Zásielka z Číny
-
mirka.5494
Amateur
Zásielka z Číny
Dobrý deň, potrebujem informáciu ohľadom objednaného tovaru z Číny. Čakám zásielku, ktorá bola odoslaná v pondelok z Číny, predávajúci ma kontaktoval, dal mi aj tzv. tracking number a stránku kde si ho môžem zadať a sledovať svoj balík. Žiaľ mi vôbec nefunguje ako som zvyknutá napríklad cez slovenskú poštu a nejde zobraziť čo s balíkom je. Konkrétne stránka intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp . Zadám krajinu Čína a vypíše mi že bolo nájdených 0 výsledkov
, to isté keď zadám napríklad Rusko. No a nakoľko je to na pošte len dva dni, asi ťažko to už bude niekde ďalej. Máte s tým niekto skúsenosť? Potrebujem balík ako darček a rada by som vedela či stihne doraziť
Vďaka zatiaľ
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zásielka z Číny
Zasielky z Ciny sa malokedy trackuju, zvycajne sa dozvies len to, ze balik bol expedovany. Iba raz sa mi stalo, ze sa zmenil stav, ked dorazil do Hamburgu, ale to je tak vsetko. Inak cakaj ze ti pride tovar za 2-4 tyzdne. Raz som zazil 7 pracovnych dni, ale to bola skor vynimka...
pracoval som s jednym chlapikom a vravel ze objednaval tiez nejake lietadla a prislo mu to tak do 2 tyzdnov v pohode a niekedy aj skor
Objednavam velmi casto nieco z ciny (ebay) a zvykne to chodit do mesiaca. Niekedy skor, malokedy neskor.
-
mirka.5494
Amateur
Tak vďaka za informácie, snáď príde včas. Bála som sa hlavne kvôli tomu, že v Číne sú od 8. do 16. februára sviatky oslavy nového roka, kedy majú takéto internetové obchody voľno a neviem či to posunú ďalej dovtedy. No keď to bolo 4.2. podané, tak dúfam, že áno.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
dlzka dodania samozrejme zalezi od sluzby akou bola poslana, ak je to hong kong air mail tak je to tak ako pisu vyssie 2 tyzdne az mesiac
Na sledovanie balikov pouzivam http://www.packagetrackr.com/
OT: Vedel by niekto ako najjednoduchšie sa dá odoslať zásielka sem? https://balikovnapobocky.cz/pobocky/bre ... -drogerie/
-
starysomar
Hardcore addict
Packetou. Pravdepodobne najjednoduchšie.
Posielal som dve zásielky do Čiech packetou - dve reklamácie - do ISIX aj Fotoškoda, bez problému (aj vybavenie).
Posielal som dve zásielky do Čiech packetou - dve reklamácie - do ISIX aj Fotoškoda, bez problému (aj vybavenie).
Vďaka.