Blastbit napísal: 18 feb 2024, 15:34
Po tisíckach = tisíce (množné číslo) = od 2000 + . Dostávali po stovkách, preto sedí aj denný údaj 200...
Sú to známe fakty zmier sa s tým.
Pozri, tak ako sa teraz hadas s Jazykovednym ustavom SAV, mozes sa hadat aj s Geografickym ustavom

Mozes rovnako vypisovat maily tym doktorom religionistiky. Mne je to celkom jedno. Je to rovnaky pristup ako ked bol pocas pandemie kazdy infektolog, imunolog, vakcinolog
K téme ako takej - tak už niekto vie, prečo sú britský vojaci na Ukrajine?
ved to rusofil priznal, ze "UK" pouzil ako cesky derogativ na Ukrajincov - "úk*čka". to je ten isty, ktory sa hadzal o zem pre slovo "M*skal" a besne skrecal nieco o rasizme. potom nazval Ukrajincov "rasistickymi karitaturami Aziatov" a Kozaka zase ruskym derogativom pouzivanym na Ukrajincov
„Ruiny nás stály několikrát více než Bachmut.“ Propagandista ukázal odvrácenou stranu dobytí Avdijivky | FORUM 24
rusofili to tu ale nepriznavaju. vzdy viac fanatickejsi ako ruski propragandisti.
ak ma rusky tank posadku 3 muzov, transporter - kolesovy ci pasovy ma tie posadku troch a vazie 7 ludi, tak by "200" bolo primalo na to ake straty boli. A ked sa to na Ukrajine diali dake strasne boje, ze tam zomieralo po 800 Rusoch?
Preco ma ten fasista neustale obtazuje? Ved pisal, ze uz mi da pokoj. Pritom sam ukazal screenshot ako oznacil obzalobu z Haagu za blabol. Ale od vtedy ako halucinoval nieco s mobilom, ked som sa smial z toho ako je neschopny prepisovat azbuku/cyriliku do slovenciny uz necakam nic.