GTX 1080 G sync
GTX 1080 G sync
Ahojte kupil som si monitor s G sync no v nvidia paneli nemam nastavenie na G sync neviem preco tak ma napadlo ma kompatibilitu
EVGA GTX1080 s G sync alebo koli comu to nemam v nastaveni nvidia
EVGA GTX1080 s G sync alebo koli comu to nemam v nastaveni nvidia
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: GTX 1080 G sync
aky monitor? netreba to zapnut najprv v nastaveni monitora (OSD)?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a v nastaveni monitora teda nic nie je ohladom toho? mas ho zapojeny cez DisplayPort?
mimochodom nejedna sa o pravy G-sync monitor, ale G-sync compatible, co tiez teoreticky moze robit problemy
mimochodom nejedna sa o pravy G-sync monitor, ale G-sync compatible, co tiez teoreticky moze robit problemy
cez kabel co bol v baleni je to hdmi koncovka aj do monitoru aj do grafiky*****HERO***** napísal: 09 mar 2024, 15:47 a v nastaveni monitora teda nic nie je? mas ho zapojeny cez DisplayPort?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ty sa vyhybas tym otazkam jak keby si kandidoval na prezidenta.
este raz.
1. v tom nastaveni monitora teda ohladom syncu nic nie je? moze to kludne byt aj Adaptive Sync alebo nieco podobne. pozri ci je to zapnute.
2. podla https://www.nvidia.com/en-us/geforce/pr ... ors/specs/ je pre tvoj monitor potrebne pouzit DisplayPort, nie HDMI, aby siel G-sync. skus to cez to. pise tam ale aj to, ze "Driver Needed: Future", co neznie zrovna najlepsie.
3. skontroluj ci mas aktualny GPU driver
este raz.
1. v tom nastaveni monitora teda ohladom syncu nic nie je? moze to kludne byt aj Adaptive Sync alebo nieco podobne. pozri ci je to zapnute.
2. podla https://www.nvidia.com/en-us/geforce/pr ... ors/specs/ je pre tvoj monitor potrebne pouzit DisplayPort, nie HDMI, aby siel G-sync. skus to cez to. pise tam ale aj to, ze "Driver Needed: Future", co neznie zrovna najlepsie.
v OSD mi pise ze Adaptive Sync on taze asi bude treba ten kabel DisplayPort*****HERO***** napísal: 09 mar 2024, 15:55 ty sa vyhybas tym otazkam jak keby si kandidoval na prezidenta.
este raz.
ano mam najnovsi ovladac na GPU
no nic kupim ten DisplayPort a sa ozvem ci to pomohlo diky moc zatial
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skus, mohlo by pomoct, daj vediet potom. daj pozor aby to bol aspon DisplayPort 1.2.
ale je mozne, ze si este aj tak budes musiet pockat na driver podla toho ich zoznamu. je to monitor z konca roku 2023, tak by to davalo zmysel.
ale je mozne, ze si este aj tak budes musiet pockat na driver podla toho ich zoznamu. je to monitor z konca roku 2023, tak by to davalo zmysel.
no tak uz mam kabel DisplayPort tak uz mi to funguje dakujem velmi pekne za pomoc*****HERO***** napísal: 09 mar 2024, 16:07 skus, mohlo by pomoct, daj vediet potom. daj pozor aby to bol aspon DisplayPort 1.2.