Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - moslimovia

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal: 17 apr 2024, 16:48 dokonca aj konšpirujete a mnoho dalšieho.
Neviem preco si sa rozhodol vykat mu. Ano, konspiruje o tom, ako jeho genocidna banda nemohla pachat genocidu, aj ked zaloba ICTY a jeho rozsudok hovoria opak.
Spamuje tu, aby sa nemusel kajat za to, ze propagaju a podporuje bandu, ktora sa aktivne zustatnovala na genocidach v Bosne a v Kosove.

Aj keby si niekto ako nick "Cernakove Tigre", tak je to z cesty, lebo ten clovek sa vychvaloval ako vyzabijal ludi za cely autobus.
Arkan sa "okrem gansterstva" ale osobne zucastnil genocidy v Bosne a pri interview pre zapadne media tesne pred tym ak bol zavrazdeny boli jeho poskoci nasadeni na rovnaku "robotu" v Kosove.
Arkan si zalozil fasisticku stranu, takze nie je mozne, aby nebol fasista.
Podciarknute a scitane: Arkanove Tigre boli genocidna fasisticka banda. Neexistuje ospravedlnenie, aby taketo bestie boli kdekolvek bestresne propagovane, a aby ich propagator klamal o ludoch, ze schvaluju genocidu moslimov.

Tigre pachali genocidu moslimov, tema o obcianskej vojne v Juhoslavii nie je a klamarovi ju zakladat nebudem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Konšpirácie medzi vami dvomi v osobnej rovine, reálne sa nepoznáte, neviete kto aký je.
Jo ohladom Cernaka som si pomyslel, že to použijem ako príklad, prečo nemať taký nick.
Dobre už to máte vysvetlené, podčiarknuté, riešme tému o Araboch (tí niesu na Balkáne).
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jackb napísal: 17 apr 2024, 17:57 Ano, konspiruje o tom, ako jeho genocidna banda nemohla pachat genocidu, aj ked zaloba ICTY a jeho rozsudok hovoria opak.
takto špinavo a opakovane klamať o neexistujúcom rozsudku :aasmile19:
jackb
Redeemer
Redeemer

Moslimoch.
On je tak nechutne drzy, ze plakal, lebo nechcel citat cele stovky stran rozsudku, ktoreho najdolezitejsia pasaz tu je citovana a teraz klame, ze nie je a este si dovoli urazat. Ale blahozelam. Po nekonecnom spame mu (snad) doslo o aky rozsudok ide.
Vyriesene bude, az ked nebude propagovat genocidu moslimov, presne tak ako je to v TZ.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale téma je o Araboch pomlčka moslimoch, čiže téma je o arabských moslimov. Téma o Balkáne je na fore ak si dobre spomínam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Mas temu o Blizkom a Strednom Vychode.
Kde by si napriklad riesil Indoneziu? Oni tiez nie su Arabi.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Stanisic ani Simatovic neboli clenmi AT, co to ma spolocne s mojim nickom?
Uz sa konecne uvedom, nick si nezmenim (urcite nikdy kvoli tebe) a ja "propagujem" skupinu, ktora nikdy z genocidy odsudena nebola, pochop uz ze sa mozes aj na hlavu postavit a nic s tym neurobis.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano temy Blizky Východ primerane zameraný na štáty tej oblasti. Indonezania ale nežiju na Balkáne tak snád postačí ich mať v tomto topicu.
Robte čo viete milí junáci, keby chcete tak sa spolu bavíte rozumne, ale nechcete, chcete sa len vyšachovať.
V Kosove sú moslimovia, takže tu je príslušná téma kosovo-t67747.html
V Bosne sú moslimovia, takže tu je príslušná téma protesty-v-bosne-t186417-20.html
Obe témy súvisia s vojnou v Juhoslavii, tak som si našiel minutku času, aby som vám pomohol.
AT ale bola obvinená skupina aj ked nebola odsúdená, no zločiny páchali, nuž nech to posúdi niekto kompetentný prečo tomu tak je.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Blastbit napísal: 17 apr 2024, 18:27 AT ale bola obvinená skupina aj ked nebola odsúdená, no zločiny páchali, nuž nech to posúdi niekto kompetentný prečo tomu tak je.
Znamena to ze sa dopustam trestneho cinu?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Moj skromný názor je to, že nemal by si mat takýto nick, hlavne ak si uvedomuješ kto bol Arkan, jednotky AT a všetko okolo toho.
Ja chápem, že neschvaluješ ich skutky, no v nejakom kontexte to naozaj moze tak vyznieť, ze niečo bagatelizuješ, popieraš a pod.
Keby tu má niekto nick - Hitler88, WaffenSS, SmrťZidom, ZabitRomov a podobne, vedenie by ho upozornilo pri registracii na zmenu nicku, hlavne ak vedenie hned vie o čo sa jedná. No ak nevie o čo sa jedná a nikto ho nato neupozorní tak to nerieši. Ja ale niesom vedenie tak neriešim, ale ani nebonzujem a nenahlasujem, od toho tu niesom. Na to tu má zelených moderov alebo ešte dvoch červených adminov, čo to maju sondovať.
Ved napr Kotleba a jeho šek 1488, ked by nechcel mat problem tak by to radšej zaokruhlil na 1500 a nemal by problem, no takto ho má.
Je o nom známe ze je naozaj podporovatel režimu co potláča ludské práva. Nacistické kodovanie skrz číslice a ich význam, už je verejnosti známe.
jackb
Redeemer
Redeemer

ArkanoviTigrovi napísal: 17 apr 2024, 18:25 Stanisic ani Simatovic neboli clenmi AT, co to ma spolocne s mojim nickom?
Uz sa konecne uvedom, nick si nezmenim (urcite nikdy kvoli tebe) a ja "propagujem" skupinu, ktora nikdy z genocidy odsudena nebola, pochop uz ze sa mozes aj na hlavu postavit a nic s tym neurobis.
Keby si si nepridaval, ten rozsudok ani nenajdem. Tym, ze si sa pysil tym ake dalsie hovada obdivujes, tak som ho nasiel. Dakujem.
Ako si si v citacii precital, pise sa tam, ako sa genocidy zucastnila SVG, a.k.a. Arakanove Tigre. Tak isto sa v zalobe na Arkana pise ako svinaciny robili v inej casti Bosny. Uz to su dva dovody na to, aby si ich prestal propagovat. Dalsi dovod je ucast Tigrov na genocide v Kosove. Takze to mas dva v jednom, preco ho mas zmenit kvoli sebe. Dokym propagujes genocidu, nemas moralne pravo o niekom klamat, ze to robi.

Kotleba ma svoju temu, tak isto ako zakazane znaky. O moslimoch, poprosim.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Kosovo - AT uz neexistovali.
Ako si sam priznal bezomna by si nieco ani nenasiel, ja nemam provblem ta naviest spravnym smerom ako napr. na Djurkovica alebo Krajisnika ohladom Bijeljini.
Ty by si naopak nemusel "vsetky zlociny v Bosne" hadzat na AT ked za tie zlociny uz niekto nesie zodpovednost.
Rovnako si si vyhladal moj avatar a tiez si sa mohol radsej opytat a nepisat "nepresnosti".
AT za genocidu odsudeni neboli, vies preco mam tento nick, je to uz len taky "prezitok" ale zakon neporusujem a mam jeden vazny dovod preco si ho menit nebudem a to si ty, ja proste nespravim to co ty chces, neni som tvoja babika.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To stým Kotlebom bolo porovnanie, ako blizko je človek k tomu, aby spáchal trestný čin za propagáciu ideologie, skupiny.
Okej ja sa už idem max.venovať len téme ktorá má najviac priamy súvis s Arabmi moslimami, lebo sú aj Arabi kresťania.
Kto má záujem diskutovať na túto tému som k dispozícii pri výmene poznatkov, riešiť ich aktuálne situácie čo sa dejú.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja zvalujem celu genocidu v Bosne na Arkana? Skusal si take nieco, ale to bola dalsia tvoja loz. Tak ako sa to pise v tom rozsudku a ako si napisal aj ty sam: bolo niekolko band, ktore moslimov zabijali. Cely cas som vedel, co to mas za avatar, ale ked si zacal vypisovat uplne chore blbosti, hodil sa. Urcite je to velky prekvapenim, ale da sa cestovat s otvorenymi ocami a vidiet co kde maju.
Takze ty cely cas vies, ze sa tigre zucastnili genocidy a budes to schvalovat, lebo som ta na to upozornil. Ak tie tvoje klamstva a tie najtupejsie urazky neboli dokaz, tak toto je uplny.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb napísal: 17 apr 2024, 21:46 Ja zvalujem celu genocidu v Bosne na Arkana? Skusal si take nieco, ale to bola dalsia tvoja loz.
napisal som to v uvodzovkach, netrapos zase...
jackb napísal: 17 apr 2024, 21:46 Tak ako sa to pise v tom rozsudku a ako si napisal aj ty sam: bolo niekolko band, ktore moslimov zabijali.
pointa?
jackb napísal: 17 apr 2024, 21:46 Cely cas som vedel, co to mas za avatar, ale ked si zacal vypisovat uplne chore blbosti, hodil sa.
Ty ani teraz nevies co tam mam, raz kecas o vlajke RS, potom o AT... a teraz ani nechcem vediet za co to povazujes... a pritom som ti napisal co to je...
jackb napísal: 17 apr 2024, 21:46 Takze ty cely cas vies, ze sa tigre zucastnili genocidy a budes to schvalovat, lebo som ta na to upozornil.
Nie, vies co ja cely cas viem? Ze udalosti v Bijeljine ICTY nepovazuje za akt genocidy, teraz si poplac...
(povodne som to nechcel vytahovat ale nasral si ma tym, ze pises co "ja cely cas viem a schvalujem")
jackb
Redeemer
Redeemer

Zase hnusno klames a schvalujes genocidu? Ak by sa v Bijeline nestala, tak preco tvojho hrdinu za nu odsudili a trest mu zvysili. Este si pridavaj.
Ved som ti dokazal, co tvoj avatar je a ty klames, ze to tak nie je. Tak ako si klamal, ze rozsudok nie je, ze Tigre nespachali genocidu a do toho kopu vulgarizmov. Si dusevne chory clovek a vidno to v kazdej jednej teme, do ktorej vlezies. Zdravy clovek nemoze ani naznakom suhlasit so zabijanim civilov a sirit tu najtupejsiu propagandu agresora.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Žiadneho môjho hrdinu za genocidu neodsudili, prestaň zas sprosto klamať a dostuduj si fakty. A dám ti zase nápovedu, hľadaj ktoré udalosti v Bosne považuje ICTY za genocidu, nájdeš to aj na bosnianskej wiki.
jackb
Redeemer
Redeemer

Napisal si, ze obdivujes JSO. Pozrel som si kto ich viedol a tam, to co som citoval. Okrem toho clanok, podla ktoreho sa fasisticka striga priznala, ze pozvala Tigre “cistit”, rozumej “pachat genocidu”.
S bosanskou wiki sa ani netrap. Nebude zdrojovat tak vecne ako anglicka. Tam je tych dymiacich zbrani dost.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

"Mne sa ale viac "pacil" Ulemek (v AT) a potom (keď bol v JSO) celkovo JSO (specialne jednotky), az na tie Ulemekove atentaty"
Masaker v Bijeljine (do 100 mrtvych) není podľa ICTY povazovany za genocidu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Stále sa držíte témy Arabi - moslimovia ?
Napísať odpoveď