Ano tu sa už celkom zhodneme. Tak ale Muslim Nations je známi výraz. Existuje aj otázka na Muslim ethnicity.javatar napísal: 08 máj 2024, 19:34 Moslimov ako etnicitu som nikdy v zivote nepocul. A ohladom vyznavaca islamu - pokial je pravoslavny tak uz Islam nevyznava. Ako etnicita mi to vobec nedava zmysel kedze moslimov je z vela roznych oblasti takze o jednej etnicite sa mi tazko hovori. Napr. vela perzanov ma problemy s arabmi a to mozu byt obaja moslimovia.
V kazdom pripade moj argument stoji. Putin/Kremel nie je moslimska autorita a nenecha sa dobrovolne ohrozit moslimami.
Dobre odpoviem zaroven aj beardiemu. Z tej top10 sú všetci ludia pravoslavny z toho 2 maju moslimský pôvod (ale keby su ateisti na poctate to nič nemení, že najmä neslovanský vodcovia,politici nemajú vztah k Ukrajincom a nebude im prekážať ich na UA ničiť.
Plus desiatky najmä moslimských oligarchov a hláv mafie (občas aj azijskych v oboch prípadoch) pôsobí spolu s Putinom.
Preto som uvádzal že v RF vládne azijsko-moslimský režim, no jasné že tam pôsobia aj slovanský Rusi čo maju vyhody z ich režimu.
No a v SR je to ako. Pellegrini slovenský občan talianskej národnosti, buduci prezident + táto vláda s ktorou spolupracujú oligarchovia v pozadí.
A nebude sa to týkať len tích slovenských na uzemii SR, ale aj tích zo zahraničia najmä z východu Europy.
Autoeditácia príspevku po 3 min 5 sek:
V čom spam? Daval som tu odkazy na to kto posobí v Rusku aj ohladom na to, ako ovplyvnilo napr toho údajneho 14 ročneho páchatela ktorý údajne mal posielať maily školám,firmám,bankám.wladas napísal: 08 máj 2024, 20:30 Nesledujem to tu hlavne kvoli Blastbitovmu spamu a zbytocnych reakcii nanho.
Riesili ste tu nastavenie RF na vojensku eknomiku? 400k novych pracovnych pozicii v zbrojarstve, atd...
Nazory?
Odpoved na tvoju otázku - zrejme sa to tu neriešilo, odkial máš informáciu o tých 400 tisic nových prac. pozicii?
Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
Hej na Balkáne sú aj takýto moslimovia zvaný Muslimovia...Ten tvoj avatar čože tak si si ho zmenil? Je to premna novinka.ArkanoviTigrovi napísal: 08 máj 2024, 19:19 Dovolim si trosicku suhlasit s Blastbitom, pre mna neni ziadny extrem ak by sa rodeny moslim tvaril, ze je pravoslavny "lebo je to takto politicky korektnejsie".
Trosku OT priklad, v SFRJ, konkretne v Bosne cca pred 50 rokmi vznikol pojem/narod "Muslimani" (Bosniaci), paradoxom je, ze nakolko tam bolo medzi politikmi "v mode" byt ateistom, tak niektori politici boli "ateisticki Muslimani".