Prečo ženy tak klamú ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prečo ženy tak klamú ?

Príspevok od používateľa wladas »

44feda44 napísal: 26 mar 2024, 20:54 Mám 26 rokov :) a nikdy som nikoho nemal
Lebo mas zlu predstavu ako vznika a funguje vztah.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Myslím si, že takýchto tém na fore tu bude viac. Dopredu poprosím ľudí aby sme sa opätovne kvôli tomu nepochytili, ale fakty sú fakty.
44feda44 - bude to dlhší príspevok odomňa hneď naraz ti to zhrniem nech to nerozpisujem do viacerích príspevkov.
No cvičením nič nepokazíš, ale v tomto sú si muži a ženy kvit. Kto je pekný s pekným telom má výrazne vyššie šance, no nie je to hlavné kritérium na vytvorenie vzťahu.
Sú muži vysoký 195 cm a vážia 75 kg (čiže majú podváhu) no ženy mali, nízky muži 165 cm no ženy mali, tučný muži s postavením no ženy mali, nejako postihnutí muži a ženy majú a pod. Niečo musíš robiť zle, ked v 26 rokoch si ešte nemal ženskú.
Aj pekného chlapa s pekným telom s postavením môže ženská podviesť ak ju on zanedbáva,zhadzuje,podvádza,tyranizuje a pod.
No a každý má iné poradie hodnôt v rebríčku - IQ/EQ partnera, majetkové a spoločenské postavenie, citová väzba, trávenie spol.času a pod.
Tiež by si možno skorej bral do postele slávnu Monicu Bellucci v jej najlepších rokoch, ako mladú predavačku priemerne vyzerajúcu.
No ale automaticky neznamená, že by si musel mat hneď s Monicou skvelý vzťah, možno by si mal viac stresu s ňou, ako stou predavačkou.
Je strašne veľa premenných kedy vzťah vznikne / nevznikne a keď aj vznikne, tak bohvie dokedy vydrží.
No a zoznamky už niesu tak kvalitné a bezpečné ako kedysi (cca 15 rokov dozadu), fake profily a posťahované fotky žien ktoré ani netušia že sú ich fotky zneužívané na vytváranie fake profilov. Všetko dôležité sa rieši v osobnom stretnutí - či ženskú chytiš za ruku, capneš po zadku, či si z nej v dobrom urobíš srandu, či ju rozosmeješ, či za ňu zaplatíš večeru, či ona za teba nabudúce zaplatí večeru, či ju podporíš a pod.
No ak sa pytaš na to ženské klamanie - robia to 1. podvedome a nechtiac (častý prípad), 2. vedome z nejakej naozaj vážnej príčiny, 3. nechcú raniť muža, ked už ženské chytia počas dňa príliš úprimnú náladu, no ak muž chcel od nej odpoveď, tak ju dostane.
Za seba môžeš urobiť ohľadom výzoru nasledovné : stále cvič a posiluj koľko sa ti len dá a koľko ti telo umožní, maj upravené vlasy / holá hlava, upravené strnisko na tvári alebo oholený záleží čo sa ti hodí, obliekanie je dôležité, hlavne upravené a čisté, móda je individuálna, vôňa parfému atd, toto všetko je výrazné zvýšenie bodov u žien aby si ich viac priťahoval po fyzickej stránke. Min. aj o 40% vyššia šanca.
Neviem akú prácu robíš, ale keď už toto nie je bohvie čo, tak aspoň ten vylepšený výzor ti zvýši šance, tým nič nepokazíš.
Sú prípady kedy pekne vyzerajúci chlap čo zle zarába, no má napr pre ženskú kompatibilnú povahu že jej dáva napr aj tú emočnú podporu tak ten sex / vzťah s ňou bude mať, aj keď tá ženská bude mať od neho vyššie spoločenské postavenie.
44feda44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 44feda44 »

Blastbit napísal: 26 mar 2024, 21:22 Myslím si, že takýchto tém na fore tu bude viac. Dopredu poprosím ľudí aby sme sa opätovne kvôli tomu nepochytili, ale fakty sú fakty.
44feda44 - bude to dlhší príspevok odomňa hneď naraz ti to zhrniem nech to nerozpisujem do viacerích príspevkov.
No cvičením nič nepokazíš, ale v tomto sú si muži a ženy kvit. Kto je pekný s pekným telom má výrazne vyššie šance, no nie je to hlavné kritérium na vytvorenie vzťahu.
Sú muži vysoký 195 cm a vážia 75 kg (čiže majú podváhu) no ženy mali, nízky muži 165 cm no ženy mali, tučný muži s postavením no ženy mali, nejako postihnutí muži a ženy majú a pod. Niečo musíš robiť zle, ked v 26 rokoch si ešte nemal ženskú.
Aj pekného chlapa s pekným telom s postavením môže ženská podviesť ak ju on zanedbáva,zhadzuje,podvádza,tyranizuje a pod.
No a každý má iné poradie hodnôt v rebríčku - IQ/EQ partnera, majetkové a spoločenské postavenie, citová väzba, trávenie spol.času a pod.
Tiež by si možno skorej bral do postele slávnu Monicu Bellucci v jej najlepších rokoch, ako mladú predavačku priemerne vyzerajúcu.
No ale automaticky neznamená, že by si musel mat hneď s Monicou skvelý vzťah, možno by si mal viac stresu s ňou, ako stou predavačkou.
Je strašne veľa premenných kedy vzťah vznikne / nevznikne a keď aj vznikne, tak bohvie dokedy vydrží.
No a zoznamky už niesu tak kvalitné a bezpečné ako kedysi (cca 15 rokov dozadu), fake profily a posťahované fotky žien ktoré ani netušia že sú ich fotky zneužívané na vytváranie fake profilov. Všetko dôležité sa rieši v osobnom stretnutí - či ženskú chytiš za ruku, capneš po zadku, či si z nej v dobrom urobíš srandu, či ju rozosmeješ, či za ňu zaplatíš večeru, či ona za teba nabudúce zaplatí večeru, či ju podporíš a pod.
No ak sa pytaš na to ženské klamanie - robia to 1. podvedome a nechtiac (častý prípad), 2. vedome z nejakej naozaj vážnej príčiny, 3. nechcú raniť muža, ked už ženské chytia počas dňa príliš úprimnú náladu, no ak muž chcel od nej odpoveď, tak ju dostane.
Za seba môžeš urobiť ohľadom výzoru nasledovné : stále cvič a posiluj koľko sa ti len dá a koľko ti telo umožní, maj upravené vlasy / holá hlava, upravené strnisko na tvári alebo oholený záleží čo sa ti hodí, obliekanie je dôležité, hlavne upravené a čisté, móda je individuálna, vôňa parfému atd, toto všetko je výrazné zvýšenie bodov u žien aby si ich viac priťahoval po fyzickej stránke. Min. aj o 40% vyššia šanca.
Neviem akú prácu robíš, ale keď už toto nie je bohvie čo, tak aspoň ten vylepšený výzor ti zvýši šance, tým nič nepokazíš.
Sú prípady kedy pekne vyzerajúci chlap čo zle zarába, no má napr pre ženskú kompatibilnú povahu že jej dáva napr aj tú emočnú podporu tak ten sex / vzťah s ňou bude mať, aj keď tá ženská bude mať od neho vyššie spoločenské postavenie.
Holú hlavú mám práve teraz, pretože sa strihám stále dohola lebo sa mi robí plešina...aj strnisko si nechávam upravovať...oblečenie nosím značkové...mám rovnú chôdzu...postavou som skôr chudší...ale mám slabé brušné svaly (niekedy som bol tučný a následne veľa schudol) a teda brucho je mäkké a visí tam tuk :D a taktiež mám plochú hruď (som slabý na benchi :D) ale zadok mám zasa vypracovaný (silné hip - thrusty) :D na mŕtvy po roku som dal tiež max iba 120 kg ale teraz mám aj bolestivý chrbát...mám holú hlavu, strnisko ale trocha mi na sebe okrem slabej hrude a brucha vadí aj čelo kde už mám vlny :( a to mám iba 26 rokov a vyzerám tak na 33
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

44feda44
Takže problém nebude ani tak vo výzore (nadbytočnú kožu alebo tuk riešiť lekárskym spôsobom) ako v tvojom nastavení a prístupe.
Ako časy kedy sa oplatilo na zoznamkach s babami húfne písať sú preč. Ked už písať tak radšej cez FB a potom čím skôr ich volať von.
Alebo ideálne ich hneď spoznávať osobne v reštikách, kino, obchody, autobusová zastávka, v práci / vedlajšia firma, kurzy a pod.
Každý má nejakú povahu ale ak chceš mať so ženskou sex / vzťah musíš preto aj niečo urobiť a učiť sa aj na chybách.
Nateraz som vyčerpal všetky možnosti ako ti pomôcť, nech pokračujú ďalší a snáď si z toho niečo aj zoberieš k srdcu, držím palce :wink:
44feda44
Light Expert
Light Expert

Blastbit napísal: 26 mar 2024, 21:43 44feda44
Takže problém nebude ani tak vo výzore (nadbytočnú kožu alebo tuk riešiť lekárskym spôsobom) ako v tvojom nastavení a prístupe.
Ako časy kedy sa oplatilo na zoznamkach s babami húfne písať sú preč. Ked už písať tak radšej cez FB a potom čím skôr ich volať von.
Alebo ideálne ich hneď spoznávať osobne v reštikách, kino, obchody, autobusová zastávka, v práci / vedlajšia firma, kurzy a pod.
Každý má nejakú povahu ale ak chceš mať so ženskou sex / vzťah musíš preto aj niečo urobiť a učiť sa aj na chybách.
Nateraz som vyčerpal všetky možnosti ako ti pomôcť, nech pokračujú ďalší a snáď si z toho niečo aj zoberieš k srdcu, držím palce :wink:
Fakt mám riešiť tuk lekárskym predpisom keď mám iba nejakých 76 kg ? Možno sa snažím byť dokonalý a nie som vyrovnaný s tým, že nie som dokonalý.
Ale ďakujem ti za názor ;)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

44feda44 napísal: 26 mar 2024, 21:35 brucho je mäkké a visí tam tuk :D a taktiež mám plochú hruď (som slabý na benchi :D) ale zadok mám zasa vypracovaný (silné hip - thrusty) :D na mŕtvy po roku som dal tiež max iba 120 kg ale teraz mám aj bolestivý chrbát
Problém bude v tvojej hlave. Ak chceš schudnúť pridaj kardio a menej jedz, nezabudni na silový tréning. Ak budeš chcieť pribrať viacej jedz, pridaj kardio a nezabudni na silový tréning. Vždy priorizuj nasledovne: chudnutie - viac kardia, menej jedla, silový tréning. naberanie - viac jedla, silový tréning a kardio ako doplnok (prechádzky na čerstvom vzduchu, počúvanie podcastov o tom ako byť lepším)
44feda44 napísal: 26 mar 2024, 21:47Možno sa snažím byť dokonalý a nie som vyrovnaný s tým, že nie som dokonalý.
Ty sa nesnažíš, ty tu len nariekaš o tom ako sa ti nedarí a čakáš že ti tu niekto dá recept na to ako uloviť ženu.

Na internete milión návodov ako byť lepším a ty píšeš na hojku?

Keď sa staneš najlepšou verziou seba nebudeš myslieť na hlúposti typu či sa niekomu páčiš. Zapáčiš sa niekomu tým že budeš robiť to čo chceš a budeš mať život aký ty chceš.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

na vzhlade nezalezi. teda zalezi ale nie pri hladani vztahu, len pri hladani sexu.

ked sa citis skaredo, ohodnot sa, na stupnici od 1 do 10. a potom si zacni hladat partnerky s rovnakou hodnotou. ver tomu ze ked si najdes nejake skarede kacatko, nebodaj s nadvahou, tak ta ta bude milovat a nebude z teba vediet spustit oci.

ale furt plati pravidlo, pokial chces aby ta niekto miloval, musis najprv milovat sam seba. nemozes ocakavat ze ta niekto bude mat rad ked ani len ty sam sa nemas rad.
pisem to vela ludom a vela ludi to chape zle ale pravda je taka ze psycholog ti s tvojim problemom pomoze 100x viac nez drahe saty a hodiny stravene zdvihanim ciniek.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

aacid napísal: 27 mar 2024, 8:37pisem to vela ludom a vela ludi to chape zle ale pravda je taka ze psycholog ti s tvojim problemom pomoze 100x viac nez drahe saty a hodiny stravene zdvihanim ciniek.
Vytesat do kamena
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

100% suhlas.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Aj odo mňa.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

aacid napísal: 27 mar 2024, 8:37 ale furt plati pravidlo, pokial chces aby ta niekto miloval, musis najprv milovat sam seba. nemozes ocakavat ze ta niekto bude mat rad ked ani len ty sam sa nemas rad.
Skor plati pravidlo, musis na sebe pracovat a na to, aby si sa niekam posunul musis vediet mysliet sebakriticky a nie sa slepo milovat. Treba to brat tak, ze laska je len slepy bonus. Ved nie nadarmo sa hovori, ze laska je slepa.
aacid napísal: 27 mar 2024, 8:37 pisem to vela ludom a vela ludi to chape zle ale pravda je taka ze psycholog ti s tvojim problemom pomoze 100x viac nez drahe saty a hodiny stravene zdvihanim ciniek.
V skutocnosti nepomoze, lebo psycholog je tiez platena profesia, takze za peniaze si ides kupit lepsi pocit zo sameho seba. Cele zle. To uz radsej nejaky mentalny kouc, ktory posilni mysel. Ludia stravia cele dni v posilke, aby mali vacsie svaly, ale o hlavu sa malokto tak stara, aby bola silnejsia a v tom psycholog nepomoze, maximalne tak zmierni tie dopady.

K autorovi iba tolko, ze cim lepsi chlap, tym vacsia harpia sa na neho nalepi. A naopak, cim lepsia zena, tym vacsi debil ju zbali.
Dostaneš dobrú ženu, budeš výnimkou, dostaneš zlú, staneš sa filozofom.
A ohladom klamania, klame kazdy clovek, ked sa mu to hodi, viac alebo menej a kto tvrdi, ze neklame, tak klame.

Zenu si kupis bud peniazmi, alebo recami, lebo budes hovorit to, co chce pocut. Mozes si vybrat, co je vyhodnejsia pozicia, ale podla mna je vyhodnejsie to prve, ako si kazdy den srat do ust.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

kayko: ty si musel prejst riadne traumatickymi vztahmi, ked si voci tymto veciam taky tvrdy, co? :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Prečo by som bol ženatý, keby ma vzťahy mali traumatizovať? Ja som bol spokojný so všetkými svojimi bývalými, ale to neznamená že nemali chyby. Ale dôležité je vždy sa posunúť k lepšiemu, hovorí sa tomu progress a to sa bez tvrdých postojov nedá :D

Niekto tu spomenul napr. istotu vo vzťahu, že vám partner, partnerka povie vždy len pravdu. A to je napr najivná predstava. Práveže ja som názoru, že vzťahy krachujú preto, že dnešní ľudia sú na seba príliš mäkký a málo vydržia a majú prehnané očakávania od druhých a príliš malé nároky na samých seba. Za každý prešľap proti ich zásadám by hneď toho druhého súdili a seba ľutovali. Keď teda chlap/žena ide sklamaný z jedného vzťahu do ďalšieho s rovnakými očakávaniami, že ten ďalší/ďalšia ho nesklamú, tak to skôr vyzerá, že sa nepoučil z toho predošlého vzťahu, než to, že stretne niekoho lepšieho. Ja si neviem predstaviť, žeby som mal 30 a viac rokov tie isté názory, pocity, záľuby, dobrú postavu, príjem, aby som mohol dať niekomu "záruku", že takto sa budeš so mnou cítiť ďalších x rokov. A teraz si predstav, že niekto to takto od teba očakáva, lebo si vybral teba ako produkt, ktorý má určité parametre. Takto to nefunguje, vzťah je cesta a ty musíš chcieť po nej kráčať, nie sa tváriť, že ťa po nej bude ten druhý vodiť s voňavým syrom na udici.

Ešte jedna vec k autorovi, ak si nevieš nájsť ženskú, zrejme máš vysoké nároky na to, čo si schopný ponúknuť. Ani Usain Bolt nevyhral na prvých pretekoch olympiádu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

kayko to je Tvoj pohľad. Neklamú všetky a všetci :)
Inak áno, istota nie je ani že zajtra vyjde slnko a aj s tým, že sú ľudia čoraz blatovejší súhlas. A "cesta je cieľ".

44feda44 - svet zmeniť nedokážeš, seba a svoj postoj k nemu áno. No nestačí vonkajšiu škrupinu. Teda ak Tvojim cieľom nie je len spokojný pohlad do zrkadla :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ono je to aj individualne ako u muzov tak u zien. Napr su muzi ktori u svojich partneriek vyzaduju hlavne krasu a ostatne ich nezaujima a su zase ini ktori si vyberaju prioritne podla inych parametrov. A zeny su tiez rôzne, takze kazda si moze vyberat zase podla svojich kriterii.
Tiez je to individualne z hladiska pristupu: niektore zeny uprednostnuju muzov ktori vo vztahu vystupuju hned velmi aktivne a dynamicky a ine zeny maju rady zase presne opacny typ muzov. Vo vseobecnosti je ale pre muza vyhodnejsie byt tym aktivnym.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Blastbit napísal: 26 mar 2024, 21:22 Niečo musíš robiť zle, ked v 26 rokoch si ešte nemal ženskú.
Vela rozmysla o okoli a nesustredi sa na seba.
44feda44
Light Expert
Light Expert

Chlapi opäť sa ozývam. Najradšej by som vám poslal foto, že čo mám zmeniť lebo nejako chlapom verím viac :D
Ja iba toľko asi, že sa cítim byt priemerný ale chcel by som byť krásavec a stojím o pozornosť žien toť vše.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Co viac ako dodať? Posiluj alebo nejako cvič, nadbytočnú kožu rieš s doktormi. Zmeň všetko čo sa dá, zvýšiš si šance aj o desiatky percent.
Konieckoncov aj ženy ked chcú byť žiadané pri mužoch, tak majú fajn postavy, obliekanie, vystupovanie, postavenie, vyžarovanie, reč tela.
Napísať odpoveď