Ahojte, mám taký problém so slúchadlami Philips Fidelio L3.
Ak ich pripojím cez bluetooth k PC, tak neviem na nich v systéme meniť hlasitosť zvuku. Vo WIN10 mi ukazuje, že mením hlasitosť zvuku, no v slúchadlách sa nedeje žiadna zmena. Skúšal som aj reset pripojenia na slúchadlách, no nepomohlo to nijako. Ak ich pripojím cez kábel, všetko je v absolútnom poriadku, slúchadlá reagujú na zmenu hlasitosti v notebooku.
Najskôr som si myslel, že budem mať problém v notebooku s bluetooth-om, keďže mi dnes z neznámych príčin padol celý systém (BSOD). Aktualizácie systému mám najnovšie, iné slúchadlá (Pixel Buds Pro) fungujú normálne.
Tie Philips Fidelio L3 neviem ani pripojiť k telefónu (Pixel 8 ). Ak ich mám pripojené k notebooku, tak po nejakom čase (môže to byť po cca 15-30 minútach) mi sekne zvuk, prehráva stály tón ako keby som mal BSOD a následne sa slúchadlá vypnú. Toto mi spraví ale iba, ak sú slúchadlá pripojené cez bluetooth.
Hľadal som aj nejaké návody na update firmware slúchadiel, no musel by som ich pripojiť k telefónu, čo je aktuálne z neznámeho dôvodu nemožné. Hľadal som aj nejaké návody, ako spraviť hard reset, alebo reset do továrenských nastavení. Žiadny zo spôsobov, ktorý som našiel, žiaľ nefungoval. Proste sa nič nedialo. Fungovala iba možnosť bluetooth párovania.
Viete mi niekto poradiť, či existuje nejaký spôsob ako spraviť hard reset na daných slúchadlách, poprípade spraviť firmware update? Ešte by som podotkol, slúchadlá nikdy neboli vystavené vode či zvýšenej vlhkosti a nikdy mi nepadli. Do dnešného dňa fungovali bez jediného zaváhania či už pripojené k notebooku (káblom aj cez bluetooth) alebo k telefónu.
Problém so slúchadlami Phlips Fidelio L3
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Problém sú slúchadlami Phlips Fidelio L3
Google - "philips fidelio l3 hard reset"
Návod zrejme máš: https://www.documents.philips.com/asset ... 43b9a5.pdf
Chce to odskúšať ich na inom PC/laptope pre vyläčenie chyby v Tvojom Windowse.
Ak to fungovalo a prestalo zrazu a nepomôže ani reset - reklamácia ak je možná.
Návod zrejme máš: https://www.documents.philips.com/asset ... 43b9a5.pdf
Chce to odskúšať ich na inom PC/laptope pre vyläčenie chyby v Tvojom Windowse.
Ak to fungovalo a prestalo zrazu a nepomôže ani reset - reklamácia ak je možná.