Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa beardie »

Môžeš napísať zoznam top10 ľudí z vlády a armády a pripojiť k nim ich náboženstvo?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

beardie - no nielen ludia z vlády a z armády ale aj ludia viacmenej v pozadí.
Yunus-Bek Evkurov https://www.opensanctions.org/entities/Q319464/ Religion: Islam, Sunni Islam
Ramzan Kadyrov https://www.opensanctions.org/entities/Q217115/ Religion: Qadiriyya · Sufism · Sunni Islam
Sergej Shojgu https://www.opensanctions.org/entities/Q32024/ Religion: Eastern Orthodoxy, Ethnicity: Tuvans = Turkic animistic shamanism
Valerij Gerasimov https://www.opensanctions.org/entities/Q36073/ , Religion: neuvedené, Place of birth: Kazan Tatarstan, črty tváre tatárske
Magomed Tushayev pokial žil bol moslimského vierovyznania ako aj Kadyrov, ktorý má svoje postavenie, vplyv v RF inváznych jednotkách.
Alisher Usmanov je oligarcha a Putinov človek https://www.opensanctions.org/entities/Q503147/, Religion: Islam
Tu v linku sú další ludia napojený na Putina a sú moslimovia https://www.themoscowtimes.com/2019/08/ ... dia-a66848
Fightera K.Nurmagomedova nerátam, ani už spomenuteho Usmanova v tom článku, ale dá sa to všetko dohladať anglicky cez google, tie mená.
Cinsky velitel v ruských jednotkách, to je to video čo pred mesiacmi postol gogo. Plus nejaké mená doplním ak som zabudol.
Cudzojazyčné mafie v Rusku Uzbekovia, Cecenci a pod, vodcovia klanov sú moslimského vyznania, napojený na Putinových ludí.
Aktuálne výhražné útoky na slovenské školy, firmy a banky od moslimských mudžahedinov podla adresy ru., čiže majú pôsobenie v Rusku.
Edit: aj podla horneho linku - Magomedsalam Magomedov, Rashid Nurgaliyev = Islam..Oligarchovia: Farkhad Akhmedov, Vagit Alekperov, atd Religion: Islam,.. https://edition.cnn.com/2018/01/30/poli ... index.html
beardie
Redeemer
Redeemer

Chceš preložiť top10 alebo si to dohľadáš sám?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Su tam spomenutý miliardari, vodcovia, politici, trvám si na svojom názore a to čo som ti poslal, že som si našiel čas na to.
Ked sa ti nelubi dohladaj si sám. Majú tam jasný a významný vplyv ako aziati tak aj moslimovia v RF a doplácaju nato aj domáci.
beardie
Redeemer
Redeemer

Trvať si môžeš, ale je to blbosť
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Citať vieš, dočital si sa k slovu Religion. Napíš si aj anglicky tie všetky mená čo som postol do google a k tomu religion a títo vládnu v RF.
Edit - " How many muslims are in RF army? " " it reached 9% " . Takže ako milionari, vodcovia, politici, tak aj možný velitelia sú moslimský.
Jasné že svoje slovo okrem oligarchov,mafie,vodcov a pod. má aj Putin (čiastočný aziat), Medvedev (kolaborant) a ich úplne najbližší ľudia.
To mi je jasné, že sú to pravoslávny veriaci ako aj niektorí ich generáli, ale sú tam aj generáli moslimskej viery Islamu a ázijsky velitelia.

Celkom prekvapivá informácia, že chceli tí ochrankári spáchať atentát na Zelenskeho, to sú další kolaboranti za deravé groše len aby mali.
beardie
Redeemer
Redeemer

Preto som chcel top10
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal: 07 máj 2024, 17:46 Preto som chcel top10
Top10 http://www.russiaprofile.org/ten-russia ... e-country/ Lavrov by tam mal svoje miesto,general Surovikin v minulosti tiež a Peskov asi nie.
Ked som viackrát písal o azijsko-moslimskom režime v RF narážal som nielen na vierovyznanie ale etnickú príslušnosť ich predstavitelov.
Top10 je z menšej či väčšej časti ethnicity u Putina,Shojgu,E.Nabiullina azijsko/moslimský pôvod, A.Vaino ugrofínsky, vztah k Slovanom nemaju.
V RF to nie je len o nejakej top10, ale mnohích moslimských oligarchoch, hlavách mafie, cudzokrajných veliteloch v RF vojskách čo majú vplyv.
Jasne že sa aj aziat alebo moslim môže prekonvertovať z ich pôvodného náboženstva na pravoslávne veriaceho, kvoli postaveniu v Kremli.
beardie
Redeemer
Redeemer

OK, koľko z tých top10 sú moslimovia?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dvaja, S.Shojgu - turkický pôvod = moslimský pôvod + pravoslávne vyznanie, E.Nabiullina - tatársky pôvod = moslimský pôvod + pravoslávna.
beardie
Redeemer
Redeemer

Vieš o tom, že pravoslávne vyznanie je odnož kresťanstva?
Takže z top10 je ich 0, skvelé, niekam sme sa konečne posunuli
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vieš o tom, že som písal že Sojgu a Nabiullina majú moslimský pôvod, ale praktizujú pravoslávne vyznanie kresťanstva? Takže 2 z top10.
Ďalší fakt, že výrazný vplyv na tú top10 majú moslimský oligarchovia s moslimským pôvodom (včerajší link) vyznávajúci Islam.
Takže toto tvoje dementovanie faktov na mňa nezaberá, tvoju taktiku som dávno prekukol, preto som ti aj dodal linky v minulosti,včera a dnes.
Ked znovu napíšem že v RF vládne azijsko-moslimský režim + Rusi slovanského pôvodu čo kolaborujú je to podložený fakt viackrát dokázaný.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit
je to hlavne boj o "korytá" s náboženstvom ani pôvodom to skoro nič spoločné nemá. :-)
Tie pozicie nie su ani tak zaujimave oficialnymi prijmami, ale ze su na nich obrovske moznosti brania uplatkov, preto je pre nich priorita sa na nich udržať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 08 máj 2024, 11:22 Blastbit
je to hlavne boj o "korytá" s náboženstvom ani pôvodom to skoro nič spoločné nemá. :-)
Tie pozicie nie su ani tak zaujimave oficialnymi prijmami, ale ze su na nich obrovske moznosti brania uplatkov, preto je pre nich priorita sa na nich udržať.
Pri zabijaní Ukrajincov ako Slovanov a s cieľom hlavne zabrať ich územie a strategické oblasti so zdrojmi to má vela spoločné.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 08 máj 2024, 11:24 Pri zabijaní Ukrajincov ako Slovanov a s cieľom hlavne zabrať ich územie a strategické oblasti so zdrojmi to má vela spoločné.
mozes si byt isty ze nikto v Rusku neriesi ci su Ukrajinci Slovania. Kremelskí vládcovia tužia obsadit alebo aspon dostat pod svoju kontrolu susedne štáty, bez ohladu na pôvod obyvatelov ktori tam žiju..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 08 máj 2024, 11:29 mozes si byt isty ze nikto v Rusku neriesi ci su Ukrajinci Slovania. Kremelskí vládcovia tužia obsadit alebo aspon dostat pod svoju kontrolu susedne štáty, bez ohladu na pôvod obyvatelov ktori tam žiju..
Ano bezohladu aký pôvod na Ukrajine žije. Ak sa im UA podarí dobyť, tak UA bude plná moslimov, tí čo sú spriaznený s RF a krelemským režimom.
Co sa napr. takých Tadžikov netýka, tí z RF utekajú a Aziatov (Cinania - ich firmy najmä a pod). Nahradili by pôvodných Ukrajincov.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Islam v tomto pripade naozaj nic neznamena. Ako napisal gogo - je to boj o koryto, nik neriesi ci su Ukrajinci slovania alebo nie.
Vezmi si to takto - moslimov je na svete cca 1.6 miliardy, keby len polovica z toho je militantna tak ako to naznacujes tak mozne scenare su:
a) na svete uz ziadne ine nabozenstvo ako islam neexistuje
b) islam a moslimovia by zvyskom ludstva boli potlaceny na minimum az nulu

Ale ono to nevyzera, zeby sme tu coskoro mali mat velky nabozensky konflikt.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, ja som naznačoval to, že moslimovia ktorí sú spriaznení s Krelemským režimom majú v úmysle vyhladiť Ukrajincov, obsadiť im uzemie.
No ale sú aj moslimovia, ktorí odcudzujú vojnu na Ukrajine zo strany Ruska, už má chápete či stále nie? Co už je to vec názoru a ten mám.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

a čo tak si precitat neuspesnu mierovu dohodu, ktora bola vraj podpisana oboma stranami, ale nabehol boris a pokračovalo sa dalej, hm?
gogo956
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) napísal: 08 máj 2024, 12:14 a čo tak si precitat neuspesnu mierovu dohodu, ktora bola vraj podpisana oboma stranami, ale nabehol boris a pokračovalo sa dalej, hm?
ale ta dohoda resp jej návrh bola pre Ukrajinu velmi, nevyhodna
Napísať odpoveď