Zdravim skupinu..
Mam problem s kamerami uniview konkretne IPC3634LB-ADZK-G -staticke IP
Ked sa na ne pripojím doma na wifi vsetko ide ako ma ,ale ked som mimo domu tak neviem pozerat archiv nahravania.Kliknem na daku udalost ukaze ju ,ale seka az potom zamrzne a uz nejde prepinat ani na ine udalosti-nahravky.Doma je o2 internet 100/15 a mimo domu na mobile 5G co ide cez 300/40
Kamery maju v sebe rychle SD karty, cize nie su cez NVR..skusal som aj menit PoE switch na 1gb ani to nepomohlo.Cize vsetko funguje len pokial som doma na wifi.pouzivam appku UNV-Link ,zena UNV link pro nejde to ani najednej mimo domu
Mame doma este 2 domace kamery Xiaomi 360° tie idu ok cize mylsim ze internetom to nebude
Ak by mal niekto este daku radu alebo riesenie ,dost by mi to pomohlo
Kamery uniview
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Kamery uniview
nemoze to byt slabym uploadom? 15Mbps je nic moc. mozno tym Xiaomi staci mensi bandwidth. tie tvoje uniview idu zevraj cez 2688x1520 30fps H.264 (resp pozri, ci to nejde nastavit. ak ano, skus H.265, pripadne mensie rozlisko), co teoreticky moze narazat na ten 15Mbps limit.
nvm uplne ako myslis ten 5G na mobile - ze ci si tie kamery testoval napojenim na internet cez hotspot mobilu s 5G sietou a skusal si si zobrazit ten archiv z druheho nezavisleho mobilu (ak nie, tak skus) alebo tu 5G siet si spomenul len aby bolo vidno, ze na strane mobilu chyba nie je a kamery mas celu dobu cez o2 pripojenie
nvm uplne ako myslis ten 5G na mobile - ze ci si tie kamery testoval napojenim na internet cez hotspot mobilu s 5G sietou a skusal si si zobrazit ten archiv z druheho nezavisleho mobilu (ak nie, tak skus) alebo tu 5G siet si spomenul len aby bolo vidno, ze na strane mobilu chyba nie je a kamery mas celu dobu cez o2 pripojenie
Podla mna je tam slaby upload a k tomu to pojde cez daky cloud, kedze tam nebude verejna IP. Kamera teda posle zaznam niekde na server a odtial sa potom prehrava.
je tam H.265..skusal som to do rana na H.264 ci nebude daka zmena ale nie ..
ano kamery su cely cas napojene na ten o2 internet.. 5g som myslel ze prepnem mobil na data a skusam teda pozerat archiv tak ako keby som napr dakde na dovolenke ..Moze byt ze to bude teda tym uploadom kedze to ide cez ten ich en.ezcloud.uniview.com
ano kamery su cely cas napojene na ten o2 internet.. 5g som myslel ze prepnem mobil na data a skusam teda pozerat archiv tak ako keby som napr dakde na dovolenke ..Moze byt ze to bude teda tym uploadom kedze to ide cez ten ich en.ezcloud.uniview.com
To je uplne jedno. Pri H.265 bude mat hodinovy zaznam o 10-20 percent mensiu velkost, cize sa prenasa menej dat cez net. Niektore rekordery maju moznost pri sledovani cez mobil znizit kvalitu, ale to je rekorder s lepsim hw nez ma takato kamera.
Skus vybrat pamatovku, dat do pocitaca a pozri aka velka je hodina zaznamu. Mozno to uvidis aj v aplikacii v mobile.
Skus vybrat pamatovku, dat do pocitaca a pozri aka velka je hodina zaznamu. Mozno to uvidis aj v aplikacii v mobile.