4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Lucanskeho syn a podozrive financovanie SNS https://www.aktuality.sk/clanok/V0EmLWc ... len-brata/
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

nebol tu náhodou nejaký user fora, čo je/bol kamarát s týmto Adamkom? A písal o tom, že rodina Lučanských vytiahne nejaké dôkazy o tom že sa Miňko nezabil sám? A pozri sa tu, čo robí rodinka.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

ano, vravel mi, ze to mal v plane, no ja som nic konkretne nevidel. Predpokladam, ze si sa mu ohladom toho doteraz neozval, po novom to mozes skusit aj na [email protected] a spytat sa ho sam.
mLuks
Addict
Addict

jasne, lebo určite mi napíše, keď to doteraz nezverenili ani v konšpiračných mediach, ktoré by tým žili. Miesto toho aby ukázali svetu pravdu a smrti lučanskeho, si radšej teraz Adamko cez pochybné financovanie zabezpečil ďalsí teplý flek.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

on si z tej samovrazdy uz spravil cisty business. pod zamienkou zadostucinenia spravodlivosti taha zo statu obrovske peniaze, aj zo svojho kamoska, co vie akurat tak hovno o politike, spravil asistenta, ktoremu dal maximalne moznu odmenu. ked sa ho niekto spyta na to, co s tym vysetrovanim, tak len ochotne vypisuje ludom(vsak aby nie za tie peniaze) a popritom sa podiela na destrukcii tohoto statu. hrozny clovek, ktoremu uz nezalezi na nicom.
Ninx
Star
Star

oki ved tak radsej zostan salty dalsi rok a potom znova napis ustipacny komentar na hojko ked sa kdesi zjavi jeho meno ¯\_(ツ)_/¯

myslim, ze on je celkom otvoreny komunikacii, tak si najdi cojones na konfrontaciu a cerpaj informacie priamo od zdroja namiesto takychto povyseneckych vystrelov do tmy
mLuks
Addict
Addict

odosobni sa od toho, že je to tvoj kamarat.

A teraz mi povedz jeden jediný logický a pádny dôvod prečo ešte nezverejnili tú dôležitú informáciu, ktorá by mala zvrátiť celý výsledok vyšetrovacej komisie, ktorá potvrdila, že to bola samovražda. Tebe to príde úplne normálne, že takúto informáciu si nechajú pre seba? A ešte teraz v tejto situácii, po parlamentných a prezidentských voľbách, kedy je celý štát v rukách smeru vrátane polície?

Slovami Roba Fica, Adamko len tancuje na hrobe svojho otca a vytĺka z toho politický a finančný kapitál.
Ninx
Star
Star

nie je to moj kamarat, naposledy som sa s nim bavil asi pred dvoma rokmi

nemam zaujem bazirovat nad tym, co dava von a co nie, je mi to uprimne jedno. Kazdopadne, jedinu spravnu odpoved na tvoje otazky ma iba on, takze dokym nevynalozis snahu to od neho zistit, prosim nereferuj na mna.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ninx napísal: 06 máj 2024, 23:07 Kazdopadne, jedinu spravnu odpoved na tvoje otazky ma iba on, takze dokym nevynalozis snahu to od neho zistit, prosim nereferuj na mna.
To si nemyslim, keby take dokazy mal by nedavalo zmysel ich nezvejenit, navyse ich neposkytnutim policii porusuje zakon.
No tento super poplusticky tah "mam dokazy ale ukazem ich v spravnom case" sa v nasej poitike objavuje casto. Ale este ani v jednom pripade sa tie dokazy neukazali a ked nejake hej, tak to bolo ako vystrovanie saharskeho piesku.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Na niektorých jedincov to zaberá. Preto kalia vodu. Bez dôkazov, len tak.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No jo, Mečiar a jeho CDčko.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Keby politik nieco take skutocne mal, tak to vytiahne pred volbami a bez ohlasenia, aby sa na to protistrana nevedela pripravit. A uz len to, ze ze ma okolo seba podozrive financovanie a pridal sa k SNS proste smrdi.
mLuks
Addict
Addict

Ninx napísal: 06 máj 2024, 23:07 nie je to moj kamarat, naposledy som sa s nim bavil asi pred dvoma rokmi
dohladal som si tu na fore tie stare posty, bezbreho si sa ho zastával aj vtedy a robíš to aj teraz. Sam si písal, že ho dlhodobo poznáš osobne, plno pochvalných ód na jeho adresu, že je šikovný ITckar, učite neni povolaním syn atď.

A zo šikovného ITčkara sa stal politik kandidujúci s pochybným financovaním za cikusantskú stranu, plnú mentálnych atlétov a naďalej tancujúci na hrobe svojho otca.
nemam zaujem bazirovat nad tym, co dava von a co nie, je mi to uprimne jedno. Kazdopadne, jedinu spravnu odpoved na tvoje otazky ma iba on, takze dokym nevynalozis snahu to od neho zistit,
ano, novinárom nechce odpovedať ako a od koho presne zohnal 80k pre SNS, ale mne nejakému random človeku porozpráva celý príbeh a ukáže mi tie dôkazy o tom, že ML nespáchal samovraždu, ktoré nechce nikomu inému ukázať, ani médiam, ani očtk, on čaká len a len na mňa kedy ja som mu ozvem. Nebuď hlúpy ani naivný. Tak ho nepoteším, ešte sa načaká lebo nepotrebujem čítať, žvásty a jeho domnienky, ak realitu poznáme a evidentne sa realita nezmenila ani po zmene vlády, keďže aj to si vtedy spomínal, že boli pri moci katolibánci.
prosim nereferuj na mna.
ty si sa sám do tohto zvonu prihlásil a tak ako predtým si aj teraz prišiel obhajovať Adama. Ja som si ani nepamätal poriadne tvoj nick, preto som to aj napísal, že "nejaký user", lebo som si ho nepamatal a v tej chvíli sa mi nechcelo hľadať staré posty. Mohol si kľudne moj post odignorovať.
Ninx
Star
Star

samozrejme ze si cas venoval hladaniu starych postov a pisaniu noveho namiesto napisania rychleho emailu chlapcovi. Ty si si v hlave vytvoril svoju realitu a bojis sa ju konfrontovat. Zacinas do nej zatahovat aj mna. Ja sa ho bezbreho nezastavam, len davam na pravu mieru urcite stranky jeho osobnosti, kedze som s nim stravil viacej casu ako drviva vacsina tohto fora. Ano, je sikovny, a ano, dal sa na temnu stranu. Preco to spravil? Neviem. Opytaj sa ho, nefabuluj. Vo FB komentaroch pod tym clankom aktualit napisal viacero komentov o tom, ze financovanie vysvetlil ich redaktorovi. Uz tam nie su, ci ich zmazal on alebo ich admin neviem. Ale ak to bol ochotny vysvetlit mediu, ktore neznasa, je realna sanca, ze o tom povie aj niekomu inemu. Lenze na to nemozes byt predpojaty, skus sa nanho pozriet triezvo a nie ako na cierno-ciernu postavicku. Ak sa venujes comusi zaujimavemu, myslim, ze sa s tebou rad porozprava. Mozes s nim nadviazat kontakt, nevravim, ze sa nakoniec aj pofajcite, no prinajmensom mozes porozumiet tomu, ako premysla a funguje.

tvoje postoje mozu byt moralnejsie ako tie z druheho brehu, no metodologia, ktorou si k nim prisiel je rovnako zvratena.
mLuks
Addict
Addict

Ja som si v hlave nevytvoril žiadnu svoju realitu, ale vytvoril som si názor na základe vyšetrovania a vyšetrovacej komisie. A taktiež na základe vyšetrovania očtk samotného ML. Tá potvrdila, že to bola samovražda. Tam to končí. Už ty v starých postoch si to spochbňoval tým, že predsa ML bol silný človek a že nevidíš dôvod na samovraždu. Takže jediný, kto tu má inú realitu v hlave si ty, pretože sa nevieš odosobniť od celého prípadu.

Ale ja mu nebudem písať, lebo to nepotrebujem bytosnte vedieť jeho názor, ako rodinneho príslušníka, keď pravda sa ukázala pri všetrovaní. To je ako keby som mal písať Zsuzsovej dcére aby mi povedala čo si ona myslí o konaní jej matky a či si myslí, že jej matka si reálne objednala vraždu u Andruskoá, resp. sprostredkovala vraždu a či jej matka reálne komunikovala s Kočnerom o vražde alebo len o počasí a boľavých zuboch. Chápeš?

Ale ak chceš, možeš mu napísať ty, veď sa poznáte, nech ti všetko pekne vyrozpráva, screenshotneš nám to tu a vytrieš nám tým všetkým zrak.

môj post, ktorým som ti zase šliapol na odtlak, je len o tom, že rodina pred rokom a niečo vravela, že ukáže nejaké ďalšie informácie, ty sám si o tom písal, že ti to vravel a jediné, čo rodina za rok a niečo urobila je, že doložila Adamovi na kandidatúru a ten si rozbehol politickú kariéru miesto tej ITčkárskej.

Autoeditácia príspevku po 3 min 26 sek:
Ninx napísal: 07 máj 2024, 18:13 Ano, je sikovny, a ano, dal sa na temnu stranu. Preco to spravil? Neviem.
Zobral si príklad z otca? - ale to sa zase ofučíš za toto
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

DAlsi v SNS a pochbne financovanie, tentoraz najlepsi fukac dymu - Huliak https://www.aktuality.sk/clanok/AjPKYdp ... u-vracali/

Ono je to vhovorka na urovni zakladnej skoly.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 17 hod 53 min 58 sek:
https://www.aktuality.sk/clanok/WjkWn9p ... ou-sikany/ - SImkovicova je to najublizenjsie stvorenie pod SNS, teraz si predvolala Kostelneho aj sefa SND, zas ju niekto sikanuje.
mLuks
Addict
Addict

Poslanec SNS a splnomocnenec vlády Peter Kotlár oznámil, že už nebude vysielať na stránke bývalej TV Slovan. Vystupoval tam s Martinou Šimkovičovou, stránku neskôr premenovali na Martina a Peter. Kotlár to oznámil na ich spoločnej stránke. Momentálne sú Kotlár a Šimkovičová v parlamente a ministerka si k poslancovi sadla do lavice.

„Náš profil fungoval vďaka vzájomnej úcte a láske. Preto mi dovoľte Vás informovať, že k dnešnému dňu, mňa už nič nedrží v pozícii, pre ktorú som obetoval všetko. Ak som niekomu ublížil, odpustite mi,“ napísal Kotlár na Facebook s tým, že kanál odteraz „patrí Martinke, láskavej a silnej bytosti“.
minuta eNka

dezolati sa nam pohadali?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Fica nam postrelili!
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal: 15 máj 2024, 15:03 Fica nam postrelili!
Nejaky medved? :D

Inac podla nejakeho priskumu 39% slovakov chce diktaturu (totalitny system bez pravidelnych volieb), paradoxne su to ti isty co sa sucasne dozaduju slobody slova a nadavaju na zlu EU a hovoria, ze Europska unia je (liberalna) diktatura.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Slovenského premiéra Roberta Fica postřelili
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... .seznam.cz

Autoeditácia príspevku po 3 min 24 sek:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Napísať odpoveď