Bolesť krížov, chrbta a pocit choroby pri námahe

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Peter244
Amateur
Amateur

Bolesť krížov, chrbta a pocit choroby pri námahe

Príspevok od používateľa Peter244 »

Ahojte,

Posledný týždeň +- mám taký problém, keď niečo robím fyzicky že idem cez 110 + tep tak ma rozbolí chrbát, kríže, mám akoby vnútornú teplotu aj keď pri meraní mám len 36 normálne, cítim sa slabý, trošku aj akoby od žalúdka zle. Boli ma hlava keď ňou trasiem ako pri migréne.

Potom ľahnem oddýchnem a úplne to prejde, cítim sa silný a ok, ďalší deň niečo opäť robím alebo šport a vráti sa to. A tak dookola. Mám 29 rokov a veľa športujem, mám skoliozu ale keď športujem problém som nemal.

Ešte má začal bolieť na pravej ruke kĺb na palci ten kde sa napája na ruku ten väčší, tiež nechápem prečo. Boli ma keď si ho stlačim. A na tlak ma boli aj nadočnicový oblúk jedno miesto bližšie k nosu nad okom. Pred týždňom som mal aj silné migrény ale tie mávam pravidelne.

Pred mesiacom som mal zápal dutín, žlté hlieny a vtedy ma tiež boleli kríže a veľmi čelo približne v mieste kde ma stále bolí na dotyk. Ale to prešlo , aj keď som bol doma len krátko a musel som do práce ešte trošku chorý.

Nechápem čo to môže byť nedáva mi to zmysel. Mali ste niečo podobné, viete niečo poradiť? Ďakujem pekne.

Včera som mal malú túru a všetko sa to opakovalo, večer bolesť krížov a chrbta, trošku sa mi točila hlava pri pohľade hore, potom trošku zle od žalúdka, aj tá hlava bolela. Dnes ležím len doma a je mi fajne. Neviem už čo robiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Bolesť krížov, chrbta a pocit choroby pri námahe

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ist k doktorovi, môže to znamenať aj problém so srdcom, cievami, samotná skolioza, tlak, nadmerný pohyb a pod. Oni ti pri vyšetrení povedia.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

Pravdepodobne si mal, aj stále máš, sinusitídu bakteriálneho pôvodu a stále sa ti držia nejaké ložiská v prínosových dutinách. Keď telo bojuje s infekciou, tak ťa môžu bolieť kĺby. Aj keď bolesť chrbta môže byť spôsobená aj úplne niečim iným.

Odporúčam ti vincentku nasalis, taká konvica plus roztok na výplach dutín. Tým si aspoň týždeň preplachuj dutiny ráno a večer. Potom ešte nejakú dobu preventívne raz za pár dní. Ak by to nezabralo, tak bude treba spraviť rozbor na presné určenie toho, čo sa ti tam drží a nasadiť ATB.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Lekar nech ti urobi rozbor krv+moč
Peter244
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peter244 »

ephramko napísal: 05 máj 2024, 10:54 Pravdepodobne si mal, aj stále máš, sinusitídu bakteriálneho pôvodu a stále sa ti držia nejaké ložiská v prínosových dutinách. Keď telo bojuje s infekciou, tak ťa môžu bolieť kĺby. Aj keď bolesť chrbta môže byť spôsobená aj úplne niečim iným.

Odporúčam ti vincentku nasalis, taká konvica plus roztok na výplach dutín. Tým si aspoň týždeň preplachuj dutiny ráno a večer. Potom ešte nejakú dobu preventívne raz za pár dní. Ak by to nezabralo, tak bude treba spraviť rozbor na presné určenie toho, čo sa ti tam drží a nasadiť ATB.
Ahoj , ďakujem pekne, bol som si to kúpiť, prvý krát veľmi nepríjemné dal som len polovicu kanvičky, budem sa to snažiť čistiť
Napísať odpoveď