4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

curta - prosim odpoved mi, pytal som sa v inej teme. Ale co ti vadi na totalite?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

curta napísal: 15 máj 2024, 18:19 Pozrite si video, v ktorom Fico predpovedal, že na neho budú strieľať:

Frustrácia slniečkárov z prehratých volieb bola očividná.
Kandidoval za Slovensku ludovu stranu Andreja Hlinku. To asi uplne slniecko nebude, ze ano?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Putinovský a Lukašenkov režim sa zrejme ešte k tomu nevyjadril, na podporu ich surputníka, čo leží operačnom stole.
Oligarchovia z rôznych táborov zrejme tiež budú v napätí ako to sním nakoniec dopadne. Otázny je aj motív páchatela.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Su tri verzie ako to dopadne s Ficovim zdravim. A neviem ktora bude horsia pre SK buducnost. Kazdopadne kazda bude zla.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac zas sa to opakuje, z opozicie sa snazia situaciu ukludnit, cin odsudili a praju uzdravenie. Koalicia - zatial len eskalacia napetia a nenavisti voci nevinnym.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

@harrison314
ono to je asi tak, že vám nevadí tzv. liberálna totalita, lebo ste "liberáli", ale kresťanská totalita aby vám strašne vadila
nám (kresťanom) zas nevadí kresťanská totalita, lebo sme kresťania
každý to svoje

aj keď myslím, že kresťania uznávajú slobodnú vôľu, teda kresťanskú totalitu už ani nechcú. to že sa nevieme zhodnúť na umelých potratoch a pod. nie je otázka totality, to len vy tak beriete

na liberálnej totalite by mi vadilo, že by som nemohol povedať svoj názor, vedúce funkcie, učitelia a atď by boli len liberáli, kresťania by boli občania druhej kategórie ako v minulom režime atď.
takisto mi vadí napr. ak v Číne nemôžu byť veriaci slobodní
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

blastbit: teraz hovori o svojom motive. Kvoli utokom na media a rtvs, dalej ze nesuhlasi v touto vladou a ze mazak bol vyhodeny z funkcie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

M4jk1:-) napísal: 15 máj 2024, 18:58 blastbit: teraz hovori o svojom motive. Kvoli utokom na media a rtvs, dalej ze nesuhlasi v touto vladou a ze mazak bol vyhodeny z funkcie.
Tak to sú podla mňa dosť slabé motívy k tomu aby mal spáchať atentát či na Fica alebo hocikoho iného. Asi je horuca hlava možno aj prepitá...
Skor by som čakal napr to, že táto vláda ťahá SR smerom k RF, znižovanie životnej úrovne, možno nejaká dávna krivda v dochodku a pod.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 15 máj 2024, 18:57 na liberálnej totalite by mi vadilo, že by som nemohol povedať svoj názor, vedúce funkcie, učitelia a atď by boli len liberáli, kresťania by boli občania druhej kategórie ako v minulom režime atď.
takisto mi vadí napr. ak v Číne nemôžu byť veriaci slobodní
preco by boli? co je to za loz? ved si kazdy moze na aerobik chodit kam chce a nerobit co chce. co nesmie, je zakazovat inym ludom robit to, co jemu hovori jeho imaginarny priatel. takze katoliban chce neveriacim zenam zabranovat pristup ku potratom, lebo oni veria, ze to je zle. a to byt nesmie. byvaly skotsky premier nezrusil palenice whisky, ani nezrusil haggis, lebo ovce do neho nie su zabijne hallal. a to je praktikujuci moslim - tak sa to robi, nie ako Slovensku: mensina niecomu veri, preto citi nutkanie to cez zakony a ustavu nutit neveriacej vacsine. preco by mali byt ucitelia liberali? ved ked ucitel nema nutkanie hovorit, ze neverit v stvorenie ale uznavat evoluciu je hriesne, tak nech je kazdu nedelu v prvej lavici. tak isto biologia. vykrikovat v triede, ze mladi ludia nesmu sexualne zit pred manzelstvom, lebo to tak ucitelke hovoria v kostole je nespravne. co ma sukromne presvedcenie ucitelky s realitou?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Curta ako vždy (na drogách???)
Áno - opozícia ukľudnňuje, koalícia roztáča nenávisť.

Cui bono?
Kto nemá IQ hojdacieho koníka nemôže nevedieť, že opozícii jeho postrelenie neprináša nič - len zlobu "koaličníkov".
Koalícii v rôznych rovinách a z rôznych dôvodov naozaj hodne.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

curta napísal: 15 máj 2024, 18:57 @harrison314
ono to je asi tak, že vám nevadí tzv. liberálna totalita, lebo ste "liberáli", ale kresťanská totalita aby vám strašne vadila
nám (kresťanom) zas nevadí kresťanská totalita, lebo sme kresťania
každý to svoje
Slovne spojenie "liberalna totalita" je oxymoron. No vies ako krestanovi by ti mala vadit akakolvek totalita. Vies, co ak si jednheo dna uvedomis, ze v nej nechces zit? Co spravis potom?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ephramko napísal: 14 apr 2024, 22:34 Úprimne, bol som naivný a pred pár rokmi som Ficovi, Blahovi a ešte nejakému ďalšiemu politikovi zo SMERu napísal, nech s tým okamžite prestanú...niečo v štýle, či si myslia, že sú nesmrteľní, lebo keď hecujú davy a zasejú do spoločnosti nenávisť a strach, tak na to nedoplatia nevinní ľudia, ale sa celkom reálne môže stať, že si niekto môže odchytiť ich alebo ich rodiny a vráti sa im to všetko ako bumerang...písal som im to aj s disclaimerom, kto som a že to nie je vyhrážka, že na mňa nemusia volať NAKU a SIS, ale že taká je realita čiste zo štatistického hľadiska, kedy cca. 3% populácie má ťažkú poruchu osobnosti, ďalšie % sú psychiatrickí liečení a ďalšia XY časť populácie má vážne problémy a môže jednať skratovo.

A čo, dali si povedať? :D Odvtedy XYkrát prerazili dno... A tiež mám ten dojem, že by Ficovi dnes veľmi vyhovovalo, keby niekto dal dole niekoho z nich. Ale zároveň si tiež myslím, že ak aj niekto dá dole niekoho z nich, na 100% bude za tým iná vetva tejto organizovanej zločinecnej skupiny zvanej SMER a proste klasické mafiánske vybavovanie si účtov.

Akurát pred voľbami pri pive sme sa o tom bavili na tému "vojna a mier". Že keby u nás fakt bola vojna a museli by sme sa brániť, ľuďom by rozdali zbrane ako na Ukrajine, tak by to nedopadlo podľa predstáv našich mocipánov, lebo by podstatná časť našej populácie okamžite s tými zbraňami išla na parlament vybaviť si účty s papalášmi a až v druhom rade by sme riešili nejakého vonkajšieho nepriateľa, ktorý nás napadol. :D
Baba vanga ephramko
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Uvedomis" :D

Apropo - test na drogy...samozrejme strelcovi akosi zabudnu spravit (viem, konspiracia)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Musím prehodnotiť svoj názor z tej diskusie spred pár týždnov ktorú som mal s javatarom a najmä aacidom o živote v SR.
Ludia aby hoc aj kúskom snahy bojovali o zlepšenie urovne tohto štátu, to je ako boj s veternými mlynmi a ešte aj riskuje.
Ked chce niekto spáchať trestný čin nezáleží na tom či je pubertiak, v produktívnom veku alebo dochodca, nik ho nezastaví.
No a táto krajina je naozaj pilier pre kybernetické hrozby, bombové a iné atentáty, semenište hoaxov, totalitné maniere, atd.
Uvedomil som si, aká je táto krajina vlastne nebezpečná a kedyže nie sme v EU je to tu ďaleko horšie, tie hrozby sú častejšie.
Kto chce si nájde hoc aj banálne dôvody nato, aby urobil škodu hocikomu a pritom bezpečnosť jeho a rodiny je veľmi dôležitá.
Aj taký chránení ľudia ako ústavný činitelia, sú vlastne stále zraniteľný a behom chvíľky môžu prísť o život a nikto im nepomôže.
Pokial teda cudzia krajina zabezpečí minimálne lepšiu bezpečnosť pre svojich občanov, tak je lepšie isť žiť tam ako ostať v SR.
Takže aby som to skrátil, úplne začínam už chápať ľudí ktorí skrátka chcú žiť v inej krajine a nie sú za tým malicherné dôvody.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Aky *** nikto musi byt, ked vypisuje, ze za atentat mozu PS a novinari?
screenshoty z tych najhlbsich kanalov

Cisty liberal to musel byt ked vypisoval ody na Slovenske Cvrky, ktore sa trenovali v Rusku na sabotaze voci Slovensku
441409408_18353159404108729_4379897863302112704_n.jpg
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Po atentáte na Roberta Fica sa posilní ochrana ústavných činiteľov aj viacerých médií, potvrdil minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Súčasne je v parlamente špeciálny režim a ochrana bude zabezpečená aj v prípade poslancov.

Šutaj Eštok vyzval všetkých, aby prestali šíriť nenávisť. “Stojíme pred prahom občianskej vojny. Atentát na premiéra je toho potvrdením”, dodal minister.
minuta N

Danko v tom zase ostal sám.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Autor níže uvedeného tweetu tvrdí, že údajný útočník na slovenského premiéra Roberta Fica, spisovatel Juraj Cintula, byl napojen na proruskou polovojenskou skupinu Slovenskí Branci (SB). Jejich vůdce byl dokonce vycvičen bývalými ruskými vojáky Spetsnaz. Viz citovaný odkaz.

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zaujimavy bude posudok odbornikov k dusevnemu zdraviu strelca.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ceny nehnuteľností v CZ pôjdu hore teraz. A my sme tu v peknom hovne, čaká nás malé Bielorusko, ak to vláda dobre zahrá :-(
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hlavne ludia rozhodnu. Ked rozhodnu smer Madarsko, nedajboze Bielorusko tak co uz. Cez vikend som bol v Prahe. Zvykol by som si tam.
Napísať odpoveď