Ja si mam zmeniť nick lebo je to názov jednotky, ktorá NEBOLA ZA GENOCÍDU nikdy ODSÚDENÁ ani ako celok ani žiadny jej člen len preto lebo ty si to želáš a povazujes ich za genocidnu bandu? Ešte sa mam aj ospravedlniť? Si ti zdravý? Spamataj sa už konečne, svet nefunguje podľa toho čo ty považuješ za správne.jackb napísal: 08 apr 2024, 22:46 Tak ako mas citovanu zalobu na Arkana, mas citovany aj Trestny zakon SR. Podporujes a propagujes skupinu, ktora sa aktivne podielala na genocide a vznila z nej fasisticka strana. Takze je to tvoj velky problem. Tak isto ako lzi okolo toho. Tym, ze o tom klames, vysmievas sa z toho a odbocujes od temy si nepomahas. Staci sa ospravedlnit a zjednat napravu ziadostou o zmenu nicku a odstranenim propagacie genocidy.
Trestný zákon SR sa vzťahuje aj na niekoho kto nebol odsúdený = tým pádom je považovaný za nevinného?
Spamataj sa už konečne, ta tvoja srbofobia je do očí bijuca, ziadal si tu aj to aby som si odstránil z avataru LEGÁLNU verziu vlajky...
Autoeditácia príspevku po 2 min 23 sek:
Ale viem o co ti ide, v téme o UA sa vyhybas tomu aby sme prebrali moje "klamstva" jedno po druhom a tak sa branis utocenim...