Prezidentské voľby SR 2024
Re: Prezidentské voľby SR 2024
Preco by bolo nutne aby Hlas mal buducnost.? Teraz maju fleky a moc a nemusia riesit co bude o 4 roky, to budu potom. Strany su len "košele". Napokon o tie 4 roky uz bude vacsina z nich "za vodou"
Praveze do odchodu Peleho sa hlas profiloval ako umierneny, bola by chyba zo strany Smeru ak by tu stranu rozpustili, oni taketo chyby nerobia, na rozdiel od teraz coraz slabsej opozicie, ktora nie je schopna jednoliateho postupu. Bude tiez zalezat od toho koho si zvolia za predsedu, lebo mat na cele Sukaja, to celkom nejde dohromady z umiernenym postojom, to uz by som povedal moze hranicit s priamou konkurenciou smeru(preto je mozne, ze prave tento clovek by mohol Ficovi posluzit ako taka brzda strany hlas v preskoceni smeru, ale pride mi dost antisystemovy, takze v smere budu mat co robit aby im neprebrali ich ruskeho cloveka).
Najidealnejsie by som to videl keby sa predsedom stala Sakova, Rasi by sa stal predsedom parlamentu, lenze to by mohol hlas rast a zrejme celemu cirkusu stale veli Fico, takze v hlase maju holt smolu. Hlas sa podla mna urcite nerozpadne, to je skor zbozne prianie opozicie a narozdiel od inych stran, nahradu za predsedu mozu najst skor ako ine strany. Nieco podobne ako je zbozne prianie pri SaS s jej rozpadom po nastupe, ani priezvisko si nepamatam, toho predosleho ministra kultury.
Smer sa bude snazit o ruskeho cloveka a brat antisystemu hlasy, lebo je nevypocitatelny a hlas bude nadalej brat toho umiernenejsieho volica a do partie zoberu noveho spojenca podporovaneho Orbanom, po 3,5 roku pri dalsich volbach tak vznikne este silnejsia hlasosmeracka vlada, ktora bude mat idealne ustavnu vecsinu a prezidenta v palaci.
Najidealnejsie by som to videl keby sa predsedom stala Sakova, Rasi by sa stal predsedom parlamentu, lenze to by mohol hlas rast a zrejme celemu cirkusu stale veli Fico, takze v hlase maju holt smolu. Hlas sa podla mna urcite nerozpadne, to je skor zbozne prianie opozicie a narozdiel od inych stran, nahradu za predsedu mozu najst skor ako ine strany. Nieco podobne ako je zbozne prianie pri SaS s jej rozpadom po nastupe, ani priezvisko si nepamatam, toho predosleho ministra kultury.
Smer sa bude snazit o ruskeho cloveka a brat antisystemu hlasy, lebo je nevypocitatelny a hlas bude nadalej brat toho umiernenejsieho volica a do partie zoberu noveho spojenca podporovaneho Orbanom, po 3,5 roku pri dalsich volbach tak vznikne este silnejsia hlasosmeracka vlada, ktora bude mat idealne ustavnu vecsinu a prezidenta v palaci.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja chapem, ze nie som bezny volic a volicom Hlasu do hlav nevidim, ale az na par vlaznych vyjadreni peleho, hlas zatial nic umirenene nespravil.
Objavili sa fotky zo stredneho Slovenska, na ktorych ma byt luxusne auto pred volebnou miestnostou a osoba na zadnom sedadle udajne kontrolova fotky v mobiloch vychadzajucich a rozdavala obalky... skoda, ze nie je nestranny oragan, ktoremu by sa to dalo oznamit.
A kde su tie fotky?
Miestni si ich zdielaju po FB. To je asi vsetko co mozu.
-
weroro
Flash coder
Máš možnosť tie fotky leaknúť (ak ti to dovoľuje tvoje presvedčenie), alebo si o tom iba počul?
Ku tej Pelleho orientácii: Ďakujem za ďalšie info o tom a včera mi dokonca na YT vyhodilo video, kde sa ho ten redaktor pýtal na orientáciu. Mne to jeho "nie" prišlo dôveryhodné. Nezaváhal, aj reč tela mal v pohode pri tom. Mňa to zaujímalo iba preto, že mi je divné, že práve tá skupina ľudí, nazvem ich Korčokovci (patrím medzi nich) sú tí, ktorí bezhlavo šíria priamo nepotvrdenú informáciu. Neboli sme to práve my (Korčokovci), ktorí si vždy stáli za tým, že ak na niekoho ukazujeme prstom, tak je to na základe riadnych faktov a prípadných dôkazov? Že nám vadia dezoláti, ktorí robia presne to isté? Viete technicky aj keď nie úplne významovo - Korčokovci konšpirujú na tú tému.
Osobne mi je absolútne jedno aj keby bol ja neviem pedofil (ak by reálne neubližoval deťom ale iba by sa mu páčili deti a pod., chápeme sa), je to jeho vec. Mňa iba zaujíma tá stránka, že prečo si práve skupina ľudí, ktorá si chcela stáť za transparetnosťou a ...(nenapadajú mi tie ďalšie správne slová - nechcem používať slovo "právo")... takto protirečí?
Alebo vznikla odnož Korčokovcov ako majú napr. punkáči, ktorí sú obecne proti nacizmu a fašizmu ale existuje nazi-punk?
Ono to, že veľa vecí niečomu nasvedčuje ešte neznamená, že to tak je. Korelácia nutne neimplikuje kauzalitu.
Ku tej Pelleho orientácii: Ďakujem za ďalšie info o tom a včera mi dokonca na YT vyhodilo video, kde sa ho ten redaktor pýtal na orientáciu. Mne to jeho "nie" prišlo dôveryhodné. Nezaváhal, aj reč tela mal v pohode pri tom. Mňa to zaujímalo iba preto, že mi je divné, že práve tá skupina ľudí, nazvem ich Korčokovci (patrím medzi nich) sú tí, ktorí bezhlavo šíria priamo nepotvrdenú informáciu. Neboli sme to práve my (Korčokovci), ktorí si vždy stáli za tým, že ak na niekoho ukazujeme prstom, tak je to na základe riadnych faktov a prípadných dôkazov? Že nám vadia dezoláti, ktorí robia presne to isté? Viete technicky aj keď nie úplne významovo - Korčokovci konšpirujú na tú tému.
Osobne mi je absolútne jedno aj keby bol ja neviem pedofil (ak by reálne neubližoval deťom ale iba by sa mu páčili deti a pod., chápeme sa), je to jeho vec. Mňa iba zaujíma tá stránka, že prečo si práve skupina ľudí, ktorá si chcela stáť za transparetnosťou a ...(nenapadajú mi tie ďalšie správne slová - nechcem používať slovo "právo")... takto protirečí?
Alebo vznikla odnož Korčokovcov ako majú napr. punkáči, ktorí sú obecne proti nacizmu a fašizmu ale existuje nazi-punk?
Ono to, že veľa vecí niečomu nasvedčuje ešte neznamená, že to tak je. Korelácia nutne neimplikuje kauzalitu.
Pellegrini už toho natáral a naklamal až až...
Fotky som videl, chyba bola neulozit si ich. Post je uz sukromny, alebo zmazany. No asi by pan vo velkom aute nebol rad, ak by sa sirili.weroro napísal: 09 apr 2024, 19:50 Máš možnosť tie fotky leaknúť (ak ti to dovoľuje tvoje presvedčenie), alebo si o tom iba počul?
toto sa presne ani mne nepacilo. za prve, sexualna orientacia urcite nie je nieco co by sa malo verejne diskutovat pokial si to ta osoba nepraje, za druhe su to vsetko len dohady. aj tu na fore ludia pisali ze "ved on si to zasluzi", "to vedia predsa vsetci" a "henten ho videl tam s hentym"...weroro napísal: 09 apr 2024, 19:50Mňa to zaujímalo iba preto, že mi je divné, že práve tá skupina ľudí, nazvem ich Korčokovci (patrím medzi nich) sú tí, ktorí bezhlavo šíria priamo nepotvrdenú informáciu. Neboli sme to práve my (Korčokovci), ktorí si vždy stáli za tým, že ak na niekoho ukazujeme prstom, tak je to na základe riadnych faktov a prípadných dôkazov? Že nám vadia dezoláti, ktorí robia presne to isté? Viete technicky aj keď nie úplne významovo - Korčokovci konšpirujú na tú tému.
ja by som sa proste neznizil na uroven nejakeho kotlebu ci danka a neosocoval ludi z niecoho o com nemam istotu ze to tak je.
hlavne je to uplne nepodstatne. inteligentnemu cloveku je jedno akej je orientacie a tomu jeho volicovi to bude tiez jedno pokial nebude dokaz. (a mozno aj ked dokaz bude, ved vzdy sa da vyhovorit na photoshop a slnieckarsku propagandu)
A to je prave ten problem. Napriklad ja ludi nesudim podla orientacie a sam poznam par homosexualov a vychadzam s nimi uplne v pohode. U Pelleho je problem, ze vystupuje proti LGBTI, ze sa tvari ako pravy hetero muz (ako by povedal Fico) a nema problem v tom klamat. Tak ako dokazal klamat v mnohych inych veciach v kampani (prabo veta, vojaci na Ukrajinu, socialne vyhody, bez neho padne vlada atd...). To je to co ludom vadi, ta loz a pokrytectvo.
Attila bude musiet vratit auticko, akosi sa to nepacilo jeho sponzorovi ako sa politicky angazoval.
Tiez si postazoval ze sa vracia komunizmus, v tom mal mozno aj pravdu, len zrejme to celkom nepochopil.
Tiez si postazoval ze sa vracia komunizmus, v tom mal mozno aj pravdu, len zrejme to celkom nepochopil.
Vsetko by bolo v poriadku, keby nepisali sracky o tom, ze by sa to dalo ustat, ale su na opacnej strane. Tu zensku co to napisala by som vysmaril z prace na pockanie. Ukoncit spolupracu koli politickej angazovanosti je normalna vec, ale tamto bolo cez ciaru a poskodi to ako opoziciu, tak samotnu automobilku.
Mna tá jeho reč tela vôbec neprišla presvedčivá, ten sklopeny pohlad, alebo zatvorene oči pri odpovedi na otazku pre mna nie su znakom dôveryhodnosti, ani tá rozvytá veta, pri ktorej nie je na knci ani priamo jasné na čo vlastne odpovedal, len z kontextu. Mne sa nálepka nejakého politika nepáči, nikdy som sa necítil ani ako Sulíkovec, ani Dzurincovec, hoci som ich volil a takáto nálepka mi príde nechutná, hovorím to všeobecne.weroro napísal: 09 apr 2024, 19:50 Mne to jeho "nie" prišlo dôveryhodné. Nezaváhal, aj reč tela mal v pohode pri tom. Mňa to zaujímalo iba preto, že mi je divné, že práve tá skupina ľudí, nazvem ich Korčokovci (patrím medzi nich) sú tí, ktorí bezhlavo šíria priamo nepotvrdenú informáciu. Neboli sme to práve my (Korčokovci), ktorí si vždy stáli za tým, že ak na niekoho ukazujeme prstom, tak je to na základe riadnych faktov a prípadných dôkazov?
Autoeditácia príspevku po 4 min 52 sek:
Asi tak a este mu to napisala zrejme v zahule emocie, lebo si to fotil niekedy o pol osmej vecer a zrejme to nebolo dlho od doby kedy mu to poslali.M142 napísal: 09 apr 2024, 23:16 Tu zensku co to napisala by som vysmaril z prace na pockanie. Ukoncit spolupracu koli politickej angazovanosti je normalna vec, ale tamto bolo cez ciaru a poskodi to ako opoziciu, tak samotnu automobilku.
-
harrison314
Hardcore addict
Suhlasim, mne bolo tiez proti srsti vytahovat jeho orintaciu. Nakoniec sa aj tak ukazalo, ze jeho volicom to bolo jedno. Ono na Peleho toho bolo aj tak dost bez toho. No kedze tu mame uz roky rusky vpliv a infromacnu vojnu, tak je fuk co by si povedal. lebo Pele moze byt hento a tamto, ale aspon nie je "americky agent".weroro napísal: 09 apr 2024, 19:50 Ku tej Pelleho orientácii: Ďakujem za ďalšie info o tom a včera mi dokonca na YT vyhodilo video, kde sa ho ten redaktor pýtal na orientáciu. Mne to jeho "nie" prišlo dôveryhodné. Nezaváhal, aj reč tela mal v pohode pri tom. Mňa to zaujímalo iba preto, že mi je divné, že práve tá skupina ľudí, nazvem ich Korčokovci (patrím medzi nich) sú tí, ktorí bezhlavo šíria priamo nepotvrdenú informáciu. Neboli sme to práve my (Korčokovci), ktorí si vždy stáli za tým, že ak na niekoho ukazujeme prstom, tak je to na základe riadnych faktov a prípadných dôkazov? Že nám vadia dezoláti, ktorí robia presne to isté? Viete technicky aj keď nie úplne významovo - Korčokovci konšpirujú na tú tému.
Ku Korscokovcom a Sulikovcom,... za mna uplne zle rozmysalnie. Kult osobnosti funguje skor u diktatorskych rezimoch. Tu by som to nazval pro-demokraticki volici.
Nejde o to, že Pele je gay, ide o to, že svojmu sexuálnemu partnerovi robí priamo či nepriamo službičky
Keby jeho hypotetická partnerka využívala služby štátu, písali by o tom všetky červené denníky dookola, ale keďže to má jeho frajer, panuje tu silná autocenzúra
Keby jeho hypotetická partnerka využívala služby štátu, písali by o tom všetky červené denníky dookola, ale keďže to má jeho frajer, panuje tu silná autocenzúra
a dokazy na to su kde?
-
starysomar
Hardcore addict
ja som nikdy nebol ziadny nacionalista ani hrdy slovak. stat je pre mna podnik, ktoreho som ja zakaznikom. pokial mi ten podnik dlhodobo ponuka zle sluzby a nevypada to ze na tom chce cokolvek menit tak preco neist ku konkurencii?
zial keby to bolo tak lahke, lenze rodina, deti a kamarati to dost komplikuju. keby nemame deti tak sme so zenou uz prec.
zial keby to bolo tak lahke, lenze rodina, deti a kamarati to dost komplikuju. keby nemame deti tak sme so zenou uz prec.
Mam to inak uplne rovnako. Proste som sa tu nerodil a musim s tym zit. Pokial by som s tym bol vnutorne ok, akoze naozaj vidim, ze zijem na mieste ktore mi ostatni mozu zavidiet, tak iste ... asi by som bol hrdy slovak.
Ale takto ... iste, drviva vacsina planety asi zije horsie, ale v kontexte civilizovaneho sveta sa za svoju krajiny mozem skor hanbit, naozaj nechapem na co mam byt hrdy.
https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/8 ... a-madarska
Ale takto ... iste, drviva vacsina planety asi zije horsie, ale v kontexte civilizovaneho sveta sa za svoju krajiny mozem skor hanbit, naozaj nechapem na co mam byt hrdy.
https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/8 ... a-madarska