Baba v buse

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Malychlapec22
Novice
Novice

Baba v buse

Príspevok od používateľa Malychlapec22 »

Čauko. Raz som šiel domov v buse a sedela v ňom pekná baba presne podľa mojich predstáv. Tak som si jej ig zistil a napísal jej, spýtal sa či sa chce spoznať napísala pohode len je teraz vonku. Okay. Ale odvtedy konverzácia je taká že sa jej väčšinou veci pýtam ja a ona dá suché odpovede(jj, no no, áno, asi). Keď som jej po 3 dňoch čo sa poznáme napísal či chce ísť von napísala nie. Mám ešte pokračovať? Alebo o com s ňou písať? Spoznať už viac neviem ako keď nie von väčšinou sa pýtam ako sa má čo robí atď. Diky vopred :smt006 :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Baba v buse

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kludne si s nou pis aj nadalej a uvidis neskor ci sa to niekam posunie
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Takouto konverzáciou si prechádzajú zväčša ľudia čo majú okolo 14 -17 rokov plus mínus. Tvoj vek je aký? Jej približný vek je aký?
Toto písanie nemá zmysel, buď pôjdete čím skôr von a skúsiť ísť s ňou na rande ktoré zariadiš + ak ju chceš za frajerku tak urobiť niečo viac.
Alebo čoskoro toto výsluchové písanie skončí, nastúpi z jej strany chladná ignorácia a už ti neodpíše absolútne na nič.
Písanie typu " ahoj ako sa máš ", " čo si robila dnes? ","pojdeš so mnou von?", to nie je zrovna niečo čo by ženská chcela vždy absolvovať.
Písanie musí byť pútavé, kreatívne,doberavé,vtipné,originálne na udržanie záujmu, čiže napr : Jej historky, tvoje historky, jej sny, a pod.
A ešte aj pozrieť jej FB či náhodou niekoho nemá vo vzťahu, potom by ti mohla ostať aspoň dočasne ako kamarátka, ak je teraz zadaná.
Malychlapec22
Novice
Novice

Hh

Autoeditácia príspevku po 2 min 28 sek:
Blastbit napísal: 29 mar 2024, 16:03 Takouto konverzáciou si prechádzajú zväčša ľudia čo majú okolo 14 -17 rokov plus mínus. Tvoj vek je aký? Jej približný vek je aký?
Toto písanie nemá zmysel, buď pôjdete čím skôr von a skúsiť ísť s ňou na rande ktoré zariadiš + ak ju chceš za frajerku tak urobiť niečo viac.
Alebo čoskoro toto výsluchové písanie skončí, nastúpi z jej strany chladná ignorácia a už ti neodpíše absolútne na nič.
Písanie typu " ahoj ako sa máš ", " čo si robila dnes? ","pojdeš so mnou von?", to nie je zrovna niečo čo by ženská chcela vždy absolvovať.
Písanie musí byť pútavé, kreatívne,doberavé,vtipné,originálne na udržanie záujmu, čiže napr : Jej historky, tvoje historky, jej sny, a pod.
A ešte aj pozrieť jej FB či náhodou niekoho nemá vo vzťahu, potom by ti mohla ostať aspoň dočasne ako kamarátka, ak je teraz zadaná.
Mám 19 ona 16. Frajera nemá. Nepísali sme už 2 dní skoro, neviem už ako ju osloviť. Čo prvé napísať ale chcieť ju chcem 🙈😂
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak by mala zaujem, tak sa ozve sa sama. Aj podla jej strucnych odpovedi zrejme nema zaujem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Malychlapec22 - napíš jej že ju prideš vyšibať teraz na šibačky, ju obleješ nech je stále pekná aj zdravá, že nech ti nachystá niečo :P
Ze korbáč máš nachytaný, ale v zálohe máš aj pekne voňavú voňavku špeciálne nachystanú pre ňu :)
Za mojich čias ked som spoznával 16 ročné, to bolo pred vyše 15 rokmi, tiež odpisovali niektoré niekedy " jj,neviem,no,ano/nie,nič"
Začal som si ich doberať, robiť si z nich srandu ale tak aby ich to rozosmialo, už odpísali výrazne viac a potom sa šlo aj von (po pár týždňoch)
Ale ak nebude odpisovať/bude nudne odpisovať, asi si nebudete úplne kompatibilný po duševnej stránke, fyzická krása baby je tak 1/4 dôležité.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

V žiadnom prípade nech jej nepíše, že ju príde vyšibať. Mne by to prišlo také trápne, neviem.
Dievčina očividne záujem nemá. Ak by chcela, ozve sa aj sama. Veď ani von ísť s ním nechcela. Možno len zo slušnosti si s ním písala.
A otázky typu "ako sa máš, čo robíš", sú také, neviem, nezáživné. Resp. tá otázka "ako sa máš", veď čo človek čaká? Že čo ti povie? Začne ti písať o tom, čo ju trápi? Nie ste si blízki, takže asi zdôverovať sa ti nebude. Ak odpovie zo slušnosti "dobre", konverzácia skončila.
Ak chceš konverzáciu, mal si spomenúť napr. na akom filme si naposledy bol, na akom ona. Čo ju baví, aké miesta rada navštevuje... mal si sa snažiť spoznať ju, jej osobnosť, povahu...

Navyše, má 16. Nie všetci majú záujem o vzťah už v takom veku.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To stým šibaním myslené ako téma na doberanie sa, nielen bežné otázky na ktoré mu ona odpíše jednoslovne. So zvyškom príspevku plne súhlasím.
Bud sa dievča nechce s nikým zoznamovať, alebo sa nechce zoznámiť s autorom témy, alebo sa jej páči iný chalan bohvie, čas ukáže.
Malychlapec22
Novice
Novice

zuzanuska napísal: 29 mar 2024, 18:01 V žiadnom prípade nech jej nepíše, že ju príde vyšibať. Mne by to prišlo také trápne, neviem.
Dievčina očividne záujem nemá. Ak by chcela, ozve sa aj sama. Veď ani von ísť s ním nechcela. Možno len zo slušnosti si s ním písala.
A otázky typu "ako sa máš, čo robíš", sú také, neviem, nezáživné. Resp. tá otázka "ako sa máš", veď čo človek čaká? Že čo ti povie? Začne ti písať o tom, čo ju trápi? Nie ste si blízki, takže asi zdôverovať sa ti nebude. Ak odpovie zo slušnosti "dobre", konverzácia skončila.
Ak chceš konverzáciu, mal si spomenúť napr. na akom filme si naposledy bol, na akom ona. Čo ju baví, aké miesta rada navštevuje... mal si sa snažiť spoznať ju, jej osobnosť, povahu...

Navyše, má 16. Nie všetci majú záujem o vzťah už v takom veku.

Okej vyriešilo sa to samo, stále som jej slušne písal ale napísala že nechce aby som jej písal, neurobil som nič vraj ale tak to má ona. Ďakujem aj tak každému 🥴✌🏻♥️
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno natrafíš na 18-19 ročnú v buse, zoznámite sa hneď osobne a bude to mať iný priebeh ako so 16 ročnou mladou žabkou čo je ešte dieťa :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Blastbit napísal: 29 mar 2024, 17:50 Malychlapec22 - napíš jej že ju prideš vyšibať teraz na šibačky, ju obleješ nech je stále pekná aj zdravá, že nech ti nachystá niečo :P
Ze korbáč máš nachytaný, ale v zálohe máš aj pekne voňavú voňavku špeciálne nachystanú pre ňu :)
Za mojich čias ked som spoznával 16 ročné, to bolo pred vyše 15 rokmi, tiež odpisovali niektoré niekedy " jj,neviem,no,ano/nie,nič"
Začal som si ich doberať, robiť si z nich srandu ale tak aby ich to rozosmialo, už odpísali výrazne viac a potom sa šlo aj von (po pár týždňoch)
Ale ak nebude odpisovať/bude nudne odpisovať, asi si nebudete úplne kompatibilný po duševnej stránke, fyzická krása baby je tak 1/4 dôležité.
presviedčať niekoho X týždňov aby išiel von je celkom zúfalstvo už, pokiaľ nebýva cez pol sveta... Obzvlášť v tomto veku kde vieš každý deň spoznať štyri baby. Ono tie sympatie sú jasné v priebehu sekúnd a vieš že či chceš s niekým ísť von alebo nie. Slečna v prípade OP sa zachovala dobre a odpísala tak jak mala keď už nepochopil nápovedám vo forme nezáujmu :-)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

2 týždne niekoho skúšať ťahať von, nie je x týždňov :) Autor témy nájde inú babu čo bude pekná aj iniciativna v adekvátnom veku.
Napísať odpoveď