Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Netflix

Príspevok od používateľa wladas »

Presne to to maju na prd ze dnes uz standard 4K a na to treba najvyssi balik co uz neni moc lacne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mne zatiaľ ide, zdielam najdrahší účet so svagrovcami to jest naša rodina 1x TV 1x Tablet, 2x mobily plus švagor 1 TV asi 1x tablet a 2x mobily.

Zatial sa mi to nestalo, že by bol problém.
Uprimne, ak nastane, tak to asi zlegalizujem a pojdem iba na FULL HD profil (čo je škoda lebo mam veľkú OLED telku).

Netflix je naša hlavna TV, doplnam to ešte YouTube a počas roka idem po akciach a tak som mal zaciatkom roka 3 mes Apple TV, potom v sep-nov Disney+ za tie 3 eura a teraz idem 3 mesiace Skyshow tiež za 3 eura myslím.

Nejak sa to bude dať vydržať, aj tak je to len FOMO strach.

Mna naserie až ked tam dajú reklamy.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tam už je potom ten faktor, že ak som ochotný platiť 10 € za netflix (fullHD), tak už ozaj by som hodil aj tie 2 € a platil za 4K. Ak ho využívate aktívne, tak asi nie je o čom, ale ja tam pozrem prakticky zopár filmov do roka, a zopár seriálov do roka (sú mesiace, keď ten netflix len scrollujem). Okrem toho mám HBO Max (ktorým zatiaľ nepreplo), a mimo filmov YT a Spotify. A ešte mám SkyShowtime od kamaráta zadarmo (nechce nič, vraj platí pár euro dokopy), ale priznám sa že som tam nepozrel ešte vôbec nič.

To Kodi je pre mňa plnohodnotná náhrada, navyše tam sú filmy v diametrálne lepšej kvalite ako na Netflixe, ale to browsovanie obsahu a algoritmy na odporúčanie mi tam proste chýbajú. A ja som sa úprimne tešil z Netflixu, že nepirátim (ako pri Kodi) a platím čiastočne tvorcom, ale uvidím no, pri tých 12 € mesačne už som skôr tak naklonený, že radšej to zruším.

Resp., na mobile mi to stále funguje a podľa všetkého aj fungovať bude, a môžem to streamovať na TV cez chromecast ktorý mám v TV zabudovaný (a potom sa to už dá ovládať diaľkovým), aj to je alternatíva.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

begbeee napísal: 17 dec 2023, 20:07Uprimne, ak nastane, tak to asi zlegalizujem a pojdem iba na FULL HD profil (čo je škoda lebo mam veľkú OLED telku).

Riešenie je KODI a vip účet na webshare.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre stiahol som si do telefónu appku, čo ďalej?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Fidinko, kodi s SCC a webshare mam. Filmy a serialy tam pozeram casto a je to top. Lenivu intuivitu netflixu, a jeho recommender system to ale nenahradza.

Neviem si predstavit ze by som napr. deckam alebo zene co su zvyknute na krasne a blbuvzdorne prostredie netflixu otvoril Kodi. Viem ze su skiny, co sa napriklad snazia Netflix imitovat, ale to je katastrofa.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Veru, SCC je super ak máš už vopred vybraný obsah,
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mali ste niekto Canal+ ?

Ta ich ponuka ma nejak extra nezaujala ale beriem to tak, že ze Apple TV+ dostanem navyše "niečo" + premier league + wta.

Nejake skusenosti , su tam titulky aspon ceske vsade? Rozpravky dabovane? Aplikácia ako?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zdravím,
1/aka je ponuka filmov /nie serialov/ na netflixe? co som videl par nazvov titulov tak vsetko su to dost slabo hodnotene diela.
2/stale su tam reklami?
3/Netflix-odporucate-neodporucate?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

1. Filmy sú veľmi slabé. Sledujem skôr seriály a dokumenty.
2. Nikdy som tam nemal reklamu.
3. Neodporúčam.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

boli niekedy reklamy na netflixe? ja odkedy ho platim (uz to bude zopar rokov) tak som reklamu nevidel.

mne tam ten vyber pride celkom ok. su tam aj starsie klasiky aj nove filmy aj oskarove aj b-ckove. kvalitou mi to pride porovnatelne s hbo ci disney.
Prílohy
Screenshot 2024-03-14 102813.png
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dakujem, tak sa mi zdalo ze tu v diskusii bola zmienka o reklamach, tak som myslel ze sa to vztahovalo na netflix :-)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Netflix sa mi zda ma niekde moznost lacnejsieho predplatneho s reklamami. Ale je to tak, ze vypozeras par filmov a potom nemas co pozerat, ak si trochu narocnejsi divak. Obcas tam pridaju zaujimavy serial, ale nie je tam tolko kvalitneho obsahu, ktory by si mohol sledovat denne. Ale tak je to s uplne vsetkym, ci netflix, disney, hbo. Osobne to neodporucam, akurat cakam, kym nas zablokuju kvoli sharovaniu s kamosmi a potom na to kasleme. Spravili sme si NAS server s plexom, kde mame haldy filmov a serialov a to je asi najlepsie momentalne. Ludia aj tak 80% casu pozeraju priatelov/mash/dva a pol chlapa, simpsonovci, atd, dookola. Keby som chcel byt full spokojny, musel by som mat predplatene uplne vsetky sluzby, aby som tam nasiel to co chcem na vecer.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

dokumenty a serialy ma asi najlepsie spomedzi platforiem a filmy sa tiez daju obcas najst, ale nebudu to ziadne A++ tituly ako tu bolo spominane. Viem si tam vsak obcas najst nejaku oddychovku ako napriklad red notice
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak človek ide po kvalite, podľa mňa Apple TV+ je jasná voľba . Ale to je pre ľudí, ktorí pozerajú tak 10 dielňu sériu po hodine 3-4 týždne.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ja mám vďaka priaznivej konštelácii hviezd Netflix, Max, Disney aj Apple a využívam ich tak zhruba rovnako. Všade je niečo zaujímavé, Netflix dosť pridáva Oscarové aj Artové filmy, Disney je voľba na scifičká či rozprávky pre decká na HBO Max sú tiež veci, ktoré si rád pozriem a Apple zas umožňuje si filmy požičať/kúpiť. Keby som si mal vybrať, ktorú zrušiť, tak fakt neviem. A reklamy nikde nemám.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

V stave akom sú teraz služby povazujem platiť si ich všetky naraz za dosť plytvanie bez ohľadu na príjem. Je to len prezlečený strach z FOMO.

V realite treba sledovať akcie a proma a služby striedať po 2-3 mesiacoch aj keď priznávam, že Netflix je stálica.

Súhlasím že všade je niečo dobré ale nedá sa pozerať vsetko.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

my tiez platime vsetko co pisal danodrevo a k tomu este skyshowtime a stream-cinema :D
plytvanie to mozno je ale pre nas je to o komforte. sledovat akcie a proma sa mi nechce, riesit kazdu chvilu subscription a rusenie subscription tiez nie.
no a k tomu mame deti ktore su nepredvidatelne, kazdu chvilu pozeraju nieco ine niekde inde.

10 eur (plus minus) mesacne mi nepride vobec vela za ten obsah co tam je. ked to porovnam s roznymi patreonmi, herohero ci twitch kde su ludia si schopni pytat 2-5 eur mesacne za obsah od jedneho tvorcu... netflix ci disney mi da postatne viac.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie je nic jednoduchsie ako si to na mesiac zaplatit a vyskusat
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Na CZ/SK Netflixe sa mi paci moznost pozerat bud "klasicke" filmy a vacsinu z nich aj prezentovat anglofonnemu okoliu s titulkami, ale aj moznost pozerat filmy, ktore boli nedavno v kinach. A podla toho, co vidim na CZ/SK ponuke streamovacich sluzieb, ceske filmy sli do kelu a tie slovenske na tom nie su tak zle.

Skor nove serialy su take, ze im neviem prist na chut. Mozno som si niecim pokazil vyhladavanie a tak mi tie lepsie neukaze.
Ale Apple TV+ je za mna vitaz. Nielen top oscarove filmy, ale aj ich serialy mi pridu na vysokej urovni. Ako boli pred 4+ rokmi tie na Netflixe.
Napísať odpoveď