Spojazdnenie Stream Cinema
Spojazdnenie Stream Cinema
Ahojte , bolo mi doporucene kupit nvidia shield s android systemom nakolko si chcem nejakym sposobom aktivovat Stream Cinema ... nasiel som nejaky navod ktory mi neprisiel hard no vela ludi pisalo aj to ze to nieje take lahke a ze je to v celku o nervy
máte to niekto ... kazda rada bude vítana
Re: Spojazdnenie Stream Cinema
Je to také ľahké ako sa píše v návode. Zvládne to každý. Máš na to.
odporucam si na telefon nainstalovat nvidia remote controller a ovladal to tak. minimalne na tu instalaciu. je tam dost pisania.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
za 5 min to máš nainštalované.
A podotazka ... platí sa rocne okolo 26 eur nieje to scam ano ?
lebo v navode ma hadze na nejaku stranku kde si mam zaplatit ucet /ulozisko dat/ ktory potom nalogujem do kodi ?
Ja využívam už roky webšér cézet (môžeš natrafiť aj na kra). Dnes sa to hodí aj na hľadanie súborov ako kedysi na ulosto.
Nezabúdaj že KODI môžeš využívať aj na streamovanie iných aplikácií napríklad live streaming športov (aj free aj platene), youtube, skylink, atď ... KODI je svetová aplikácia .. nie len cz sk
Nezabúdaj že KODI môžeš využívať aj na streamovanie iných aplikácií napríklad live streaming športov (aj free aj platene), youtube, skylink, atď ... KODI je svetová aplikácia .. nie len cz sk
-
K-u-b-i-a-k
Addict
bežím na tom pár rokov.kelsoo napísal: 16 máj 2024, 23:30 A podotazka ... platí sa rocne okolo 26 eur nieje to scam ano ?lebo v navode ma hadze na nejaku stranku kde si mam zaplatit ucet /ulozisko dat/ ktory potom nalogujem do kodi ?
Potrebujes ucey na Webshare, tu mas cennik - https://webshare.cz/#/price-list
Čo sa viac oplatí? Ja mám účet na kra, tak či potom po roku zmeniť na WS..
ja som tiez na kra odkedy sa rozdelili. teraz som rozbiehal SC kamaratovi a dal som mu webshare. viac menej je to asi jedno, mam pocit cez SCC (teda webshare) ma trochu prepracovanejsie to rozhranie (vyhladavat vies rovno aj filmy aj serialy naraz napriklad) ale na druhej strane mam pocit ze kra je trochu odolnejsia vymazavaniu. rozumej tym ze vsetko je ulozene na webshare tak sa pravidelne deje to ze niekto nahlasi nejake subory a webshare ich musi vymazat. samozrejme ich skor ci neskor znova niekto nahra (SCC komunite to vies nahlasit) ale nie je to nic zvlastne ze si chces nieco pozriet a nie je to dostupne. aspon tak mi hovoril druhy znamy co prave od rozdelenia pouziva SCC.
na druhu stranu kedze na kra sa neda verejne vyhladavat tak tam vlastne ani nie je ako nahlasovat obsah porusujuci autorske prava. teda vsetky filmy a serialy tam proste su a netreba riesit reupload.
na druhu stranu kedze na kra sa neda verejne vyhladavat tak tam vlastne ani nie je ako nahlasovat obsah porusujuci autorske prava. teda vsetky filmy a serialy tam proste su a netreba riesit reupload.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
scc beží bezproblému. má viac obsahu a nič nemažú.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nemáte posledné dni problém so sekaním?
Takže , kúpil som nbidia shield .. nastavil si vsetkonpodla navodu (ucet mam na kra.sk ) vsetko mi krasne nabehlo a bezi len som si vsimol ze pri nejakych a vacsine filmov mam problem s tym ze mi seka zvuk .. nie nejak brutalne ale urcite tak ze by som nedokazal film vobec dopozerat ... pustil som si stary film gigolo (komedia ) a slo to bez naznaku seknutia a ked som pustil napr vojna policajtov tak katastrofa ... co je zaujimave ze obraz mi ide v kazdej kvalite priam dokonalo . Net napojeny v boxe mi ide 250 mb/ s ale žijem vo švajčiarsku moze to mat nejaku rolu na probleme alebo to viem nejako doriesit inak ??? Skor by som cakal ze ked by bol problem s pripojenim tak sa to prejavi na obraze ale ten mam realne dokonaly ...hmmmmmm 
Toto nemá vplyv.kelsoo napísal: 24 máj 2024, 2:12 žijem vo švajčiarsku moze to mat nejaku rolu na probleme alebo to viem nejako doriesit inak ???
Skúsil by som však spustiť rovnaký setup (kodi, kra, rovnaký film) na inom zariadení, ak máš možnosť.
Napríklad PC/Mac alebo iné Android zariadenie.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nastavoval si zvuk podľa doporučených nastavení stream cinema?
Ja som toto nikdy na žiadnom zariadení nerobil (notebook, telka, mobil).K-u-b-i-a-k napísal: 24 máj 2024, 7:37 nastavoval si zvuk podľa doporučených nastavení stream cinema?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ani ja. ale posledné dni mám problém so SCC. napr pustím housa a nedá sa to pozerať. pustím nejakú novinku a pohoda. preto experimentujem. skúsil som včera aj SC, ide to dobre, ale tiez v polke seriálu začné obraz sekať. donedávna problém nebol, našiel som týpka s rovnakým problémom ale kde nastala chyba nevieme. skúšané na troch zariadeniach, kodi 20.5 a 21.
Nebude problem niekde na serveroch Webshare? Predpokladam, ze tam maju velke diskove polia a nie kazdy server/pole musi ist bez problemov. Pretoze obcas sa mi stalo, ze som pustil FullHD film a sekal, pustil som z ineho zdroja a isiel plynule, pritom mal este vacsi bitrate. Ale to je len taky moj predpoklad.
kelsoo - Zvuk bude skor problem kodovania, moze to byt daky novsi format a Shield to nezvlada. Pustas si to vo vyssej kvalite s nejaky 5.1 ci AAC zvukom? Skusal si aj nizsiu kvalitu, ze co to spravi?
kelsoo - Zvuk bude skor problem kodovania, moze to byt daky novsi format a Shield to nezvlada. Pustas si to vo vyssej kvalite s nejaky 5.1 ci AAC zvukom? Skusal si aj nizsiu kvalitu, ze co to spravi?
Tomu neverím.. U rodičov mi beži SC na Xiaomi smart boxe a nie je problém. So shieldom to nemôže byť problém.