Kľakačka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Light Expert
Light Expert

Kľakačka

Príspevok od používateľa Top »

Ahojte, máte niekto skúsenosti s kľakačkou, resp. je to podľa Vás dobrá alternatíva k sedeniu pri PC?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kľakačka

Príspevok od používateľa mirak2 »

Skusenosti mam, mna osobne boleli kolena, z klacania, je mozne, ze s lepsou kolennou podporou by som to nemal, bolel ma z toho chrbat, je mozne, ze preto, ze mam slaby chrbat. Nemyslim, ze je to na dlhsie pouzivanie, ale vsetko moze byt moja subjektivna skusenost.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Top »

Áno, čítal som, že hlavne na začiatku môže bolieť chrbát, keďže je to z dôvodu, že sa začínajú zapájať svaly, ktoré predtým veľmi neboli aktívne. Tak tej bolesti kĺbov sa tiež bojím.

Ako si teda vyriešil kancelárske sedenie? Kúpil si nejakú inú stoličku?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ak by bola klakacka tak dobra vec, pravdepodobne by sa za tu dobu ovela viacej rozsirila. Ale osobne nepoznam nikoho kto by ju skutocne pouzival.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

neviem ci je to porovnatelne ale raz som pri masazi chrbta miesto lezania clakal na takej divokej stolicke a musim povedat ze to bolo velmi prijemne, ona ju este vyposuvala takze bola idealne nastavena a ja som mal pocit ze som ako v bezvahovom stave...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je vela technik masazi, od suchej masaze, cez omulziovu, cez sedaciu, cez to ako ta natahuju alebo len hladkaju, cez to aku silu pouzivaju, je toho naozaj vela. V Thajsku po tebe skacu a chodia patami, inde ta tlacia laktom, inde zase prstami. Preto podla tvojej masaze by som nesudil stolicku a jej vyuzitie.
Napísať odpoveď