Cisticka vzduchu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Cisticka vzduchu

Príspevok od používateľa Johnnny »

Zdravim,

vedeli by ste mi poradit s kupou cisticky vzduchu. Ide mi hlavne o to aby som mal v baraku menej prachu, kedze sa mi nechce stale behat s handrou. Aktualne mam nejaky Xiaomi Mi Purifier a mam pocit, ze nejaky efekt to ma, takze by som to chcel rozsirit do celej domacnosti, ked nie hned, tak postupne.

Vadi mi na nom v podstate len dve veci. Prvy, ze uz taky mam a druhy, ze tam treba menit filtre ktore u nas stoja nezmysel. Na druhej strane, su dostupne filtre z alika ktore stoja nejakych 15 eur co povazujem za unosne. Nasiel som aj nieco taketo: https://www.datart.sk/Cisticka-vzduchu- ... ab7938c1b8 kde filter staci umyt, ale zase sa to vraj umyva dost casto a zaroven neviem ci to funguje rovnako dobre ako tie ostatne. Co sa tyka ceny, nemam celkom predstavu, pripadne na co hladiet, takze to zatial necham volne aj ked teda myslime na to, ze chcem aspon 4 kusy a tak by som za ne nerad platil nezmysly :)

Vdaka
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: Cisticka vzduchu

Príspevok od používateľa gogo956 »

ten Triton pouzivam asi 15rokov. Je spolahlivy staci len obcas handrickou precistit ten plech kde sa usadzuje prach. V kazdom pripade sa neda cakat ze cisticka nejako vyrazne znizi usadzovanie prachu v celom byte. Efekt to ma ale treba byt realista. Toby clovek musel mat cisticku v kazdej miestnosti.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Nooo, cisticka v kazdej miestnosti je tak trochu ciel :-D

Teda, plan je mat dve cisticky na prizemi. Je to nejakych 45m2 miesta na co by papierovo stacila jedna lepsia cisticka, ale nejak pocitovo na mna tie zariadenia takto neposobia a radsej by som ich dal dve. Jedna by sla do spalne a to Xiaomi by som asi hodil do pracovne a jedna miestnost by mozno ostala bez.

Samozrejme nepocitam s tym, ze ma to prachu zbavi uplne, ale na tieto veci som pomerne lenivy a u toho Xiaomi nejaky efekt pozorujem.
Ok, takze puntik pre Triton. To, ze tam nemusim kupovat filtre sa mi zda ako fakt dobry deal aj z pohladu financii, ale aj z pohladu odpadu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Skor by si si mal kupit roboticky vysavac.
Napísať odpoveď