Prečo ženy tak klamú ?
Prečo ženy tak klamú ?
Pozdravujem, chcel by som sa vás opýtať prečo ženy tak strašne klamú ? Prečo napríklad povedia, že sa im nepáči vyrysovaný playboy alebo svalnatý kulturista a keď ho osobne uvidia tak slintajú a nevedia sa vynadívať ? Aj popri vzťahu vedia opité/neopité podľahnúť nejakému krásavcovi s charizmou. Aj ja sa starám o seba ale nie som na tom až tak perfektne...cvičím bez nejakých látok a tiež nemám vyrysované brucho...no mám takú postavu, ktorá sa formuje ťažšie... no skutočne som taký priemer preto vlastne ani neverím, že by ma mohla žena úprimne milovať a že by jej nejaký svalovec s charizmou a dobrou osobnosťou nepomotal hlavu. Prečo ženy nevedia povedať osobne svoj názor na rozdiel od chlapov ? Napríklad mne povedať : "Hej ten je krajší od teba" alebo "Páčia sa mi vyšportované telá". Chlapi s tým nemajú problém povedať, že tá a tá je fajna
A nie ženy mi radšej budú klamať. Je to preto, že nechcú zraniť mužské ego ? Ale týmto klamstvám to len kazia no. Rozmýšľam, že radšej neostanem starým mládencom keďže ani nedokážem tomu pohlaviu veriť. Nie je im priemerne vyzerajúci chlap do dlhodobého vzťahu dobrý iba pre to aby znížili riziko nevery a nie je o nich veľký záujem ? A aby sa im staral o dieťa ?
Re: Prečo ženy tak klamú ?
44feda44
ženy viacej reaguju strategicky. Podľa toho čo sa im v tej konkretnej situacii viacej hodí. Tých dovodov preco sa tak spravaju je viacero, ale jednym z hlavnych je ze v ramci mesiaca sa im pomerne vyrazne meni pomer hormonov v tele co sa u mužov nedeje. A hormony ako vieme okrem ineho ovplyvnuju aj nase nalady a spravanie. Udrzovat si dobrú kondičku a sportovat je skvele, ale lepsie je to robit kvoli zdraviu a nie preto ze cakas ze to nejaka zena ocení.
ženy viacej reaguju strategicky. Podľa toho čo sa im v tej konkretnej situacii viacej hodí. Tých dovodov preco sa tak spravaju je viacero, ale jednym z hlavnych je ze v ramci mesiaca sa im pomerne vyrazne meni pomer hormonov v tele co sa u mužov nedeje. A hormony ako vieme okrem ineho ovplyvnuju aj nase nalady a spravanie. Udrzovat si dobrú kondičku a sportovat je skvele, ale lepsie je to robit kvoli zdraviu a nie preto ze cakas ze to nejaka zena ocení.
Jasné ale mňa to baví strašne a možno by som sa v tom aj chcel viac posunúť. Ale čo sa týka vzťahov tak som na rozmedzí. Niekedy mi chýba mať niekoho pri sebe, milovať sa s niekým s nejakou milou a citlivou ženskou ale na druhú stranu sa tej lásky bojím. Čo keď bude myslieť na iného a bude chcieť niekoho iného koho stretne a pomotá jej hlavu ? Samozrejme takú vec mi nikdy nepovie. Asi som majetnícky ale tiež chcem byť pre ženu príťažlivý.gogo956 napísal: 26 mar 2024, 19:26 44feda44
ženy viacej reaguju strategicky. Podľa toho čo sa im v tej konkretnej situacii viacej hodí. Udrzovat si dobrú kondičku a sportovat je skvele, ale lepsie je to robit kvoli zdraviu a nie preto ze cakas ze to nejaka zena ocení.
-
starysomar
Hardcore addict
1. Neklamú všetky.
2. Chel by si takú, čo vníma len povrch?
2. Chel by si takú, čo vníma len povrch?
A o aké hormóny ide ?gogo956 napísal: 26 mar 2024, 19:26 44feda44
ženy viacej reaguju strategicky. Podľa toho čo sa im v tej konkretnej situacii viacej hodí. Tých dovodov preco sa tak spravaju je viacero, ale jednym z hlavnych je ze v ramci mesiaca sa im pomerne vyrazne meni pomer hormonov v tele co sa u mužov nedeje. A hormony ako viem okrem ineho ovplyvnuju aj nase nalady a spravanie. Udrzovat si dobrú kondičku a sportovat je skvele, ale lepsie je to robit kvoli zdraviu a nie preto ze cakas ze to nejaka zena ocení.
Autoeditácia príspevku po 3 min 3 sek:
A je niekto kto ten povrch nevníma ? Dostala ma odpoveď jednej ženy, že taký jak som opísal kulturistov sú dobrí len na jednú noc a na dlhodobý vzťah sú normálni chlapi. Nevyšportovaní. Ale to ma fakt nepotešila taká odpoveď.
estrogen, progesteron a dalsie.
Sám si si urcite všimol, že ženy byvaju aspon obcas znacne náladové, tak toto je dôvod.
**
hladáš 100percentnu istotu. Ale tá neexistuje. Čím budeš starší, tým budeš viacej vidieť, že celý život je jedna velká neistota. Nikto na svete nevie na 100percent co sa stane ani o jednu sekundu dopredu.Jasné ale mňa to baví strašne a možno by som sa v tom aj chcel viac posunúť. Ale čo sa týka vzťahov tak som na rozmedzí. Niekedy mi chýba mať niekoho pri sebe, milovať sa s niekým s nejakou milou a citlivou ženskou ale na druhú stranu sa tej lásky bojím. Čo keď bude myslieť na iného a bude chcieť niekoho iného koho stretne a pomotá jej hlavu ? Samozrejme takú vec mi nikdy nepovie. Asi som majetnícky ale tiež chcem byť pre ženu príťažlivý.
pokial cvicis iba naturalne, tak sa nemusis báť, že by si niekedy mal prilis velke svaly aby si vyzeral ako profi kulturista. Vsetci ti velkí kulturisti su riadne napichaní. Cvičiť primerane je fajn a dolezite, ale mozno sa prilis zaoberas vyzorom svojho tela. V skutocnosti dospelým zenam prilis nezalezi ako ich partner vyzera, samozrejme ak nejde vyslovene o extrem.A je niekto kto ten povrch nevníma ? Dostala ma odpoveď jednej ženy, že taký jak som opísal kulturistov sú dobrí len na jednú noc a na dlhodobý vzťah sú normálni chlapi. Nevyšportovaní. Ale to ma fakt nepotešila taká odpoveď.
Ľudia nechápu prečo som nespokojný ale ja viem prečo...Som na zoznamke a žiadny lajk, nič. Ostatní chlapi majú toľko lajkov že až.. a áno sú to aj namakaní chlapi. Tiež neverím, že ženy sa tak nepozerajú na výzor..hmm..To by potom tí fešáci neboli tak žiadaný na zoznamkách...Fakt asi by som mal ísť na palstiku, urobiť si zuby...asi utieknem do DE normálne aby som vyzeral jak hviezda a možno budem spokojný lebo fakt nie somgogo956 napísal: 26 mar 2024, 19:37 estrogen, progesteron a dalsie.
Sám si si urcite všimol, že ženy byvaju aspon obcas znacne náladové, tak toto je dôvod.
**
hladáš 100percentnu istotu. Ale tá neexistuje. Čím budeš starší, tým budeš viacej vidieť, že celý život je jedna velká neistota. Nikto na svete nevie na 100percent co sa stane ani o jednu sekundu dopredu.
pokial cvicis iba naturalne, tak sa nemusis báť, že by si niekedy mal prilis velke svaly aby si vyzeral ako profi kulturista. Vsetci ti velkí kulturisti su riadne napichaní. Cvičiť primerane je fajn a dolezite, ale mozno sa prilis zaoberas vyzorom svojho tela. V skutocnosti dospelým zenam prilis nezalezi ako ich partner vyzera, samozrejme ak nejde vyslovene o extrem.
44feda44
asi aj sam tušíš, že vyberat si partnerku na dlhodoby vztah, nemusi byt najlepsie na zoznamke. Nie ze by to nemohlo niekedy aj vyjst, ale..
asi aj sam tušíš, že vyberat si partnerku na dlhodoby vztah, nemusi byt najlepsie na zoznamke. Nie ze by to nemohlo niekedy aj vyjst, ale..
Povedzme, že asi áno..ale aj tak...trápi ma to, že nie som fyzicky príťažlivý... dostávam sa aj do depky a normálne by som najradšej nerobil medzi ľuďmi...že najradšej socialne izolovaní a ani ženy nestretávať..keď už nie som ten fešákgogo956 napísal: 26 mar 2024, 19:55 44feda44
Keď sa ťa tak môžem opýtať koľko máš rokov ?
44feda44
ked sa pýtaš: nemám daleko od 50tky.
Pozri sa okolo seba? čo vidíš? samých krásnych chlapov? Vôbec nie. A napriek tomu majú partnerky. Samozrejme ak hladas partnerku s vizážou modelky, tak to nie je az tak jednoduche.
Staraj sa o to aby si vedel zabezpecit buducu rodinu, deti. To znamena pracovat, snazit sa ziskat byvanie, karierne a platovo rásť. Žena si ta uz potom najde aj sama. Poznam kopec chlaov s velkymi bruchami a plešinou a partnerky maju.
Pozri sa okolo seba? čo vidíš? samých krásnych chlapov? Vôbec nie. A napriek tomu majú partnerky. Samozrejme ak hladas partnerku s vizážou modelky, tak to nie je az tak jednoduche.
Staraj sa o to aby si vedel zabezpecit buducu rodinu, deti. To znamena pracovat, snazit sa ziskat byvanie, karierne a platovo rásť. Žena si ta uz potom najde aj sama. Poznam kopec chlaov s velkymi bruchami a plešinou a partnerky maju.
Tí druhí sú dobrí otcovia alebo majú peniaze. Ale ja nechcem aby ma žena chcela pre peniaze alebo len pre niečo. Chcem byť jej typ a vzhľadovo ju priťahovať. Inak často ženy inicializujú rozchody. Častejšie ako chlapi. Tá pravá by ma mala rada aj keby som zarábal 800 eur mesačne.gogo956 napísal: 26 mar 2024, 20:05 44feda44
veď môžeš byť tým dobrým otcom. Ak si chces zlepsit postavu, tak dalej poctivo cvič, ale neprehanat to.44feda44 napísal: 26 mar 2024, 20:08 Tí druhí sú dobrí otcovia alebo majú peniaze. Ale ja nechcem aby ma žena chcela pre peniaze alebo len pre niečo. Chcem byť jej typ a vzhľadovo ju priťahovať. Inak často ženy inicializujú rozchody.
Keď už máš toľko rokov tak asi predpokladám, že aj veľa skúsenosti.gogo956 napísal: 26 mar 2024, 20:10 veď môžeš byť tým dobrým otcom. Ak si chces zlepsit postavu, tak dalej poctivo cvič, ale neprehanat to.
Poviem ti, že som začal byť navštevníkom privátov. Bol som viackrát. Niekedy sa rozhodujem či s tým seknúť alebo nie.
to sa musíš rozhodnúť sám či ďalej pokracovat v tomto sposobe sexualneho vybitia.44feda44 napísal: 26 mar 2024, 20:13 Keď už máš toľko rokov tak asi predpokladám, že aj veľa skúsenosti.
Poviem ti, že som začal byť navštevníkom privátov. Bol som viackrát. Niekedy sa rozhodujem či s tým seknúť alebo nie.
Je dobre pochopit ze zivot v spolocnosti funguje na báze pomeru ponuky a dopytu.
To napr znamená, že pekná vzdelaná žena bude mať vela nápadníkov z ktorych si môže vyberat. Ak ju chces ziskat ty, co by si jej vedel poskytnut viacej ako tí všetci ostatní môžu poskytnúť? Ale to je v poriadku ak nemas na krasavice, len sa treba potom uskromnit s menej atraktivnymi.
Vieš čo niekedy sa mi zdá, že tie krásne nemajú veľkých playboyov neviem čím to je ale neraz som videl taký pár. Žena ako z časopisu a chlap nebol nejaký playboy.gogo956 napísal: 26 mar 2024, 20:18 to sa musíš rozhodnúť sám či ďalej pokracovat v tomto sposobe sexualneho vybitia.
Je dobre pochopit ze zivot v spolocnosti funguje na báze pomeru ponuky a dopytu.
To napr znamená, že pekná vzdelaná žena bude mať vela nápadníkov z ktorych si môže vyberat. Ak ju chces ziskat ty, co by si jej vedel poskytnut viacej ako tí všetci ostatní môžu poskytnúť? Ale to je v poriadku ak nemas na krasavice, len sa treba potom uskromnit s menej atraktivnymi.
44feda44
ved to som ti pisal, ze na výzore dlhodobeho partnera ženam vacsinou az tak nezalezi. V skutočnosti krasavcov ženy pouzivaju hlavne iba na kratkodobe vztahy aby si dokazali svoju hodnotu ale dlhodobo s nimi vacsinou nechcu zit, lebo si uvedomuju, že taky krasavec bude prilis pritahovat zaujem inych zien. Treba zene ukazat ze by z teba bol dobrý otec, ze sa vies postarat a si spolahlivy. Hlavne sa nelutuj, kludne hladaj vztah aj dalej, ale nie je dobre prilis tlacit na pílu.
Cena muža na partnerskom trhu rastie az do jeho veku cca 35-40 rokov.
ved to som ti pisal, ze na výzore dlhodobeho partnera ženam vacsinou az tak nezalezi. V skutočnosti krasavcov ženy pouzivaju hlavne iba na kratkodobe vztahy aby si dokazali svoju hodnotu ale dlhodobo s nimi vacsinou nechcu zit, lebo si uvedomuju, že taky krasavec bude prilis pritahovat zaujem inych zien. Treba zene ukazat ze by z teba bol dobrý otec, ze sa vies postarat a si spolahlivy. Hlavne sa nelutuj, kludne hladaj vztah aj dalej, ale nie je dobre prilis tlacit na pílu.
Veď toto, že mne by veľmi nepomohlo keby ma chcela len preto, že som "priemerný".gogo956 napísal: 26 mar 2024, 20:24 44feda44
Asi som si vedomý, že nie som zrelý na vzťah stále by som rozmýšľal nad takými prkotinami a vždy by mi behalo hlavou prečo má ma vlastne. Udusil by som ju žiarlivosťou. Voľba starý mládenec je asi lepšia
Ale vsak u nas muzov je to uplne rovnake44feda44 napísal: 26 mar 2024, 19:36 Dostala ma odpoveď jednej ženy, že taký jak som opísal kulturistov sú dobrí len na jednú noc a na dlhodobý vzťah sú normálni chlapi. Nevyšportovaní. Ale to ma fakt nepotešila taká odpoveď.
Asi ta prekvapim. Dospele zeny (23+ ale silno individualne) pritahuje aj vela inych veci nez vzhlad. Dokonca aj tie peniaze. Ale v dobrom slova zmysle. Proste ze sa vies postarat o domacnost. Na to logicky treba prachy44feda44 napísal: 26 mar 2024, 20:08Ale ja nechcem aby ma žena chcela pre peniaze alebo len pre niečo. Chcem byť jej typ a vzhľadovo ju priťahovať.
Tipujem ze mas cca 20r. vyje*** sa na zoznamky. 95% je to len o suku.
ako by si zhodnotil svoje návštevy privátov? myslím z hľadiska či ti to dalo čo si čakal.44feda44 napísal: 26 mar 2024, 20:41 Veď toto, že mne by veľmi nepomohlo keby ma chcela len preto, že som "priemerný".
Asi som si vedomý, že nie som zrelý na vzťah stále by som rozmýšľal nad takými prkotinami a vždy by mi behalo hlavou prečo má ma vlastne. Udusil by som ju žiarlivosťou. Voľba starý mládenec je asi lepšia
Mám 26 rokovwladas napísal: 26 mar 2024, 20:45 Ale vsak u nas muzov je to uplne rovnake![]()
Vieš čo neviem...koľko krát vidím krásne ženy a ani si s nimi sex neviem predstaviť...a uvidím nejakú (možno pre viacerých chlapov obyčajnú) a v mojich očiach to je dokonalé dievča...citlivé, zlaté a usmiate...asi to bude tým, že aj ja som citlivka asi ma priťahujú také ženy ako som ja
Asi ta prekvapim. Dospele zeny (23+ ale silno individualne) pritahuje aj vela inych veci nez vzhlad. Dokonca aj tie peniaze. Ale v dobrom slova zmysle. Proste ze sa vies postarat o domacnost. Na to logicky treba prachy![]()
Tipujem ze mas cca 20r. vyje*** sa na zoznamky. 95% je to len o suku.
Autoeditácia príspevku po 2 min 20 sek:
Ťažko povedať..tie ženské sa môžu iba pretvarovať...ale raz tam mala jedna praktiku "bozkávanie plus 20 eur (v rámci sympatií)" tak som sa jej reku skúsil opýtať či neodmietne....neodmietla...ale chýba mi to mať z láskygogo956 napísal: 26 mar 2024, 20:46 ako by si zhodnotil svoje návštevy privátov? myslím z hľadiska či ti to dalo čo si čakal.