Prezidentské voľby SR 2024

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Prezidentské voľby SR 2024

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ak je Pelle gay tak rozhodne sa jedná o gaya s rímskymi imperiálnymi postojmi, ako ked v krvavej tyranskej Rimskej ríši vládli gayovia/bisexuáli.
Jeho to neťahá ku západným (najmä germánskym) liberálnym lgbt postojom. Navyše je pod vplyvom Fica, ktorý je pod vplyvom Putina.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

No jo, Korčok zas povedal moderátorovi refresheru (jeho otec sa narodil v utečeneckom tábore v Libanone), že útok tyranského Izraela a 30k mrtvych civilistov je legitímny.
Jeden kandidát "lepší" ako ten druhý a vy tu dokola len kvákate jak malé žabky ten "správny názor" alebo len nejdete voliť vášho favorita ale idete vyslovene "voliť proti"
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Korčok je lepším kandidátom, hlavne pre tých, čo si to nemyslia
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Žeby to Pele predsa len dal?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Kto nevidi ze volba Peleho znamena volba Fica a nasledne totalne ovladnutie statu?

Vidia to vsetci normalny. Preto treba nejaku protivahu. Prezidentka aj tak doteraz moc toho proti nim nezmohla a ani Korcok nezmoze, ale aspon nejake polena im pod nohy hadzat moze. A podla mna Korcok by bol vyrazne asertivnejsi voci nim ako Caputova - co je dobre.
Podla mna su naj zbran v rukach prezidenta amnestie - takto aspon budeme mat istotu ze Pele nemoze amnestovat tych zmrdov co to tu pocas Ficovych vlad rozkradali. To hadam uznaju aj taky ako A Tiger, ze rozkradanie a korupcia je jednoducho zle a nemali by mat tito zmrdi co su teraz obvineni/v base (Kovacik), moznost len tak sa z toho dostat.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

To o amnestiach ma napadlo aj mna, ale to je na aj na Fica prilis okate, ja to skor vidim na menovanie spravnych ludi do ustavneho sudu, vtedy Fico ani nemusi mat ustavnu vetcinu aby pretliacil cokolvek. A prave ta premlcacia doba je vetsia bomba ako amnestia.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Pre mňa neni lepší ani jeden a voliť "proti" nepôjdem.
Frco, neverím, že by si Fico s Pelem dovolili amnestovať koho sa im zachce, na druhej strane súhlasím, že je dobré keď prezident a vláda nie sú z jednej bandy.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Toto videl niekto a koho to je, kto za tym stoji? https://vyzva.narodnapeticia.sk/peticia
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal: 06 apr 2024, 14:42 Toto videl niekto a koho to je, kto za tym stoji? https://vyzva.narodnapeticia.sk/peticia
Podla pouzitia slova narodny a nulitny, tak by som povedal, ze vieme odkial vanie vietor.

No kedze web vznikol den po prvom kole, je hostovany na prehnitom zapade a nie je to Wordpress, tak by som povedal, ze mozno niekto aj troluje.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No skor by ma zaujimalo, ze ci na tom je nieco pravdy, kedze su tam odvolavky na Ustavu. Nechcelo sa mi to hladat. Predpokladam, ze nulitny je slovo Harabina a inych pajacov jeho urovne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

ArkanoviTigrovi napísal: 06 apr 2024, 13:47neverím, že by si Fico s Pelem dovolili amnestovať koho sa im zachce
Ja som si tiez myslel, ze Pellegrini a dalsi poslanci z Hlasu su lepsi ako Smer, ale odkedy zacali lovit volicov Harabina, tak by ma uz neprekvapilo nic.

Len jeden priklad, ako Dolinkova, Sakova a Rasi zdielali tu upravenu fotku, kde zneuzivaju ukrajinskeho vojaka, aby sirili hoax o tom, ako volba Korcoka znamena vojnu a posielanie slovenskych vojakov na Ukrajinu.

Spominalo sa to aj v tejto teme, tu: post2437998.html#p2437998

EDIT: Kedze tato kauza sa riesila na viacerych miestach, tak som si myslel, ze to mozno zmazu, ale nikto z tych troch to nezmazal.

Odkaz k teme: Ministri Hlasu vymazali ukrajinskú vlajku z rukávu vojaka – Voľby prezidenta SR

EDIT: Taktiez po tych prispevkoch Matovica je mozne, ze existuju kompromitujuce materialy proti Pellegrinimu a moze byt vydieratelny, takze moze spravit cokolvek, ci sa mu to bude alebo nebude pacit, aj k tomu bol nejaky clanok na aktualitach.

NA ROVINU s Andrejom Kiskom: Peter Pellegrini a Robert Fico sa môžu navzájom vydierať | Aktuality.sk

Reportérka Svobodová: Pellegriniho som sa otvorene pýtala, či ho vydierajú (podcast) | Aktuality.sk

Nepocuval som to, ak si to vypocujete, mozete napisat, co sa tam spomina o vydieratelnosti, aj ako odpovedal na niektore otazky.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Dreamer napísal: 06 apr 2024, 15:24 Len jeden priklad, ako Dolinkova, Sakova a Rasi zdielali tu upravenu fotku, kde zneuzivaju ukrajinskeho vojaka
uhol pohladu, podla mna nezneuzili, skor len take "ilustracne foto"
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Tiez by som povedal, ze sa to zbytocne dramatizuje, minimalne ta fotka. Za daleko vacsiu zhovadilost povazujem to rozdavanie odmien policajtom, vojakom, hasicom...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal: 06 apr 2024, 10:29 Kočner a Bodor o Pellem...
Kto by si to chcesl sam overit tu je zdroj: https://brucho.blbec.online/all

Autoeditácia príspevku po 1 min 58 sek:
Johnnny napísal: 06 apr 2024, 15:40 Tiez by som povedal, ze sa to zbytocne dramatizuje, minimalne ta fotka. Za daleko vacsiu zhovadilost povazujem to rozdavanie odmien policajtom, vojakom, hasicom...
Ta fotka je len ukazka tej ironie. Ale podstatne je to, ze nam tito konkretni politici bezocivo klamu priamo do oci.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Tak samozrejme tu myslienku neschvalujem, ale foto ma nevyrusuje.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

to s tym chalanom s ktorym vraj Pele sukal, haluz ze sa to vytahuje teraz a nie radsej pred tyzdnom.
Ono ta komunikacia s Kocnerom nie je uz davno uplne cela niekde na nete? Ak ano, tak toto konkretne muselo byt uz davno zname.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Frco - cela ta komunikacia je v linku, ktory som postol vyssie. Jasne, ze je, ale ludia maju velmi kratku pamet.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Dobrá hanba bude zase, keď vyhrá Pele. Asi ľudia si zaslúžia patologických klamárov ako Mečiar, Fico, Harabin alebo aj Pele.

Niečo bolo v správach pred pár dňami, že nejaké babky demokratky že vraj všetci budú voliť Peleho, aby ich synovia a vnukovia nemusili ísť na ukrajinskú frontu, čo vraj určite budú musieť, keby vyhral Korčok.
Napísať odpoveď