4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Ze prepojenie Smeru a Sme rodina by bola aj po voľbách jasná, je aj spojenie R.Takáča a P.Krištufkovej - ruka v ruke.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/zamilo ... vraj-iskri
Aj v dnešných novinách Plus jeden deň sa už držia za ruky, síce bulvárne noviny ale je to dôkaz tvrdenia.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/zamilo ... vraj-iskri
Aj v dnešných novinách Plus jeden deň sa už držia za ruky, síce bulvárne noviny ale je to dôkaz tvrdenia.
Konecne kandidat na prezidenta ktory robi pre ludi: https://www.interez.sk/chce-dodrzat-co- ... do-vecera/
-
starysomar
Hardcore addict
Hanbu. Zamiesť jeho a podobných.
Andrej Danko ex-kandidat na prezidenta SR bude v den druheho kola prezidentskych volieb zametat ulice Dubravky a mat wokrshop ako sa cistia olejove skvrny... Sa mi vidi, ze v Dubravke už maju o program postarane.
Hm, Viskupic sa vzdava kandidatury na predsedu SAS. Mam celkom obavy co so stranou dalej bude.
Tiež ma to sklamalo
Grohling vs Viskupič bol jednoznačny favorit u mna Viskupič, z Grohlinga nič nevyžaruje, z Viskupiča išla taka ludskosť, pokora, uprimnosť, nič z toho nema Grohling, skor sa mi z neho obracia žaludok a keď rozprava, tak mi to nejak uši neberu. Ja obavi nemam, strana proste skonči, ešte šup šup Sulika nech jeho voliči vytlačia mimo Slovenska do Bruselu aby bojoval s eko loby. Ak by ale aj zvolili Grohlinga, tak si nemyslim, že to bude mať podla padu ich preferencii dlhu životnosť.Marián Viskupič nebude kandidovať za predsedu SaS a odporučil voliť Branislava Gröhlinga. Členom SaS to oznámil prostredníctvom straníckej skupiny na sociálnych sieťach. Spomenul rodinné dôvody.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla tradicie IM bude skor nakladat demokratickym kandidatom ako Pelemu.
Inac v diskusiach sa objavuje, ze sa maju novinari pytat na sexulanu orintaciu Pelegriniho, co je podla mna zbytocne a zas sa tym odvadza pozornost od dolezitych a skutocnych tem. Lebo normalnym ludom je prave toto jedno a jeho volici, lepsie povedane Ficovi volici tomu neuveria alebo im to je jedno, lebo nalozi liberalom a konecne nebude prezidentka sabotovoat bohumilu Ficovu robotu.
Inac v diskusiach sa objavuje, ze sa maju novinari pytat na sexulanu orintaciu Pelegriniho, co je podla mna zbytocne a zas sa tym odvadza pozornost od dolezitych a skutocnych tem. Lebo normalnym ludom je prave toto jedno a jeho volici, lepsie povedane Ficovi volici tomu neuveria alebo im to je jedno, lebo nalozi liberalom a konecne nebude prezidentka sabotovoat bohumilu Ficovu robotu.
nejde o jeho sexualnu orientaciu, ide o to, s kym konkretnym spava
neslo o to, ze Fico klatil nejaku mladu zensku, islo o to, ze to bola byvala milenka sefa odnoze talianskej mafie
je jedno, ze Pelle je gay, nie je jedno, ci pan, s ktorym zdiela noci, nepoziva neopravenene vyhody priamo plynuce zo svojho postavenia
neslo o to, ze Fico klatil nejaku mladu zensku, islo o to, ze to bola byvala milenka sefa odnoze talianskej mafie
je jedno, ze Pelle je gay, nie je jedno, ci pan, s ktorym zdiela noci, nepoziva neopravenene vyhody priamo plynuce zo svojho postavenia
Zaujimave ako je to zrazu volicom jedno. Ja by som im doprial zjest ich vlastnu medicinu. Nech sa poriadne zapru a zvolia si lgbtigriniho, srdca ich sampiona, mozno ich nerozhodia ani nejake fotecky ich milacika vo vyrivke s nejakymi sixpakovymi adonismi.
-
harrison314
Hardcore addict
A presne to je jeho volicom uplne jedno. Repektive Ficovim.beardie napísal: 31 jan 2024, 10:03 je jedno, ze Pelle je gay, nie je jedno, ci pan, s ktorym zdiela noci, nepoziva neopravenene vyhody priamo plynuce zo svojho postavenia
Volicom je to bolo vzdy jedno, porobne ako bolo volicom jedno, ked isty normalny a konzervativny predseda strany robil necudnosti s transkou.retkvic napísal: 31 jan 2024, 10:17 Zaujimave ako je to zrazu volicom jedno. Ja by som im doprial zjest ich vlastnu medicinu. Nech sa poriadne zapru a zvolia si lgbtigriniho, srdca ich sampiona, mozno ich nerozhodia ani nejake fotecky ich milacika vo vyrivke s nejakymi sixpakovymi adonismi.
Ked staviate kmapan na nevisti, tak nemusia mat radi teba, hlavne ze nenavidia tych druhych.
Toto je ta jeho laska? Nejaky operny spevak, ci uz ma niekoho dalsieho?
https://ereport.sk/slavny-tenorista-pre ... cna-laska/
Vtipne, ze to dokonca napisalo ich vlastne medium kde ma Smer a Hlas casto svoje vystupenia, mozno testovali reakcie.
https://ereport.sk/slavny-tenorista-pre ... cna-laska/
Vtipne, ze to dokonca napisalo ich vlastne medium kde ma Smer a Hlas casto svoje vystupenia, mozno testovali reakcie.
Ereport je medium Fedora Flasika, ktory stal najskor za HZDS, potom pomahal SMERu.
Som si vsimol toto medium hlavne pred poslednymi volbami kde mal svoje vyhlasenia Fico.
Pomahal, zrejme aj pomaha.
Pomahal, zrejme aj pomaha.
-
harrison314
Hardcore addict
IM bude kandidovat za prezidenta. Vraj chce drzat chrbat demokratickemu kandidatovi. Ak to dopadne tak ako vzdy, tak to vyrazne pomoze Pelegrinimu.
Za mna v podstate akykolvek iny "opozicny", USA a Sorosom plateny kandidat znizuje Korcokovu sancu, takze tu Matovic imho zase nieco nedomyslel.
Matovic si zrejme mysli, ze mu to uz raz vyslo 
Ked uz to prestrel Ficovi, tak to treba dokonat, na jedine na co som zvedavi su tie spolocne debaty ak s nim teda bude chciet niekto debatovat. Matovic je ako gilotina, je to nepekne no aj napriek tomu to vsetci chceli vidiet v akcii.
Ked uz to prestrel Ficovi, tak to treba dokonat, na jedine na co som zvedavi su tie spolocne debaty ak s nim teda bude chciet niekto debatovat. Matovic je ako gilotina, je to nepekne no aj napriek tomu to vsetci chceli vidiet v akcii.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja si nemyslim, ze matovic si mysli, ze akokolvek pomoze demopkracii. On tym len ziska, zas bude vo svetle reflektorov a zazije tie prave emocie, to co za to zaplatia ostatni mu uz je jedno.
Kdo se těší na „spravedlnost podle Fica“: jeho přátelé, spojenci i boháči - Seznam Zprávy
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz
Matovic moze teoreticky v kampani a najma tv diskusiach ist voci Pellegrinimi, potom odstupit v prospech Korcoka.