Dobry den, idem si po radu k vam.
Poznate nejake zahranicne stranky (okrem Gmailu), kde si viem vytvorit emailove konto bez toho, aby pri registracii pytali odomna telefonne cislo na overenie?
Ak ano odkazy na ne by potesili. Popripade i sukromnou spravou.
A su este vobec aj na Slovensku stranky, kde si viem vytvorit emailovu adresu? Bez toho aby som tam zadaval svoje cislo? Neviem, naco to vsade potrebuju, aby to ludia zadavali.
Dakujem za akukolvek pomoc.
zalozenie mail uctu
Re: zalozenie mail uctu
Protonmail, Hushmail 
Aby si to nemohol zneužiť na zlé skutky! 
na registrácie na blbosti používam Mailinator, to je generický anonymný email.
potom mám ešte spomínaný Protonmail.
Vdaka na protonmail som dosiel, na ten druhy nie, urcite vyskusam.
Autoeditácia príspevku po 3 min 36 sek:
Nie, nie, urcite nie na zle skutky, v dnesnej dobe, ked vedia na vsetko za par minut prist? Jedna sa mi o to, ze potrebujem jeden mail, ak sa mi treba registrovat na nejake stranky, kde chcu email, a nechcem uvadzat svoj hlavny prioritny, tak nieco takuto zachranu. a kedze na Slovensku uz to nie je mozne si uz ani ucet vytvorit, bez toho, aby chceli od teba cislo, tak hladam alternativu.
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
Mirrorion napísal: 27 máj 2024, 19:16 na registrácie na blbosti používam Mailinator, to je generický anonymný email.
Vdaka za odpoved.
Mailinator, MyTrashMail alebo 10minutesmail - to su maily na spam kvoli registraciam.
heker napísal: 27 máj 2024, 21:44 Mailinator, MyTrashMail alebo 10minutesmail - to su maily na spam kvoli registraciam.
Vdaka pozriem.