Europska únia
Re: Europska únia
Je to celoeúropske liberálne pro-európske politické hnutie, a majú svoju stranu aj na Slovensku.
Dnešné voľby budú zrejme trochu iné ako po iné roky, účasť dôchodcov hlavne tých starších ročníkov je značný.
-
starysomar
Hardcore addict
Zistili sme... Netesi ma to. Som dochodca aj moja no nevolili sme ako vacsina...
Ono nebol by to problém keby záujem bol rovnaký aj u mladších, len zrejme staršia generácia to teraz zobrala útokom.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
AKo ja celkovo nechapem tu logiku antisystemovych stran, repektive ich volicov. EU podla nich schvaluje blbosti, tak tam poslem najvetsieho blbca akyho najdem aby im ukazal a schvaloval este vetsie blbosti. A potom ti isti politici budu hovorit o zlej EU, ze schvaluje blbosti.
Aj tak si tam každý ten zvoleny europoslanec bude hlasovať ako uzná za vhodné. To čo tvrdia teraz je úple bezcenné, historia ukazuje že reálne sluby skoro nikdy neplnia.
-
harrison314
Hardcore addict
No tieto volby som ziadne konkretne sluby nepocul, skor slo o celkove smerovanie. A je jasne, co mozeme od Danka, Blahu a Uhrika cakat. Ale s tymi ostatnymi je aspon nadej, ze to az take zle nebude.
Bude mier predsa
-
starysomar
Hardcore addict
Odvolene. Nevolil som stranu ale kandidatov.
Snad prelezu.
Snad prelezu.
„Jsme na cestě stát se rozvojovou zemí.“ Šéf burzy ve Frankfurtu o stavu německé ekonomiky - Echo24.cz
https://echo24.cz/a/HBtge/zpravy-svet-s ... d=29770985
https://echo24.cz/a/HBtge/zpravy-svet-s ... d=29770985
Inac aj my sme mali v komisii pripad aky bol aj v tv, ze prisla volit obcianka Spanielska s pobytovym preukazom s adresou trvaleho pobytu v nasom okrsku, no odvolit nemohla. Takze zrejme toto bolo bezne vcera po celom Slovensku. Zije tu uz 15 rokov, nikdy nebola volit v ziadnych eurovolbach, teraz sa rozhodla, lebo si myslela, ze tieto volby su dolezite hlavne pre Slovensko a takto to dopadlo...
U nas v komisii tiez nikto nevedel, ze ak chce odvolit musi najprv podat ziadost o zapis do zoznamu volicov aby ju potom mohli vyskrtnut zo zoznamu volicov v Spanielsku. Niektore informacie su podane, ine zrejme zase uviazli niekde na pol ceste, hlavne ze vyhlasia, ze v EU volbach mozu volit aj obcania cudzich statov, no B uz nepovedia.
https://elections.europa.eu/sk/how-to-vote/sk/
U nas v komisii tiez nikto nevedel, ze ak chce odvolit musi najprv podat ziadost o zapis do zoznamu volicov aby ju potom mohli vyskrtnut zo zoznamu volicov v Spanielsku. Niektore informacie su podane, ine zrejme zase uviazli niekde na pol ceste, hlavne ze vyhlasia, ze v EU volbach mozu volit aj obcania cudzich statov, no B uz nepovedia.
https://elections.europa.eu/sk/how-to-vote/sk/
To že sme nepoučitelny národ má už nejak neprekvapuje. Ale prekvapuje ma ako mohli voliči opäť poslať lsns do EÚ parlamentu a menovite Uhrika ktorý tam minule obdobie nespravil absolútne že nič. Ja tým voličom rozumiem že sú proti EÚ. Ale načo tam zase poslali niekoho kto si tam len v rohu sedí, poberá plat a nespraví totálne nič.
Na Slovensku je veľa primitívnych ľudí, čo ukázali aj tieto voľby.
-
harrison314
Hardcore addict
Aby mohli nadavat na zlu EU a vedeli, kto moze za ich pos* zivotnu situaciu.lukas9206 napísal: 10 jún 2024, 6:35 To že sme nepoučitelny národ má už nejak neprekvapuje. Ale prekvapuje ma ako mohli voliči opäť poslať lsns do EÚ parlamentu a menovite Uhrika ktorý tam minule obdobie nespravil absolútne že nič. Ja tým voličom rozumiem že sú proti EÚ. Ale načo tam zase poslali niekoho kto si tam len v rohu sedí, poberá plat a nespraví totálne nič.
-
starysomar
Hardcore addict
Ľudia často volia takých, ako sú sami. Hulvát, primitív inklinuje k podobným. Hlupák, neschopák tiež. Klamár, podvodník tak isto.
Časť ľudí nevníma, nezaujíma sa - reagujú na svetlo a na potravu, rozhodujú sa odrazom od miechy. Blbé je, koľko je takých medzi našimi spoluobčanmi.
Časť ľudí nevníma, nezaujíma sa - reagujú na svetlo a na potravu, rozhodujú sa odrazom od miechy. Blbé je, koľko je takých medzi našimi spoluobčanmi.
No myslim, ze je to trochu inak. Ti najvacsi blbci poukazuju na tie blbosti EU a zaroven navrhuju "riesenie". Teda ... uplne riesenim to asi nazvat nejde, ale ich volicom to staci. A to je dovod preco ich tam posielajuharrison314 napísal: 08 jún 2024, 15:09 AKo ja celkovo nechapem tu logiku antisystemovych stran, repektive ich volicov. EU podla nich schvaluje blbosti, tak tam poslem najvetsieho blbca akyho najdem aby im ukazal a schvaloval este vetsie blbosti. A potom ti isti politici budu hovorit o zlej EU, ze schvaluje blbosti.
inac vsade bombasticke spravy o vzostupe far right po europe, ale stale to vzhladom na to, co sa dialo posledne roky v europe, nie je take hrozne. pricetne frakcie maju stale vacsinu, vacsi problem je to hlavne vo francuzsku. ale mal by to byt budicek, ak eu nezmeni smer teraz a pojde proti zelaniam ludi, tak ju zmeni v buducnosti niekto iny. a bude to boliet.
A ked chcu ist proti zelaniam ludi, bolo by fajn vediet to solidne odkomunikovat. V tomto smere je to imho strasna bieda.