Automaticky posuv do prava
Automaticky posuv do prava
Zdravim,
mám taky problem ze pokial je v danom okne dole bar na posuv stranky tak sa mi automaticky posuva do prava, je to nejaky vírus alebo cim to moze byt ? Tak isto pokial chcel scrolovat dole ze chytim dany bar tak to nefunguje poriadne akurat sa to da posuvat pomalz len po nejakych castiach...
Skenoval som PC Malwarebytes ale nenaslo nič.
mám taky problem ze pokial je v danom okne dole bar na posuv stranky tak sa mi automaticky posuva do prava, je to nejaky vírus alebo cim to moze byt ? Tak isto pokial chcel scrolovat dole ze chytim dany bar tak to nefunguje poriadne akurat sa to da posuvat pomalz len po nejakych castiach...
Skenoval som PC Malwarebytes ale nenaslo nič.
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Automaticky posuv do prava
Robí to viac browserov? Po čom to začalo? Nepoužil si nejaké "vylepšenia" Windowsu?
Robi to od vcera a robi to vsade ne len v browseri...prave neviem ci bol nejaky update ale skusal som inu mys aj klavesnicu ci nahadou neje zasekla a nic... niekde to scroulue dokonca aj dole...
-
starysomar
Hardcore addict
Môžeš ešte skúsiť Eset online scanner a ak to robí aj v oknách atd - skúsiť bez internetu či bude.
Možno by som ako prvé odinštaloval klávesnicu, myš nech si ich Windows znova natiahne. (Nie obe naraz nech máš čím reštartovať).
Mne to robilo v jednom programe keď som mal "bezdrôtový modul" zasunutý v USB3. Po preložení do USB2 nerobí - no občas prestane klávesnica reagovať (zrejme úspora až moc agresívna).
Možno by som ako prvé odinštaloval klávesnicu, myš nech si ich Windows znova natiahne. (Nie obe naraz nech máš čím reštartovať).
Mne to robilo v jednom programe keď som mal "bezdrôtový modul" zasunutý v USB3. Po preložení do USB2 nerobí - no občas prestane klávesnica reagovať (zrejme úspora až moc agresívna).
nemáš tam pripojený napríklad aj gamepad? ak áno, odpoj ho.
prave ze nie... a zase reinstal win sa mi moc nechce teda...
Ked to spozorujes, ze sa to deje, napr. v exceli, skusal si v tom momente odpojit postupne najprv klavesnicu a potom mys? Ak si to este neskusal, tak to skus, ci po odpojeni klavesnice alebo mysi prestane ten automaticky posun, alebo sa to aj po odpojeni tychto dvoch zariadeni bude dalej posuvat.
Btw. klavesnicu a mys, na tom pocitaci kde sa to deje, mas wireless alebo kablove? Mas na tom pocitaci pripojene v tom case ked sa to deje aj nejake ine USB/wireless/dongle zariadenia? Ak ano tak popis ake plus napis ci su zapojene v USB2 alebo USB3 porte.
Btw. klavesnicu a mys, na tom pocitaci kde sa to deje, mas wireless alebo kablove? Mas na tom pocitaci pripojene v tom case ked sa to deje aj nejake ine USB/wireless/dongle zariadenia? Ak ano tak popis ake plus napis ci su zapojene v USB2 alebo USB3 porte.
Ok tak to zrejme robila 2 myska ktora bola pripojena cez bluetooth, vybral som USB zapojil a uz to je OK... toto jedine som neskusal vytiahnut... diky moc za rady 
Super...kzS^ napísal: 07 mar 2024, 23:31 Ok tak to zrejme robila 2 myska ktora bola pripojena cez bluetooth, vybral som USB zapojil a uz to je OK... toto jedine som neskusal vytiahnut... diky moc za rady![]()