Prezidentské voľby SR 2024

Diskusie na politické témy...
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby SR 2024

Príspevok od používateľa 94jakub »

curta napísal: 07 apr 2024, 12:21 To je pravda, veď pred 4 rokmi vyhral Matovič a vládol aj so Sulíkom. No a z prezidentského paláca nám 10 rokov vládol Kiska s Čaputovou. Fakt ľudia na Slovensku chcú klamárov, populistov a ľudí blízkych zločinu. Ale asi stačilo. :)
Veru, bol to záchvev pokusu o vyspelejšiu demokraciu. Ale neboj sa, už je to preč ako obe voľby za posledného pol roka ukázali.
Mimochodom, ešte si zabudol spomenúť Radičovú.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

curta napísal: 07 apr 2024, 12:21 Fakt ľudia na Slovensku chcú klamárov, populistov a ľudí blízkych zločinu.
V tomto s tebou suhlasim, posledneho pol oka je o tom jasnym dokazom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Takíto určite. Keďže sa majú na hovno oni - tešia sa, že sa budú mať aj iní.
433956157_10227590558724380_4252702685630415621_n.jpg
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ephramko napísal: 07 apr 2024, 1:20 ochrankári teraz budú mať iné starosti ako turistov, napr. aby Peťka náhodou niekto neodfotil s chlapom...
Byť prezidentovým ochrankárom napíšem na staré kolená memoáre.
ephramko napísal: 07 apr 2024, 1:20 Igorov Ďuro Dimeši od ucha uchu usmiaty hneď vedľa teplého prezidenta. A to chcel zatvárať ľudí za dúhovú vlajku. Aký progres...
lgbti+ komunita si to mozno este neuvedomuje, no zatial nikto nedosiahol na Slovensku to co nas buduci prezident, nehreje to trosku pri srdiecku? :)
ephramko napísal: 07 apr 2024, 1:20 Dám si tu takú predpoveď. Podľa mňa tú frašku do 5 rokov dotiahnu do konca a Pellegriniho oženia. Nevestu mu samozrejme nájde sestra a za svedka mu pôjde Fico, aby osobne ako kmotor dozrel, že si ju fakt vezme. Musia mať na Pellegriniho celé kartotéky kompro materiálov, keď sa správa ako nesvojprávny.
Volicov maju tupych, staci im ukazat cervene sukno a je vybavene, naco tolka fraska.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

curta napísal: 07 apr 2024, 12:21 Hojko a bratislavská kaviareň žijú vo svojej bubline. Všímajú si to aj komentátori:
To je už stará vec. V ČR je to Praha, v SR Bratislava, v USA zase Kalifornia a východné pobrežie (New York, Philadelphia, Washington...)
Je to tým že v mestách žijú (v priemere) inteligentnejší ľudia, takže volia inak ako chudobní ľudia bez vzdelania žijúci na vidieku ktorí uveria každej p**ovine na Facebooku.
Smarter People Are More Likely To Move To Cities
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pri tomto argumentom Bratislavcanmi sa fakt smejem, lebo v Bratislave zije polka vychodu a studenti z celeho Slovenska. To nie su Slovaci?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

harrison314 - vsak to je vysvetlene hned v nazve toho clanku od Spixyho.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Blbí ani do tej Bratislavy netrafia - a nie len z "Východu".
Ostatne - čo by tam robili - a kto by ich hľadal, keby sa stratili :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

retkvic napísal: 07 apr 2024, 16:21 lgbti+ komunita si to mozno este neuvedomuje, no zatial nikto nedosiahol na Slovensku to co nas buduci prezident, nehreje to trosku pri srdiecku? :)
To by musel teraz všetkým tým dezolátom z SNS a od Harabina, vďaka ktorým sa dostal do úradu, ukázať prostredník a vyvesiť na paláci dúhovú vlajku. Potom by som sa na tom zabavil. Ale už je treba prestať s týmto blúznením. On je podržtaška, vždy bol, aj vždy bude.

Zaujímavé bude, keď pôjde do Moskvy na návštevu s nejakým nabijakom. Do štátu, kde sú (nielen) LGBT ľudia teroristi, stačí ísť na pivo do nesprávneho baru.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Pellemu.jpg
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Do väčších miest alebo do hlavného mesta sa väčšinou sťahujú tí chamtivejší, pyšnejší a lenivejší a podľa toho aj volia. ;)
94jakub napísal: 07 apr 2024, 13:31 Veru, bol to záchvev pokusu o vyspelejšiu demokraciu. Ale neboj sa, už je to preč ako obe voľby za posledného pol roka ukázali.
Mimochodom, ešte si zabudol spomenúť Radičovú.
Netreba spomínať všetkých, ono sa to strieda, v Usa majú dve strany a pravidelne sa striedajú u moci, my máme viac strán, tak sa pravidelne striedajú ľavica/pravica, "konzervatívni"/"liberálni".
Povedzme Gašparovič bol sociálnejší, Kiska a Čaputová pravicoví, no a Pellegrini je zase sociálnejší. Len sa to strieda ako všade.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

To sú Tvoji preferenti?:
434048392_122159602616072779_2926237028386415310_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 07 apr 2024, 22:07 Do väčších miest alebo do hlavného mesta sa väčšinou sťahujú tí chamtivejší, pyšnejší a lenivejší a podľa toho aj volia. ;)
To ty potom budes zit v strede Bratislavy, kedze odmietas pracovat, ale chces plat, akoby si pracoval 8 hodin denne.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Inak kde sa zobrala tá informácia, že je Pelle gay?
(Som videl nejaké vyjadrenia ľudí typu: "Slovensko je progresívna krajina, najprv sme mali ženu prezidentku a teraz máme prezidenta gaya" alebo "Ten pocit, keď Pelleho voliči zistia, že je gay")

On to niekde exaktne potvrdil? Je to iba vtip, ktorý som nepochopil alebo je to iba obecná domnienka, ktorej každý verí, pretože buď niekomu niekde neodpovedal na priamu otázku toho typu alebo je to na základe toho, že ho nikdy nevideli na verejnosti so žiadnou ženou? Lebo napr. ani mňa nikto nikdy nevidel na verejnosti s černoškou/aziatkou a určite viem, že nie som rasista.
Iba chcem zdroj, pretože ma to zaujíma. Veľa ľudí, ktorí volili Korčoka to vyťahuje a ja absolútne netuším, či je to niečo legitímne, vtip alebo iba nejaká nepodložená informácia.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

weroro - vseobecne klebetu ktora je potvrdena od viacerych nezavislych ludi malokedy priamo dokazes. Preto sa to vola klebeta...
Tato klebeta je ale stara cez 10r.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

weroro napísal: 07 apr 2024, 22:27 On to niekde exaktne potvrdil?
Nie. Ale kebyže ťa opakovane vidia, ako chodí k tebe babenka, prešlo by ti to u tvojej ženy/frajerky, kebyže to okomentuješ štýlom, že tá babenka sa tlačí sama doma v malom 88m2 bytíku so psíkom a ty si sa nad nimi len zľutoval a jej psík sa k tebe chodí len vybehať na záhradu? A navyše tu a tam s tou babenkou a bez psa zájdeš aj na letnú dovču vo dvojici.

Na ID jedna dokuséria (tuším americké moštrum) vždy začína slovami: "We had no idea, how it will end. But there have been signs..."

A to, že je gej tvrdia ľudia z jeho okolia. Ako napr. po roku 2020, keď sa rozhádal s Ficom, tak viacero na sebe nezávislých SMERákov novinárom povedalo off record, ako Fico Pellegrinimu škaredo vynadal do buze****...

Hetero chlap sa podľa mňa nevyhýba otázke, či má ženu. Ak nemá, tak povie, že nemá. Vybavené. Hetero chlap nemusí po rozhovore mobilizovať svojich kumpánov, aby vyvolávali do denníku, že Pellegrini nesúhlasí s tou časťou interview, kde sa ho pýtali na osobný život a majú to vymazať. Vtedy to interview cenzurovali a na protest tá redaktorka podala výpoveď.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

curta napísal: 07 apr 2024, 22:07 Do väčších miest alebo do hlavného mesta sa väčšinou sťahujú tí chamtivejší, pyšnejší a lenivejší a podľa toho aj volia. ;)
Ale chapem tomu spravne, ze nicim inym nez vlastnym nazorom toto podlozit nevies, vsak ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

weroro: Pellegrini je gay a je to verejným tajomstvom hádam cez 10 rokov. Potvrdiť to samozrejme z pochopiteľných dôvodov nemôže, pretože väčšina jeho voličskej základne sú radikálne proti tomu (čo je riadne smutný a komický paradox, keďže sa dostal do vlády a teraz sa stal prezidentom). Možno tu niekto na fóre je z tej komunity a má nejaké info, ale ja pár známych z tej komunity mám (aj takých, dajme tomu aktívnejších, čo sa týka napr. hudobného prostredia) a viac krát mi povedali, že Pelle je v tých kruhoch veľmi známy. Samozrejme nemám rád zdroje typu "dude, trust me.", ale to, že Pellegrini je skutočne gay, je v podstate fakt podložený z tisícich strán a chýba už len jeho oficiálny coming out (ktorý samozrejme nepríde, kým je v slovenskej politike).

Ja som Pellegriniho nevolil, a paradoxne by som ho rešpektoval viac, ak by sa priznal. Takto je to pre mňa (okrem iného) farizej. Ale to, že tají orientáciu je jeho najmenší problém.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

@Johnnny
Pôvodne som chcel napísať, že ľudom v mestách chýba zdravý sedliacky rozum. :) A o ten ide, keďže v mestách sa žije pohodlnejšie, ľahšie zohnať prácu, je lepšie platená a aj pochváliť sa dá skôr mestom.
Tak čo hovorí logika a zdravý rozum, kde sa budú sťahovať lenivejší, namyslenejší a chamtivejší?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Teraz cez vikend som videl vystrih rozhovoru s Pellemu, tusim Startitup alebo kto to mal. A tam dostal otazku na to, ze co hovori na to co o nom koluje ohladom jeho orientacie. Tak sa najskor smial a hovoril, ze toto sa tu recykluje uz roky a to nie len na nom, ale aj inych politikoch a ze si na to uz zvykol. Ale vybol sa odpovedi. Tak sa ho redaktor opytal opat, ze ci je teda gay a on odpovedal razne a strucne, ze nie. Ako vidiet, tak klamstvo v predvolebnych temach mu nebolo cudzie.

Ked som okolo polnoci isiel spat a bolo jasne, ze Pelle bude nas prvy homosexualny prezident (mne jeho orientacia nevadi a je ni uktadnuta), tak som sa sam seba pytal, kde to to zijem, ze ako ludia mozu verit klamstvam, prazdnym slubom o lacnych potravinach, predhliadat 150 tisicove uplatky v krabiciach od sampanskeho, zabudnut na miliardove slovensko.sk ci verit dezinformaciach o Rusku? To vazne tu zije tolko hlupakov, ktori velia Pellemu a dokonca mu mu dali aj hlas?

Budu sa Pelleho volici tesit, ked Fico bude skriekat na tlacovkach o politickej objednavke a Pelle potom udeli amnestiu Kovacikovi, Vybohovi, Bodorovi, Kucerkovi, Brhelovi a dalsim? Ozaj sme toto chceli?
Napísať odpoveď