Pripojenie na vlastný hotspot
Pripojenie na vlastný hotspot
Nazdar, chcem vas poprosit o pomoc. Potrebujem sa pripojit na vlastny hotspot. Vytvorim si v telefone hotspot a tým istým telefonom sa potrebujem nan pripojit je to mozne ?
Re: Pripojenie na vlastný hotspot
nemyslim ze je to mozne, na androide ked vytvoris hotspot tak ho medzi sietami nevidis.
ani nedava ziadny zmysel preco by to fungovat malo a preco by to niekto chcel.
ani nedava ziadny zmysel preco by to fungovat malo a preco by to niekto chcel.
Ide o to potrebujem pripojit zariadenie na ten hotspot cez wifi a ked ho chcem pripojit tak ho potrebujem pripojit na ten hotspot ale mi ho neponuka
zariadenie B chces pripojit na telefon A?
V principe na telefone A vytvoris hotspot, co je ako keby vlastna wifi daneho telefonu, ktora bude viditelna pre ostatne zariadenia v dosahu wifi. Na zariadeni B si das zobrazit zoznam dostupnych wifi sieti a v tom zozname by si mal vidiet wifi siet (hotspot) telefonu A. Tak si kliknes v zariadeni B aby sa pripojilo na wifi siet (hotspot) telefonu A a tymto sposobom by sa zariadenie B malo pripojit na hotspot telefonu A.
mozno mas hotspot v telefone nastaveny na 5GHz a zariadenie co chces pripojit je len 2,4GHz?
Neviem preco tu spominate telefon B kedze to napisal jasne
"Vytvorim si v telefone hotspot a tým istým telefonom sa potrebujem nan pripojit je to mozne ?"
Ked zapinas hotspot tak sa ta tel.spyta na vypnutie wifi (alebo ho proste vypne). Bez toho hotspot nespustis. Z toho logicky vypliva ze wifi modul dokaze v jednom momente fungovat len v jednom rezime.
"Vytvorim si v telefone hotspot a tým istým telefonom sa potrebujem nan pripojit je to mozne ?"
Ked zapinas hotspot tak sa ta tel.spyta na vypnutie wifi (alebo ho proste vypne). Bez toho hotspot nespustis. Z toho logicky vypliva ze wifi modul dokaze v jednom momente fungovat len v jednom rezime.
na zariadení A chce vytvoriť hotspot a zariadením A sa chce cez wifi pripojiť na ten hotspot. Celkom by ma zaujímal dôvod
ty este zijes?
Niekto sa nam tu vratil zo zahrobia 
Občas sem nakuknem 
Skus to napisat polopate, lebo ja vobec nechapem co chces. Teda chapem, ale tato tvoja otazka mi nedava vobec logiku.M1No napísal: 06 máj 2024, 10:46Potrebujem sa pripojit na vlastny hotspot. Vytvorim si v telefone hotspot a tým istým telefonom sa potrebujem nan pripojit je to mozne ?
potrebujem pustit internet z telefonu aby som dokazal naparovat tuya hub na to je aplikacia tuya a pri parovani sa potrebuje napojit na wifi siet inu moznost nemam
-
starysomar
Hardcore addict
S jediným telefónom to neide. Ako už bolo napísané, buď sa mobil vie pripojiť na WiFi - alebo ju "vytvoriť-poskytnúť" - nie oboje naraz.
skoda no ja ze ci neni nejaka appka
dik
appka nie, je to hardverove obmedzenie