Presne, preto som urobil a vsetko som dolozil screenshotom
esteze si napisal to ospravedlnenie do postu nizsie. ak si si chcel posurfrovat na vlne "nevie citat s porozumenin", tak sa ti to nepodarilo, lebo prave si ukazal, ze ty nie si v pozicii posudzovat to.Sak rovno priznaj ze si zrejme tatársky Ukrajinec, čo prišiel aj do SR žiť, naučil sa slovensky a následne šiel ako ekonomický migrant legálnym spôsobom do UK (Severné Irsko a Skotsko) a že si všeobecne voči Rusom zaujatý a rád ich všetkých generalizuješ. (mi to tak pripadá)
A moslimov su miliardy dve. Ale s jednou miliardou a 100 milionmi sa ti tie pomery budu lepsie pocitatRusov je reálne 150 milionov vo svete keď už tak, ak si to náhodou nevedel.
Terorizmus oni veru ano. P*tin sa stal prezidentom po tom co FSB vyhodila do vzduchu dake tie bytovky.Terorizmus oni nie, skôr mafiánske gangy v počte cca 500 tisíc členov rozdelených do cca 3000 gangov - (často sú tam zahrnuté aj gangy neslovanského pôvodu Rusov, čiže najmä azijsko-moslimské)
Andrew, C. and Mitrokhin, V. (2000) The Mitrokhin Archive. London: Penguin Books., p. 707-736.
https://www.oxfordlearnersdictionaries. ... =terrorismterrorism noun
/ˈterərɪzəm/
[uncountable]
the use of violent action in order to achieve political aims or to force a government to act
an act of terrorism
the fight against terrorism
The government has sworn to do everything in its power to combat terrorism.
Teda: vsetko co robia Rusi ukrajinskych civilistom s cielom zlomit ich moralku a prinutit politicke vdenie, aby kapitolovali je terorizmus. Kazdy utok na divadlo, skolku, nemocnicu, bytovku. Kazdy unos a kazde mucenie. Kazdy utok na energeticku infrastrukturu.
Takze ak by Rusov bol len 100M, kolko z nich sa zucastnuje na teorizme a kolko ho podporuje, aj ked zoberies pocty, ktore si uviedol na miliardu moslimov?
He? Saljukov je neslovanskeho povodu? Lebo on je velitel pozemnych silTerorizmus (genocídny akt na Ukrajincov) napr v Buči, spáchal neslovanský velitel Ruskej armády. (to som tiež doložil v teme vojna na UA)
A ty si mna urazal tym, ze sa mam doucit historiu.