BREXIT - Britské referendum
Re: BREXIT - Britské referendum
A ja ti zopakujem, ze kedze sa kontroly nevykovanaju a ani sa vykonavat nemozu a nikdy nebudu, nikto kto vstupuje z NI do Republiky nemoze byt povazovany za ilegala, lebo nikto nekontroluje legalnost vstupu.
Nemozes svoje presvedcenie, ze kazdy kto si dovolil sa narodit v MENA je ilegal nutit Irom.
Ked v zime kontrolovali doklady pri vstupe do CR, bolo to nezlucitlene s "europskych civilizacnym ramcom". Nekontorlovali kazdeho, ako to ma byt, ale len "osoby podozrive z toho, ze mozu byt cudzinci". Ak by som mal dobry pigment a nezastrihnutu bradu, kontroluju mna.
Republika ani Severne Irsko si nemozu dovolit postavit roadblocky a sikanovat ludi, ktori mozu byt bez najmensieho problemu British and Irish citizens len pre to, ako vyzeraju.
Nemozes svoje presvedcenie, ze kazdy kto si dovolil sa narodit v MENA je ilegal nutit Irom.
Ked v zime kontrolovali doklady pri vstupe do CR, bolo to nezlucitlene s "europskych civilizacnym ramcom". Nekontorlovali kazdeho, ako to ma byt, ale len "osoby podozrive z toho, ze mozu byt cudzinci". Ak by som mal dobry pigment a nezastrihnutu bradu, kontroluju mna.
Republika ani Severne Irsko si nemozu dovolit postavit roadblocky a sikanovat ludi, ktori mozu byt bez najmensieho problemu British and Irish citizens len pre to, ako vyzeraju.
Zase ukazuješ ako nečítaš
Od začiatku hovorím o ľuďoch, ktorí ilegálne vstúpili do UK
Ak ilegálne vstúpia do UK, sú za ilegálov považovaný v celej CTA
Od začiatku hovorím o ľuďoch, ktorí ilegálne vstúpili do UK
Ak ilegálne vstúpia do UK, sú za ilegálov považovaný v celej CTA
https://www.gov.uk/government/publicati ... a-guidanceYou cannot travel freely within the CTA if you’re subject to either:
a deportation order
an exclusion decision
an international travel ban
Pise sa tam, ze nesmu cestovat osoby, ktore poziadali o azyl preto ich chcu deportovat na opacny koniec sveta - pravdepodobne prave tak, odkial usli?
Ty to stále posúvaš do roviny cestovania, ale diskusia je o statuse migrantov
Ak sa niekto dostane do UK ilegálne, je za ilegála považovaný v celej CTA
Ak sa niekto dostane do UK ilegálne, je za ilegála považovaný v celej CTA
Ako inak sa dostanu z British Mainland, kam sa ilegalne dostali cez English Channel na nafukovackach? Legalne najskor do Severneho Irska a potom legalne do Irskej Republiky. Ilegalny cin sa stal len vylodenim sa na plazach juzneho Anglicka.
... cim sa stali ilegalnymi migrantami a tento status ich neopusti, az kym ich nevyhostia
Preco by ich vyhostovali Iri, ked tam prisli legalne a poziadali o azyl?
lebo ako sme si uz viackrat povedali, v CTA nie su legalne
ziadost o azyl ma prebehnut v prvej bezpecnej krajine
ziadost o azyl ma prebehnut v prvej bezpecnej krajine
Indeed. Vo Velkej Britanii. Ta ich chce ale za podanie ziadosti vyhostit do Rwandy.
VB nie je prva bezpecna krajina odnikial, mas to nejake pomylene, skus obcas mrknut na mapu
Hm, toto je tema o Brexite kde som zdielal podcast o tom, ako v Irsku narastol rasmizus v dosledku Rwanda Bill a ty si vymyslel, ze je to kvoli dakym ilegalom. Ako sme si viackrat ukazali, v Irsku ziadni ilegali nie su. Ak chce opat prezentovat svoje vizie o deportovani ludi do puste, tak to skus aspon v relevatnej teme. Dakujem.
mozes realitu ignorovat aj nadalej, nebude to nic nove 
Realitu ignorujes len ty. Ano, uz styri roky viem, ze pre teba to nie je nic nove.
-
starysomar
Hardcore addict
Necheli by ste sa láskavo obaja ísť oplodňovať dakam inam - najlepšie do...
skus niečo k veci, napr k vyhostovaniu do Rwandyjackb napísal: 16 máj 2024, 20:53 Realitu ignorujes len ty. Ano, uz styri roky viem, ze pre teba to nie je nic nove.
pisal som to do temy o emigracii: som zasadne proti. ak tie peniaze, ktore to porusovanie ludskych prav bude stat nechcu pouzit doma, mohli tie peniaze poslat na pomoc Ukrajine. ako danovemu poplatnikovi by mi take vyuzitie verejnych financii nevadilo.
Keď konečne pochopis, že ilegalna migrácia zhoršuje život majorite, potom daj vedieť
Nechcem zasahovat do tejo argumentacnej prestrelky, no halucinogenny model of googlu Gemini mi odpovedal toto:
To, či je imigrant, ktorý nelegálne vstúpi do Anglicka a prejde do Severného Írska, považovaný v Severnom Írsku za nelegálneho imigranta, závisí od jeho konečného cieľa a od toho, či má platné vízum alebo povolenie na pobyt v Spojenom kráľovstve.
Ak je konečným cieľom imigranta Severné Írsko:
S platným vízum alebo povolením na pobyt v Spojenom kráľovstve:
V tomto prípade by imigrant nebol v Severnom Írsku považovaný za nelegálneho. Víza a povolenia na pobyt v Spojenom kráľovstve sú platné vo všetkých častiach Spojeného kráľovstva, vrátane Anglicka, Škótska, Walesu a Severného Írska.
Bez platného víza alebo povolenia na pobyt v Spojenom kráľovstve:
V tomto prípade by bol imigrant v Severnom Írsku považovaný za nelegálneho. Severné Írsko je súčasťou Spojeného kráľovstva a na vstup do krajiny sú potrebné platné víza alebo povolenia na pobyt.
Ak je konečným cieľom imigranta iná krajina:
S platným vízum alebo povolením na pobyt v Spojenom kráľovstve a platným tranzitným vízum pre cieľovú krajinu:
V tomto prípade by imigrant nebol v Severnom Írsku považovaný za nelegálneho. Tranzitné víza umožňujú ľuďom prechádzať cez krajinu na ceste do inej krajiny.
S platným vízum alebo povolením na pobyt v Spojenom kráľovstve, ale bez platného tranzitného víza pre cieľovú krajinu:
V tomto prípade by mohol byť imigrant v Severnom Írsku považovaný za nelegálneho. To závisí od pokynov imigračných úradov v Severnom Írsku. V niektorých prípadoch môžu povoliť imigrantovi zostať v krajine na krátky čas, kým si nezariadi tranzitné vízum. V iných prípadoch ho môžu zadržať a deportovať.
Bez platného víza alebo povolenia na pobyt v Spojenom kráľovstve:
V tomto prípade by bol imigrant v Severnom Írsku považovaný za nelegálneho. Bez ohľadu na jeho konečný cieľ by na vstup do Spojeného kráľovstva potreboval platné vízum alebo povolenie na pobyt.
Je dôležité poznamenať, že imigračné predpisy v Spojenom kráľovstve sú zložité a neustále sa menia. Vždy je najlepšie skontrolovať si najnovšie informácie u imigračných úradov Spojeného kráľovstva pred cestou do krajiny.
Ehm, problem nie je Severne Irsko, ale Irska Republika. Ktora a) nema kontrolovatelne hranicu so Severnym Irskom - ergo Spojenym Kralovstvom a preto ziadne viza potrebne nie su. b) je suverenna krajina, preto pre nu nemozu platit zakazy vymyslene v Londyne. b) do Severneho Irska, z ktoreho sa da legalne a bez obmedzeni prejst do Republiky sa da dostat vnutrostatnou dopravou, preto je mozno zachytenia pri kontrole limitne bliziaca sa nule.
Zivot majorite zhorsuje, ze sa minorita rozhodla odist z EU a preto vsade chybaju ludia. Ak by sa vlada nerozhodla vyhodit peniaze na este vacsie zbavovanie sa ludi, tak by sa zivot majority zacal zlepsovat.
Zivot majorite zhorsuje, ze sa minorita rozhodla odist z EU a preto vsade chybaju ludia. Ak by sa vlada nerozhodla vyhodit peniaze na este vacsie zbavovanie sa ludi, tak by sa zivot majority zacal zlepsovat.
No stale mi odpoveda rovnako:
Či je imigrant, ktorý nelegálne vstúpi do Anglicka a prejde do Severného Írska, a následne do Írska, považovaný v Írskej republike za nelegálneho imigranta, závisí od jeho konečného cieľa a od toho, či má platné vízum alebo povolenie na pobyt v Írskej republike.
Ak je konečným cieľom imigranta Írska republika:
Bez platného víza alebo povolenia na pobyt v Írskej republike:
V tomto prípade by bol imigrant v Írskej republike považovaný za nelegálneho. Na vstup do Írskej republiky je potrebné platné vízum alebo povolenie na pobyt, bez ohľadu na to, ako sa tam imigrant dostal.
Ak je konečným cieľom imigranta iná krajina:
Bez platného víza alebo povolenia na pobyt v Írskej republike:
V tomto prípade by bol imigrant v Írskej republike považovaný za nelegálneho. Bez ohľadu na jeho konečný cieľ by na vstup do Írskej republiky potreboval platné vízum alebo povolenie na pobyt.