Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
nepamatam si ze by to malo nejake ine negativne ucinky. pri prvom pokuse si pamatam ze som stratil pocit hladu na par dni a potom bol stale slaby ale co som to skusal par mesiacov dozadu druhy krat tak som nic take nepocitoval.
ono za pokus nic nedas. pokial ti nejde o sex tak masturbovat sa furt da, mozno trochu slabsie orgazmy ale da sa. a kedy kolvek to mozes vysadit a do 10 dni su vedlajsie ucinky prec.
ale co som cital od inych uzivatelov tak to nie je nejak velmi casty vedlajsi ucinok a cital som aj to ze sa to ustalilo po par mesiacoch.
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
inak daj si bacha aby mal tvoj psychiater zmluvu s poistovnou lebo inak je to cca 80 eur mesacne.
ono za pokus nic nedas. pokial ti nejde o sex tak masturbovat sa furt da, mozno trochu slabsie orgazmy ale da sa. a kedy kolvek to mozes vysadit a do 10 dni su vedlajsie ucinky prec.
ale co som cital od inych uzivatelov tak to nie je nejak velmi casty vedlajsi ucinok a cital som aj to ze sa to ustalilo po par mesiacoch.
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
inak daj si bacha aby mal tvoj psychiater zmluvu s poistovnou lebo inak je to cca 80 eur mesacne.
Ahoj Terepin,
ako sa ti aktualne dari ?
ako sa ti aktualne dari ?
Ďakujem za opýtanie.
Vďaka antidepresívam je mi podstatne lepšie. A ženy stále neriešim, inak by som potreboval zdvojnásobiť dávku. 
Cize jediny pokrok je, ze mas tabletky a si na tom lepsie psychicky.
Presne tak.
Good for you
Thank you.
v akom veku uz teda zasunies? mas nejaky milnik?
nie je nutne aby mal kazdy clovek v zivote sex ked sa na to uplne neciti
Neobhajuj ho. Tato tema nie je o sexe, ani o bozkavani, ale je to o tom vobec mat vztah so zenou.
ja by som to tiez nevidel tak cierne. ak je tym typom, ktory si na samotu navykol a zivot bez zeny ho nefrustruje, tak kludne moze zit naplenenym zivotom. dolezite je, ci je spokojny.
Načo sú ti inak tie lieky? Nie je jednoduchšie len ignorovať ženy?
ale asi by bolo dobre pozerat aj na tu druhu stranu nie? Boli by tie ženy s ním stastné, pri jeho duševnom rozpoležení?heker napísal: 29 apr 2024, 23:25 Neobhajuj ho. Tato tema nie je o sexe, ani o bozkavani, ale je to o tom vobec mat vztah so zenou.
hovori sa tomu depresia, je to celkom zavazna psychicka porucha.fildinko napísal: 30 apr 2024, 9:47 Načo sú ti inak tie lieky? Nie je jednoduchšie len ignorovať ženy?
Vôbec to nie je aktuálne; nijako to neriešim.
Za mňa teda stav:"je mi podstatne lepšie" je skvely posun. Takze good for you Terepin 
Ďakujem. 
Kebyže ti pred 17 rokmi normálne povedia čo zmeniť, tak do pol roka - roka máš nejaké zmeny za sebou, téma by sa neťahala vyše 17 rokov.
-
javatar
Hardcore addict
To mi pride dost zjednoduseny pohlad na problem.
Predpokladam, ze Terepin najskor absolvoval nejaku terapiu kym dostal antidepresiva. Alebo bolo niekomu kto mu ich predpisal zrejme, ze ich potrebuje.
Dalsia vec je, ze castokrat nie je zrejme co a ako zmenit. To, ze vidis symptom neznamena, ze vies pricinu.
Predpokladam, ze Terepin najskor absolvoval nejaku terapiu kym dostal antidepresiva. Alebo bolo niekomu kto mu ich predpisal zrejme, ze ich potrebuje.
Dalsia vec je, ze castokrat nie je zrejme co a ako zmenit. To, ze vidis symptom neznamena, ze vies pricinu.
Neabsolvoval som žiadnu terapiu. Len som povedal doktorke ako sa cítim a predpísala mi lieky.javatar napísal: 02 máj 2024, 16:30 To mi pride dost zjednoduseny pohlad na problem.
Každopádne som sa rozhodol zlepšiť si fyzičku a začal som "cvičiť" power walking. 30 intenzívnej chôdze bez prestávky v horúčavách, z toho polovica je hore kopcom, jedna štvrtina dole kopcom a druhá štvrtina na rovinke. Šiel som čo mi nohy stačili. A výsledok? 217 kalórií. Pol hodiny ignorovania bolesti v nohách a nedokázal som spáliť ani len svoje raňajky. Cvičenie je lož.