4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa starysomar »

Neprajem nikomu zle. Len by mi niektorí ľudia a spôsoby vôbec nechýbali. Ani na obrazovke.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tato vlada pokoja priniesla viac stresu a bezpenostnych rad ako prva vlna corony. Aspon ja to tak vnimam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Viete si predstavit, co by spustili dezolati, ak by sa prezidetka pozastavila na tym, ze jej pod oknami v aute preslo dieta s hracarskou zbranou? Ked je nepadali rodinu, ked jej do dvora niekto vnikol, ked jej posielali vyhrazky smrtou, tak sa z toho vysmievali a pisali dalsie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zijeme v krajine kriviych zrkadiel, to co plati pre jednych neplati pre druhych. A nie je to len toto, ale napriklad predstvitelia cirkvi tu rozpravali, ze volit rezidentku je hriech, lebo je rozvedena, no za rozvedeneho Fica sa modlia. Co by asi robili, keby sa o Korcokovi siria famy, ze je homosexual, pri Pelem to nevadi. Sulikovi vycitali, ze vypil uz zaplateny bar na konferencii, no Simkovicova na prvom "vylete" spravila horsie veci. Remisovej dokola otrieksvali o hlavu, ze nevedela aka je DPH, no sucasna ministerka kulturi nevie pocitat do desat, o kulture nevie nic, minister zivotneho prostredia netusi ake mame chranene zivocichy. A za to vsetko mozu nepriatelske media.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Prezidentka, Korčok, Sulik, Remišová sú ateisti ? ... Fico, Pellegrini, Simkovičová sú veriaci ? Ak je to takto poznáte odpoved dvojakého metra.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Remišová skôr ateistka nebude, keďže bola u Igora
Korčok je praktizujúci evanjelik
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ephramko napísal: 31 máj 2024, 20:22 Decko sa hrá s hračkárskou zbraňou a Šutaj-Eštok o tom zvoláva tlačovku. :D
Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby? Podľa mňa je ten tatko uderený a ak toto považuješ za hru, tak aj ty...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

AT: normalne to nie je, ale nie je to ani na zvolavanie tlacoviek a robenie z komara somara.

Deti na uliciach sa bezne hraju s atrapami zbrani/hrackami na policajtov a zlodejov, ked to budu robit deti na ulici, kde byva nejaky politik tiez zvolame tlacovku a budeme zakazovat detom sa hrat vonku?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nielnze to nie je na tlacovku, to nie je ani na to, aby sa o to zaoberali zvedave dedinske susedy. Proste to ukazuje schopnosti tejto vlady, nedokazali ochranit premiera, pri celostatnej celotyzdnovej akcii proti migrantom nechytili ani jedneho. Tak len vykazuju cinnost, zvolavaju bezpenostne rady kvoli dlazobnym kockam, hrackarskej pistoli a povazuju uspech to, ze Huliak zastrelil medveda. Lebo realne nie su schopny priniest nic dobre.

Podobne je to aj v inych sektoroch - napriklad vystrovanie covidu, stavba novych narodnych nemocnic (jednu dali ministerstvu obrany, druhu v ruzinove len opravia a premenuju, aby nahodou nerobili konkurenciu Pente).
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 13:33 Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby?
Vitaj Eštok :), to s akym zanietenim to prezentoval na tej tlačovke nazaj pobavilo. "To už vam tu naozaj všetkym šibe/drbe :D" Tušim take niečo povedal :) Mohlo dojsť k nešťastiu keby sa ochrankari neovladli, kto by to mal potom na svedomi...

To je presne ten ukricany minister vnutra, ktory nie je schopny vyvodit politicku zodpovednost a odstupit z funkcie, lebo nikto nepochybil a sektor na ochranu ustavnych cinitelov je vraj strasne zanedbany lebo tych 12 rokov smerackych vlad tu asi nebolo, alebo tak nejak.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Mňa ale nezaujíma Eštok ani nejaká tlačovka, ja som neni jeho fanúšik aby som trávil čas tak ako vy.
Pointa je v tom, že keby nebol ten tatko kretén (čo vám je asi jedno lebo to nikto nespomenul) tak nejaký Eštok nemá zámienku na nejakú tlačovku (ktorá vám už ale vadí).

Autoeditácia príspevku po 1 min 15 sek:
retkvic napísal: 01 jún 2024, 13:57 Vitaj Eštok :), to s akym zanietenim to prezentoval na tej tlačovke nazaj pobavilo. "To už vam tu naozaj všetkym šibe/drbe :D" Tušim take niečo povedal :) Mohlo dojsť k nešťastiu keby sa ochrankari neovladli, kto by to mal potom na svedomi...

To je presne ten ukricany minister vnutra, ktory nie je schopny vyvodit politicku zodpovednost a odstupit z funkcie, lebo nikto nepochybil a sektor na ochranu ustavnych cinitelov je vraj strasne zanedbany lebo tych 12 rokov smerackych vlad tu asi nebolo, alebo tak nejak.
Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 13:33 Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby? Podľa mňa je ten tatko uderený a ak toto považuješ za hru, tak aj ty...
Som si myslel, že máš rád balkánsku mentalitu. V Srbsku je to normálka. Naopak nie je normálne o tom robiť tlačovku. Lebo za
A: Buď ochranka zase spala a všimli si to až potom dodatočne na kamerách. Alebo si to všimol až Pelleho frajer na svojej homo, teda homekamere a zavolal políciu. Čiže ďalši fail smeráckych politických nominantov v ozbrojených zložkách.
alebo
B: Ochranka situáciu vyhodnotila úplne správne a ani auto nezastavila a neskontrolovala, čiže sa nikomu nič nemohlo stať. A minister príčesok zase robí len búrku v šerbli, lebo je úplny neschopák. Ako keď poslal vodné delo, aby mierilo jednu noc na Dunaj. Síce nás to stálo pekný balík peňazí a nezadržali sme ani jediného migranta alebo prevádzača, ale akcia bola podľa jeho slov veľmi úspešná. :D

Toto videjko zverejní hneď v ten istý deň. Ale na video ožratého generátora náhodnych slov z Revúcej sme čakali 4 mesiace a dostali sme video, na ktorom nič nie je vidieť a lepšiu kvalitu by malo aj videjko, keby Dankovu haváriu natočili astronauti z obežnej dráhy.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Trosku vam skocim do vysoko prinosnej debaty.
Taraba si spravil tlacovku na nabrezi Dunaja pri novej statnej kompe ktora mala byt vyuzivana na Vojka-Kyselica.

Samozrejme okydal komplet celu byvalu vladu od Budaja cez Remisovu ale ani jedne krive slovo na Ficovu vladu ktora je zodpovedna za aktualnu nevypovedatelnu zmluvu so skukromnikom ktory aktualne prepravuje so svojou kompou.
Ale aspon pekne divadielko pre ovecky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 14:09 Mňa ale nezaujíma Eštok ani nejaká tlačovka, ja som neni jeho fanúšik aby som trávil čas tak ako vy.
Tuto rozpravku sme poculi aj pri Bombicovi a potom si ho objahoval 4 dalsie strany.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 14:09 Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby?
Ty považuješ za normálne robiť tlačovky o 6 ročnom dieťati čo ma vystrčenú z okna hračkársku atrapu nejakej pištole držiac ju v smere jazdy a na hlave nejaku kuklu/ponožku?

Autoeditácia príspevku po 7 min 20 sek:
wladas napísal: 01 jún 2024, 14:45 Trosku vam skocim do vysoko prinosnej debaty.
Taraba si spravil tlacovku na nabrezi Dunaja pri novej statnej kompe ktora mala byt vyuzivana na Vojka-Kyselica.

Samozrejme okydal komplet celu byvalu vladu od Budaja cez Remisovu ale ani jedne krive slovo na Ficovu vladu ktora je zodpovedna za aktualnu nevypovedatelnu zmluvu so skukromnikom ktory aktualne prepravuje so svojou kompou.
Ale aspon pekne divadielko pre ovecky.
Co o tom davali reportaz tak stat ma vlastnu kompu 2 motorovu a Budaj argumentoval, ze ju nevyuzivaju lebo ze vraj keby sa pokazil jeden motor, tak je na Dunaji ako hracka odkazana napospas osudu. Mna by tiez zaujimalo kto kupuje pre stat kompy na Dunaj, ktore su udajne nebeznecne na prepravu a potom ich nevyuzivaju a co mienia robit s tou uzasnou zmluvou, ktora stale bezi. A co bude s tou statnou kompou, ktora je udajne nebezpecna na plavbu po Dunaji podla Budaja.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

To su rozpravky pre deti. Logicky kazda lod, hlavne riecna je na pospas osudu ked odide motor.
Ale je pravda ze ta kompa nema vykonovu rezervu. Ked ju po dlhsom case testovali na Dunaji v blizkosti pristavu tak v podstate stala ked chceli ist proti prudu (vysoka hladina, silny aktualny prietok). Na to ale samozrejme nie je dimenzovana. Vojka-Kyselica uz nie je hlavny tok Dunaja ale vodne dielo kde skoro voda stoji.
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 14:09 Mňa ale nezaujíma Eštok ani nejaká tlačovka, ja som neni jeho fanúšik aby som trávil čas tak ako vy.x
ako už bolo spomenuté pri Bombicovi si vravel to isté a strávil si tu 4 či koľko strán naťahovania sa či a za čo bol odsúdený a prečo je pre nás zlý. Na to, že nie si Bombicov fanúšik si až veľmi trávil čas naťahovaním sa o ňom. To isté platí aj teraz.
Pointa je v tom, že keby nebol ten tatko kretén (čo vám je asi jedno lebo to nikto nespomenul)
klameš, ja som napísal, že to nie je normálne. Ale zároveň som ti povedal, že deti sa bežne hrajú na uliciach s atrapami zbraní, tak či budeme robiť tlačovky po každej takejto hre.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ephramko napísal: 01 jún 2024, 14:27 Som si myslel, že máš rád balkánsku mentalitu. V Srbsku je to normálka. Naopak nie je normálne o tom robiť tlačovku. Lebo za
A: Buď ochranka zase spala a všimli si to až potom dodatočne na kamerách. Alebo si to všimol až Pelleho frajer na svojej homo, teda homekamere a zavolal políciu. Čiže ďalši fail smeráckych politických nominantov v ozbrojených zložkách.
alebo
B: Ochranka situáciu vyhodnotila úplne správne a ani auto nezastavila a neskontrolovala, čiže sa nikomu nič nemohlo stať. A minister príčesok zase robí len búrku v šerbli, lebo je úplny neschopák. Ako keď poslal vodné delo, aby mierilo jednu noc na Dunaj. Síce nás to stálo pekný balík peňazí a nezadržali sme ani jediného migranta alebo prevádzača, ale akcia bola podľa jeho slov veľmi úspešná. :D

Toto videjko zverejní hneď v ten istý deň. Ale na video ožratého generátora náhodnych slov z Revúcej sme čakali 4 mesiace a dostali sme video, na ktorom nič nie je vidieť a lepšiu kvalitu by malo aj videjko, keby Dankovu haváriu natočili astronauti z obežnej dráhy.
tak si si pokecal ale ja som sa pytal len to ci
"Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby?"
mLuks napísal: 01 jún 2024, 17:48 ako už bolo spomenuté pri Bombicovi si vravel to isté a strávil si tu 4 či koľko strán naťahovania sa či a za čo bol odsúdený a prečo je pre nás zlý. Na to, že nie si Bombicov fanúšik si až veľmi trávil čas naťahovaním sa o ňom. To isté platí aj teraz.
to ako chces povedat, ze si si isty v tom, ze som videl tu tlacovku? ci aka je pointa? :D
mLuks napísal: 01 jún 2024, 17:48 klameš, ja som napísal, že to nie je normálne. Ale zároveň som ti povedal, že deti sa bežne hrajú na uliciach s atrapami zbraní, tak či budeme robiť tlačovky po každej takejto hre.
spomenul si to az potom co som reagoval na ephramka
mLuks napísal: 01 jún 2024, 13:41 Deti na uliciach sa bezne hraju s atrapami zbrani/hrackami na policajtov a zlodejov, ked to budu robit deti na ulici, kde byva nejaky politik tiez zvolame tlacovku a budeme zakazovat detom sa hrat vonku?
pri detoch na ulici ktore stoja a nemaju kuklu na hlave vidis na prvy pohlad, ze su to deti
retkvic napísal: 01 jún 2024, 15:12 Ty považuješ za normálne robiť tlačovky o 6 ročnom dieťati čo ma vystrčenú z okna hračkársku atrapu nejakej pištole držiac ju v smere jazdy a na hlave nejaku kuklu/ponožku?
Ty povazujes za normalne neodpovedat a napriek tomu sa pytat?
Ty povazujes za normalne neriesit pricinu (tupeho tatka) ale riesit nasledok (Estokovu tlacovku)?
harrison314 napísal: 01 jún 2024, 14:47 Tuto rozpravku sme poculi aj pri Bombicovi a potom si ho objahoval 4 dalsie strany.
A kludne budem 4 strany obhajovat aj Estoka, ktoreho tlacovky nesledujema ani som nevolil Smer...
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 19:40 to ako chces povedat, ze si si isty v tom, ze som videl tu tlacovku? ci aka je pointa? :D
to kde tam vidíš napísané? ešte raz čítaj a ak máš problém s chápaním písaného textu, tak si to aj hláskuj pre mňa za mňa, lae nedávaj mi do úsť veci, ktoré som nepovedal (do prstov veci, ktoré som nenapísal)
spomenul si to az potom co som reagoval na ephramka
lebo som reagoval na teba, nie na ephramka, vidíš niekde moj skorší post k tejto situácii?
pri detoch na ulici ktore stoja a nemaju kuklu na hlave vidis na prvy pohlad, ze su to deti
aj deti na ulici si môži dať kuklu na hlavu aby boli hodnovernejší "zlodeji" a kľudne si ľahnuť do travy či krikov a skrývať sa pred "policajtami". Pobehovať, vybehnúť spoza rohu budovy/auta s atrapou zbrane v ruke a mieriť. Budeme kvôli tomu zvolávať tlačovky a riešiť, že nám po vonku pobehujú deti s atrapami zbraní?

Nebuď smiešny, zase sa ideš slamky chytať len aby si šiel proti prúdu.

Mimochom, to že na ulici uvidíš nízkeho človeka neznamená, žeb je dieťa. O rastových poruchách si už asi počul, že?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mLuks napísal: 01 jún 2024, 20:07 to kde tam vidíš napísané? ešte raz čítaj a ak máš problém s chápaním písaného textu, tak si to aj hláskuj pre mňa za mňa, lae nedávaj mi do úsť veci, ktoré som nepovedal (do prstov veci, ktoré som nenapísal)
nic ti tam nedavam, to bola otazka...
mLuks napísal: 01 jún 2024, 20:07 aj deti na ulici si môži dať kuklu na hlavu aby boli hodnovernejší "zlodeji" a kľudne si ľahnuť do travy či krikov a skrývať sa pred "policajtami". Pobehovať, vybehnúť spoza rohu budovy/auta s atrapou zbrane v ruke a mieriť.
a tejto hry sa aktivne zucastnuju ich otcovia, ktori si su vedomi toho, ze to robia pred domom kde byva nejaky politik :D
mLuks napísal: 01 jún 2024, 20:07 Mimochom, to že na ulici uvidíš nízkeho človeka neznamená, žeb je dieťa. O rastových poruchách si už asi počul, že?
aka je pravdepodobnost, ze takyto clovek bude mat atrapu zbrane a kuklu?
Napísať odpoveď