4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa eMPiko »

Mne to pride ze Cintula sa uplne vymyka beznemu politickemu zaradeniu. Clen slovenskych brancov a bojovnik proti migracii, zaroven zakladatel pacifistickej strany, zaroven chodi na opozicne protesty, atd. A napokon ked streli Fica tak si ako hlavny motiv spomenie na odvolanie Mazaka a RTVS, co teda nie su pekne veci, ale v globale viac menej nepodstatne. Teraz budu samozrejme vsetci zvyraznovat tie crty, ktore ho zaraduju do tabora "tych druhych". Pri takto rozporuplnej historii to ani nie je vobec tazke, lebo mozno mu nasit asi naozaj akukolvek ideologiu. Mne sa ale zda ze typek si isiel nejaku uplne vlastnu cestu, a vobec by ma neprekvapilo kebyze sucastou tej cesty je aj nejaka mentalna porucha.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nemyslim si, ze jeho hlavny motiv bol mazak a rtvs, jednoducho bol v soku, prisiel ho tam niekto otravovat s mobilom, tak cosi vyblabotal. nehovoriac o tom, ze je to par vytrhnutych sekund. uvidime, co povie na sude. ale ono to jednoducho vypada na pomateneho stareho cloveka.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tu si odlozim zbierku mierumilovnych vyrokov RF a jeho garnitury: https://www.reddit.com/r/Slovakia/comme ... bert_fico/
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 9:24 citam aj rasta ilieva oblubenu platformu aj mainstream, ja reagujem na autenticku fotku ktora vznikla par tyzdnov dozadu. Nechces sa radsej k tej fotke vyjadrit ako ten tvoj balast?
Nie, tá autentická fotka nevznikla pár týždňov dozadu, ale je z roku 2019. A nie, nie je na nej Šimečka, ale úplne niekto iný. Zas a znova si sadol na lep totálnej pi***** z dielne ruskej 5. kolóny... To je vždy tak, keď si človek o sebe myslí, že je rozhladený a sleduje všetky možné zdroje, ale v skutočnosti je kŕmený ruskými sračkami a lenivý ako voš si overovať akúkoľvek informáciu.
Prílohy
442412658_847084687463966_5238094987951315833_n.jpg
442409721_847084610797307_8097173182919112133_n.jpg
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Famine napísal: 16 máj 2024, 10:29 Daný útočník určite nebol podporovatelom Putina , tuto to je ukázane FB stránka iniciativi hnutie proti násiliu a tam to je ukázane https://www.facebook.com/profile.php?id=100069320975007

ale vy liberáli budete aj tak kydať na Putina aj za veci s ktorými nemá žiaden súvis
Co som si mohol pozriet ten fb profil hnutia proti nasiliu, co bola nejaka politicka strana kde posobil ten cintula, ako clen? zakladatel?

Tak z toho co tam postoval by som ho zaradil skor do apolitickeho, alebo vsepolitickeho tabora, jeho pohnutky boli skor sklamanie z politikov ako celku, pisal tam clanky o blaznovi Matovicovi, chamtivom Sulikovi a KDH, Kotlebovi, nepacili sa mu ludia baziaci po moci, vyslovene sa tam nezameriaval na smer, ale samozrejme pocas ich vlasnutia pisal clanky o ich konani, aj o SNS.

Prisiel mi nieco ako clovek co bojuje proti fasizmu, totalitnym zriadeniam, izmom, zrejme nezil moc spokojnu starobu, vela pisal o drahote, o práci, nezamestnanosti, nízkych dôchodkoch...

Len celkom nechapem preco sa stal clenom tych slovenskych brancov...

Urcite by som ho neoznacoval za liberala, kedze nemal pozitivne vyjadrenia k Sulikovej SaS kedy PS ani nebolo na politickej scene, posledne agitoval za Zuzanu Caputovu ako bojovnika s mafianskymi politikmi baziacimi po moci a agitoval skor za nu ako osobu, neriesil jej spojitost s nejakou politickou stranu, bol to proste clovek co videl nespravodlivost, mafianske praktiky, zmenu smerovania sk politiky, nenazranost politikov a politicka zmena smerovania krajiny v nom v poslednych mesiacoch asi nieco spustila...

Tu som nasiel video, co mal uverejnene z roku 2016 na tom fb profile a uz sa nedalo pozriet, ale niekto ho stiahol a znova uploadol
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Na mňa už tam pôsobí "divne".
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

2x prestrelene tenke crevo, 1x hrube crevo a 1x bedrovy klb, ten klb by mali dnes operovat.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ephramko: neopustaj sa, myslel som tuto. https://t.me/slovenskymedved/5947
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 13:02 ephramko: neopustaj sa, myslel som tuto. https://t.me/slovenskymedved/5947
To má byť akože argument? Podľa teba občianske protesty prebiehajú tak, že všetci ľudia, ktorí sú tam, dostanú pozvánku od Soroša alebo čo? Je to naše základné demokratické právo. Na protest môže prísť hocikto. To nie sú PR akcie ako má SMER, kde si vždy navozia tie isté xichty z klubu dôchodcov ako rekvizity.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 13:02 ephramko: neopustaj sa, myslel som tuto. https://t.me/slovenskymedved/5947
a ty sa tiez neopustaj, lebo som ti to uz vysvetlil ale evidentne k tomu nemas argumenty, tak to ignorujes a ides si dalej svoju pesnicku.
Professional
Professional

ephramko: ja nehadzem ludi z protestu do jedneho vreca, ani zo simecka protestov ani zo fica prostestov. Zase robis dedukcie jak stary lesko ze mlady kalinak manipuloval nahravky, pritom tam upravil zvuk aby to bolo lepsie pocut (dufam ze ma teraz neoznacis za siritela smerackej propagandy). Este raz tato diskusia zacala, ze to bol rusofil ci jaka nalepka, ja som povedal ze preco by potom chodil na prostesty PS.
Tu fotku co si poslal a ten tvoj pribeh, akurat si sa strelil do vlastnej nohy.
mluks: nemam co ti napisat, lebo to su tvoje subjektivne dedukcie, nie nemyslim zeby ruski kolobaronti chodili na protesty pska, zbytocne tam minaju svoj cas, energiu a este zvacsuju protestujuci dav.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Atentátník na Fica: Co vše o něm víme - Novinky
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz

Zjavne mal ideologicky blizko nacionalistom typu Kotleba a pod.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 13:59 ephramko: ja nehadzem ludi z protestu do jedneho vreca, ani zo simecka protestov ani zo fica prostestov. Zase robis dedukcie jak stary lesko ze mlady kalinak manipuloval nahravky, pritom tam upravil zvuk aby to bolo lepsie pocut (dufam ze ma teraz neoznacis za siritela smerackej propagandy). Este raz tato diskusia zacala, ze to bol rusofil ci jaka nalepka, ja som povedal ze preco by potom chodil na prostesty PS.
Ta fotku co si poslal, akurat si sa strelil do vlastnej nohy.
mluks: nemam co ti napisat, lebo to su tvoje subjektivne dedukcie, nie nemyslim zeby ruski kolobaronti chodili na protesty pska, zbytocne tam minaju svoj cas, energiu a este zvacsuju protestujuci dav.
to, ze ty si nieco nemyslis este neznamena, ze to nemoze byt pravda. A rovnako je to len a len tvoja dedukcia, ktoru tu chces vydavat za pravdu. V prvom rade mal odpor voci Ficovi a zmenam zakonov, ktorr jeho vlada robila a protesty PSka boli proti Ficovej vlade a ich zmenam zakonov.

To jak keby si povedal, ze na protesty PSka nechodili praktizujuci veriaci, lebo sak co by tam robili.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 13:59 ephramko: ja nehadzem ludi z protestu do jedneho vreca, ani zo simecka protestov ani zo fica prostestov. Zase robis dedukcie jak stary lesko ze mlady kalinak manipuloval nahravky, pritom tam upravil zvuk aby to bolo lepsie pocut (dufam ze ma teraz neoznacis za siritela smerackej propagandy). Este raz tato diskusia zacala, ze to bol rusofil ci jaka nalepka, ja som povedal ze preco by potom chodil na prostesty PS...
mrluks: nemam co ti napisat, lebo to su tvoje subjektivne dedukcie, nie nemyslim zeby ruski kolobaronti chodili na protesty pska, zbytocne tam minaju svoj cas, energiu a este zvacsuju protestujuci dav.
Mne už tak leze na nervy táto dezolátska manipulačná taktika. Úplne tendenčne s jasným zámerom sem treskneš niečo. A myslíš si, že všetci žerieme seno. Potom začneš trepať, že však ty to netvrdíš, ani nič nenaznačuješ, ty sa len pýtaš...ty si rozhladený človek a sleduješ všetky zdroje. Ták jasné, jasné... A keď si v koncoch, tak začneš o niečom inom úplne od veci.

Že atentátnik svojho času písal oslavné ódy na brancov, nie je nálepka, to sú fakty. Veľa takých magorov asi nebude, ktorí budú chváliť neonazi polovojenskú organizáciu cvičenú na vojenské operácie poradcami z ruských ozbrojených zložiek.

_____
_____

Minister Šukaj, ktorý chodí na rozhovory k neonacistovi šíriacemu nenávisť, teraz vyzýva všetkých, aby sme odmietli nenávisť. A tým istým dychom dodáva, že atentátnikov motív bolo zrušenie špec. prokuratúry, boj o RTVS a tieto informácie o tom, čo robí 4. ficova vláda, mal atentátnik z médii. Takže média sú na vine. Nie to, čo robí Fico a jeho vláda. Nie to, ako to robia, aký používajú slovník a aké majú praktiky. Minister akosi zabudol spomenúť, že atentátnik kriticky písal aj o Matovičovi, aj o Sulíkovi, aj o KDH...že to bol evidentne veľmi frustrovaný človek, sklamaný z politického vývoja v republike vo všeobecnosti. Minister tiež zabudol povedať, ako bagatelizovali alebo sa rehotali z teroristického útoku na Tepláreň, ktorý Fico okomentoval slovami "že on je heteresexuál a nezaujíma ho to". Aj keď primárnym cieľom bol premiér Heger a napriek tomu neurobili absolútne nič na zlepšenie klímy v spoločnosti. Ďalšie 2 roky štvali ľudí proti sebe, vďaka čomu sa dostali zase do vlády. Ale za to sa minister veľmi pekne poďakoval príslušníkom ozbrojených zložiek za skvelú prácu a nevidí dôvod na to, aby vyvodil zodpovednosť a odstúpil. Atentátnik, ktorý vystrelí 5krát a 4 gulky trafia premiéra...to je fakt úžasná profi robota ochranky. Rovnako by to vyzeralo, keby premiér nemal žiadnu ochranku. A keď takto profesionálne ozbrojené zložky pod vedením ministra Šukaja chránia najvyššieho ústavného činiteľa, akú ochranu majú novinári, aktivisti alebo obyčajní občania?
Professional
Professional

mozno bude najlepsie zistit preco to spravil, koho chodi volit v prezidentskych volbach, parlamentych. Aby sme sa vyhli offtopicu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Čo sa týka osoby strelca, mne z toho súkromne vychádza toto, na základe preštudovania dostupnych materiálov, akým spôsobom sa dotyčný v minulosti prezentoval: môže ísť o patologickú snahu o pritiahnutie pozornosti na svoju vlastnú osobu čo nie je u niektorých typov vrahov nič nezvyčajné.
Keď si všimnete, najprv, v minulosti, sa naprv velmi snažil votrieť do priazne skupín extremnej pravice /skupina Branci, vydal vlastnu knihu kde ospravedlnuje Harmana, suhlasil s názormi Kotlebu, protiromske nazory a pod/
Následne ale zistil, že tieto skupiny oňho nejavia nejaký väčší záujem, čím sa cítil frustrovaný a preto prešiel na "druhú stranu".
To je to jeho ďalšie obdobie, keď sa začal stotožňovat defacto so "slniečkármi", svojmi postmi podporoval Čaputovú, založil aj fb stranku "Hnutie proti násiliu", písal básničky.
Pravdepodobne od tychto svojch aktivit očakával nejaké "spoločenské uznanie" ktoré by ukojilo jeho patologicku túžbu po pozornosti verejnosti. Kedže výsledok nesplnil jeho očakávania, pritvrdil a tentoraz dosiahol to, po čom jeho nie úplne zdravé podvedomie po celú tu dobu túžilo. Aká silná bola jeho túžba po takejto zvrátenej pozornosti dokazuje aj to, že to urobil napriek tomu, že mu bolo odzaciatku jasné, že z väzenia už na 100percent sa nikdy na slobodu nedostane. /ak bude pravoplatne odsudeny/
Ako to vidíš Ephramko ty ako človek od fachu?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

gogo956 napísal: 16 máj 2024, 15:06 Čo sa týka osoby strelca, mne z toho súkromne vychádza toto, na základe preštudovania dostupnych materiálov, akým spôsobom sa dotyčný v minulosti prezentoval: môže ísť o patologickú snahu o pritiahnutie pozornosti na svoju vlastnú osobu čo nie je u niektorých typov vrahov nič nezvyčajné.
Keď si všimnete, najprv, v minulosti, sa naprv velmi snažil votrieť do priazne skupín extremnej pravice /skupina Branci, vydal vlastnu knihu kde ospravedlnuje Harmana, suhlasil s názormi Kotlebu, protiromske nazory a pod/
Následne ale zistil, že tieto skupiny oňho nejavia nejaký väčší záujem, čím sa cítil frustrovaný a preto prešiel na "druhú stranu".
To je to jeho ďalšie obdobie, keď sa začal stotožňovat defacto so "slniečkármi", svojmi postmi podporoval Čaputovú, založil aj fb stranku "Hnutie proti násiliu", písal básničky.
Pravdepodobne od tychto svojch aktivit očakával nejaké "spoločenské uznanie" ktoré by ukojilo jeho patologicku túžbu po pozornosti verejnosti. Kedže výsledok nesplnil jeho očakávania, pritvrdil a tentoraz dosiahol to, po čom jeho nie úplne zdravé podvedomie po celú tu dobu túžilo. Aká silná bola jeho túžba po takejto zvrátenej pozornosti dokazuje aj to, že to urobil napriek tomu, že mu bolo odzaciatku jasné, že z väzenia už na 100percent sa nikdy na slobodu nedostane. /ak bude pravoplatne odsudeny/
Ako to vidíš Ephramko ty ako človek od fachu?
Mna by zaujimalo či si zabudol niekde napisať citaciu.

Ta fotka, kde je vyfoteny s brancami je podla ministra vnutra urobena pri prilezitosti kedy im vysvetloval, ze zbrane su zle, alebo nieco v tom zmysle, spominal to Sutaj Estok na tlacovke, on teda vystupil proti nim a nebol ani clen tejto polovojenskej skupiny.

Ta fb stranka hnutie proti nasiliu mala byt asi skor pre tu jeho politicku stranu, alebo to bola neaka organizacia? Lebo spominal tam ze dakuje za nejake prispevky na fungovanie spolku. Neviem co ma znamenat ten hanlivy vyraz v uvodzovkach. Podla tej jeho fb stranky, kde pravidelne prispieval na rozne temy sa nejak neskatulkoval do nejakej skupiny, jedine koho otvorne podporova bola pred prezidentskymi volbami v r. 2019 Zuzana Caputova, videl v nej bojovnika za demkraciu a nevidel v nej politika.

Celkovo ale aj z toho videa a ako pisal bolo z toho citit, ze je to zlomeny clovek, mozno aj pri tom napadnuti co pracoval ako sbs, co nevie ako sa s tym dusevne vyrovnat, frustrovany politikou a ako politici nalozili s 89 rokom, to samozrejme neospravedlnue to co urobil, to je vrazda v stadiu pokudu na chranenu osobu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

M4jk1:-) napísal: 16 máj 2024, 14:56 mozno bude najlepsie zistit preco to spravil, koho chodi volit v prezidentskych volbach, parlamentych. Aby sme sa vyhli offtopicu.
fakt klasika dezolatska taktika. Ked nemame dokazy tak si ich vymslime.

A pre pripomenutie, tu su aj reakcie SMERu na ozbrojeneho dochodcu, co sa vyhrazal prezidentke:

Professional
Professional

Harrison314: dezolat je ten, kto ťa ráno obuval. Nechcem sa znova opakovať, debata začala že to bol rusky kolaborant, ja som napísal že to bude nezmysel, keďže chodil na simeckove protesty. Ak sú to podľa teba blbosti, nereaguj na mňa dik.
Napísať odpoveď