Ahojte
Chcem sa spytat v kazdej hre ktoru hram si nastavujem maximalne rozlisenie vyhladzovanie hran kvalitu obrazu a podobne...
No pozrel som sa do nastavenia grafiky myslim tym v nvidia ovladaci co je pri hodinkach na ploche a tam mam vsetky tipy nejakeho vyhlazovania vypnute. Viete mi prosim poradit ci to v tom ovladaci treba tiez zmenit alebo ked to je nastavene v hre tak to staci?
A este sa chcem spytat ked mam Nvidia grafiku ale na monitore mam od amd freesync vie to nejak spravit na tom monitore?
Vopred dakujem za radu
Nastavenie Nvidia ovladaca
Re: Nastavenie Nvidia ovladaca
Tak nVidia ma G-Sync, AMD ma Freesync. Ak monitor nepodporuje G-Sync, tak smola. Vyhladzovanie myslis ake, anti alliasing alebo co? Lebo toto sa standardne nastavuje praveze v hrach.
ano toto myslim napriklad FXAA a podobne... ze v hrach si to stale ponastavujem ale v tom ovladaci od nvidia to mam vypnute ta ci to potom v tych hrach funguje ked je to v ovladaci vypnuteheker napísal: 08 feb 2024, 7:49 Tak nVidia ma G-Sync, AMD ma Freesync. Ak monitor nepodporuje G-Sync, tak smola. Vyhladzovanie myslis ake, anti alliasing alebo co? Lebo toto sa standardne nastavuje praveze v hrach.
A na co by to bezalo pri beznej ploche Windowsu? Hry si to zapnu.
okey diky moc