom ze ked skonci kopirovanie zacina v novom telefone uprava alebo zoradenie skopirovanych veci a tam sa mi to hned zasekne pri denniku hovorov . Vcom moze byt problem a ako by som to opravil . Skusal som to viac krat a stale to iste ... Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Smart Switch Mobile
Vsak skus vymazat dennik hovorov v starom telefone. Predsa to nie su take dolezite informacie ako keby si chcel prenasat aplikacie ci sms spravy.
Prosim ta kde v telefone by to malo byt 

-
hojko
Site Admin
Vsak kliknes na telefon, resp. posledne volania. A tam oznacis vsetky volania a vymazes.
-
starysomar
Hardcore addict
Prenášal som (...kopíroval) veľa krát sebe aj mojej pomocou free softíku MyPhoneExplorer. Od čias tlačítkových mobilov.
Zoznam hovorov sa síce importovať nedá no dá sa vyexportovať a odložiť.
Zo Samsungu S-7562 do Xiaomi Redmi 1S (aj inokedy) to síce oznámilo, že "obnovujem" iný telefón, než z ktorého je záloha no zobralo to. Do firemného Samsungu Galaxy A20e som si tak kopčil všetky kontakty importom - kto by písal ručne cez 1000...
Zoznam hovorov sa síce importovať nedá no dá sa vyexportovať a odložiť.
Zo Samsungu S-7562 do Xiaomi Redmi 1S (aj inokedy) to síce oznámilo, že "obnovujem" iný telefón, než z ktorého je záloha no zobralo to. Do firemného Samsungu Galaxy A20e som si tak kopčil všetky kontakty importom - kto by písal ručne cez 1000...
-
hojko
Site Admin
Pyta sa na Smart Switch Mobile a ty tu pises dve na tri o aplikacii MyPhoneExplorer 
Ale on ho predsa pouziva 20r a spravi s nim aj manzelkin aj dcerin mobil. Mozno aj suseda dobehne. 
-
starysomar
Hardcore addict
Pozrel som recenzie Smart Switch Mobile a viacerí používatelia sa sťažujú že im to nefunguje.
Napísal som ako to ide inak. To sa tu nesmie?
Napísal som ako to ide inak. To sa tu nesmie?
Koľko mesačne prevoláš keď máš toľko kontaktov?starysomar napísal: 21 jan 2024, 15:21 Do firemného Samsungu Galaxy A20e som si tak kopčil všetky kontakty importom - kto by písal ručne cez 1000...
-
starysomar
Hardcore addict
5 eur aj s dátami, zriedka viac. Prečo toľko kontaktov? Nazbierali sa rokmi. Mobily máme 26 rokov, od roku 1998. Mám v mobile 1049 svojich kontaktov vrátane emailov (a 1966 manželkinych, natiahli sa samé s duplikovanou apkou). Moja prešla viac zamestnaniami, 34 rokov som robil vo viac častiach firmy s vyše 1300 zamestnancami, rodina, priatelia atd. Firemná SIM, moja SIM. Prevažne som prevolal mesačne do 5 eur zo svojej. Väčšinou volali ľudia mne.
Ten Samsung Smart Switch Mobile má dosť zlých hodnotení v App Store aj v Google Play. Ak to niekomu vadí - ospravedlňujem sa, že som si dovolil spomenúť iný spôsob.
Ten Samsung Smart Switch Mobile má dosť zlých hodnotení v App Store aj v Google Play. Ak to niekomu vadí - ospravedlňujem sa, že som si dovolil spomenúť iný spôsob.
-
typek61
Darca
ten MyPhoneExplorer si pamatam este ked zili dinosauri
ale nie, mal som vtedy sony ericsson elm a v pohode to slo kopirovat 
//na dennik hovorov a sms pouzivam aplikaciu sms backup a restore.najdes ju v obchode play
//na dennik hovorov a sms pouzivam aplikaciu sms backup a restore.najdes ju v obchode play
-
guess.whoo
Redeemer
presne ako pise typek, sms backup & restore funguje bez problemov