Problem na monitore
Problem na monitore
Ahojte
Mam problem na obrazovku dajme tomu raz alebo 2 krat do dna my vyskoci taky cieny obdlznik z pravej strany monitora asi tak na sekundu abo na dve... robi to iba ked som na internete alebo na pracovnej ploche pocas filmov ani pocas hrania mi to ani raz nespravilo... neviete prosim kde moze byt problem je chyba v monitore alebo to bude nejaky komponent?
Mam problem na obrazovku dajme tomu raz alebo 2 krat do dna my vyskoci taky cieny obdlznik z pravej strany monitora asi tak na sekundu abo na dve... robi to iba ked som na internete alebo na pracovnej ploche pocas filmov ani pocas hrania mi to ani raz nespravilo... neviete prosim kde moze byt problem je chyba v monitore alebo to bude nejaky komponent?
Re: Problem na monitore
Zrejme daky plugin ci script v prehliadaci, mozno virus, ktory nieco spusti a hned zavrie.
A nevies ako by som to odstranil ?heker napísal: 12 feb 2024, 15:50 Zrejme daky plugin ci script v prehliadaci, mozno virus, ktory nieco spusti a hned zavrie.
prehliadac som uz aj preinstaloval ale furt ro robi
-
starysomar
Hardcore addict
Antivírové kontrtoly si urobil aké?
robil som test cez Eset security no nenaslo nic
zhruba pred tyzdnom som preinstaloval win 10 lebo mi to robilo a po preinstalacii zase zacalo to iste neviem ze co to sposobuje
Skus este Malwarebytes antimalware. Aky mas prehliadac? Skusal si aj iny prehliadac?
-
starysomar
Hardcore addict
...aj niektorý antirootkit. Osobne používam zhruba raz týždenne na kontrolu MalwareBytes AntiRootkit (beta), aj Eset online scanner no včera mi po dlhých rokoch čosi odchytil Comodo.
Tie okienka vyskakujú občas po aktualizáciách no iba do prvého reštartu. Ak stále - pozri čo sa spúšťa s Windowsom...
Tie okienka vyskakujú občas po aktualizáciách no iba do prvého reštartu. Ak stále - pozri čo sa spúšťa s Windowsom...
co sa spusta s windowsom mas namysli tie programy na pozadi co su ked dam spravca uloh?
-
starysomar
Hardcore addict
Ano. Možno nájdeš niečo neobvyklé (vyhľadaním v Google) no skôr nie. Mne tam figuruje "Terminal" - zakázal som mu spúšťanie.