4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa ephramko »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 19:40 Ty povazujes za normalne neriesit pricinu (tupeho tatka) ale riesit nasledok (Estokovu tlacovku)?
Pokiaľ viem, tak to nie je nelegálne. Hračky pištolky sa normálne predávajú v hračkárstvach. Nosiť kuklu alebo si zakrývať tvár na verejnosti tiež nie je nelegálne. Minister vnútra nie je policajt ani prokurátor, takže ani nie je v jeho kompetencii riešiť (ne)zákonnosť konania nejakého občana. Minister vnútra nemá ani psychologické vzdelanie, aby sa vedel odborne vyjadriť, či takéto správanie rodiča a dieťaťa je vhodné alebo nie. Naopak, minister vnútra je politik, ktorý riadi min. vnútra a jeho zložky. Teda je priamo v jeho kompetencii, aby zvolal tlačovku a ako verejný činiteľ nám občanom vysvetlil, prečo míňa verejné zdroje platené z našich daní na ochranu súkromného domu, ktorý budúci prezident nevlastní, nemá tam trvalý ani prechodný pobyt a ani tam v čase "incidentu" nebol.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ephramko napísal: 01 jún 2024, 22:21 Pokiaľ viem, tak to nie je nelegálne. Hračky pištolky sa normálne predávajú v hračkárstvach. Nosiť kuklu alebo si zakrývať tvár na verejnosti tiež nie je nelegálne. Minister vnútra nie je policajt ani prokurátor, takže ani nie je v jeho kompetencii riešiť (ne)zákonnosť konania nejakého občana. Minister vnútra nemá ani psychologické vzdelanie, aby sa vedel odborne vyjadriť, či takéto správanie rodiča a dieťaťa je vhodné alebo nie. Naopak, minister vnútra je politik, ktorý riadi min. vnútra a jeho zložky. Teda je priamo v jeho kompetencii, aby zvolal tlačovku a ako verejný činiteľ nám občanom vysvetlil, prečo míňa verejné zdroje platené z našich daní na ochranu súkromného domu, ktorý budúci prezident nevlastní, nemá tam trvalý ani prechodný pobyt a ani tam v čase "incidentu" nebol.
Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby? Podľa mňa je ten tatko uderený a ak toto považuješ za hru, tak aj ty... (poprosím len 3 písmenká ako odpoveď)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 22:27 Ty považuješ za normálne voziť po meste dieťa, ktoré má na hlave kuklu a so zbraňou v ruke mieri na okolité objekty/osoby? Podľa mňa je ten tatko uderený a ak toto považuješ za hru, tak aj ty...
Ja som ti na tu otázku neodpovedal. Úmyselne. Toto je téma o 4.ficovej vláde. Nie o výchové detí. Ani to nie je téma o tom, čo si ephramko myslí o výchove detí. Buď sa budeš držať faktov, témy a zvládneš diskutovať, alebo nech sa páči, tam sú dvere...je sobota večer, choď do krčmy sa štamgastov opýtať, čo si o tom tatkovi myslia. Pretože keď kladieš nerelevantné otázky a ešte si sám na tie otázky začneš odpovedať za oponenta a myslíš si, že takto vyzerá diskusia. Tak patríš akurát tak do krčmy.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ephramko napísal: 01 jún 2024, 22:39 Ja som ti na tu otázku neodpovedal. Úmyselne. Toto je téma o 4.ficovej vláde. Nie o výchové detí. Ani to nie je téma o tom, čo si ephramko myslí o výchove detí. Buď sa budeš držať faktov, témy a zvládneš diskutovať, alebo nech sa páči, tam sú dvere...je sobota večer, choď do krčmy sa štamgastov opýtať, čo si o tom tatkovi myslia. Pretože keď kladieš nerelevantné otázky a ešte si sám na tie otázky začneš odpovedať za oponenta a myslíš si, že takto vyzerá diskusia. Tak patríš akurát tak do krčmy.
ty si neodpovedal umyselne preto, ze si pri kazdej moznej zamienke potrebujes kopnut a sam to dobre vies... vobec ti nevadi, ze ta zamienka vznikla kvoli tomu, ze tatko toho decka je kreten... ja do krcmy nepatrim, ja uz dlhu dobu nepijem a ani mi to nechyba, skor tam patris ty s krcmovymi recami "aky je ten Estok ..."
ephramko napísal: 01 jún 2024, 22:39 alebo nech sa páči, tam sú dvere...
:lol: toto mi na dnesny vecr ako zabava bohato stacilo... fakt saso :lol:
Animorph
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Animorph »

Neviem, dnes na den deti som so synom strielal z luku, behali okolo nas aj ine deti, ktore boli oblecene vselijako v kostymoch, niektore mali mozno zakrytu aj hlavu... Nahanali sa a strielali sa s hrackami. Tlacovku ani policiu nebolo treba riesit :) Cestou domov v aute mal asi ten luk stale v ruke, mozno mal aj siltovku. Snad nas nikto nevidel :)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 20:40 nic ti tam nedavam, to bola otazka...
uplne nepodstatná. Pointa je, že sa tu zase ideš naťahovať na 4 strany na úplnej hlúposti a to len preto, lebo chceš ísť protiprúdu.
a tejto hry sa aktivne zucastnuju ich otcovia, ktori si su vedomi toho, ze to robia pred domom kde byva nejaky politik :D
temou tlačovky bolo dieťa s atrapou zbrane v aute, s kulkou na hlave mieriace vonku. Takáto sitácia môže bežne nastať aj bez auta na ulici a bez dospelého človeka za volantom. Znovu nechceš vidieť celý problém komplexne, chceš vždy len vypichovať ten jeden bod s mužom. Že ako rodič nezasiahol a nepovedal dieťatu aby nemierilo po ľuďoch vonku? ok. Ale čo potom s týmmi deťmi čo sa hrajú vonku? Xtý krát sa ťa pýtam, či budeme zvolávať tlačovky a viniť rodičov aj z detskej hry s atrapami zbraní na uilici v blízkosti domu nejakého politika?
aka je pravdepodobnost, ze takyto clovek bude mat atrapu zbrane a kuklu?
vyrataj si ju. Ty si poukázal na to, že v aute nevidieť, že je to dieťa. Ja poukazujem na to, že ani na ulici nemusí byť všetko nízke dieťa.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

a tejto hry sa aktivne zucastnuju ich otcovia, ktori si su vedomi toho, ze to robia pred domom kde byva nejaky politik :D
Paci sa mi, ze toto kritizuje clovek, co sucasne obahajuje Bombica, ktory posielal svojch fanusikov sikanovat lekarov priamo pred ich domy. Ale hold, vnutorna integrita nie je pre kazdeho.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mLuks napísal: 02 jún 2024, 8:01 Pointa je, že sa tu zase ideš naťahovať na 4 strany na úplnej hlúposti a to len preto, lebo chceš ísť protiprúdu.
s tebou sa ziadne 4 strany natahovat nepotrebujem, ty uz si napisal, ze konanie toho otca nepovazujes za normalne...

Autoeditácia príspevku po 6 min 27 sek:
harrison314 napísal: 02 jún 2024, 8:21 Paci sa mi, ze toto kritizuje clovek, co sucasne obahajuje Bombica, ktory posielal svojch fanusikov sikanovat lekarov priamo pred ich domy. Ale hold, vnutorna integrita nie je pre kazdeho.
Ja som nikdy netvrdil, ze to co robi je normalne, ja som sa len pytal ake zlociny spachal ked ste o nom pisali, ze je zlocinec... Naopak nikde nepisem, ze ten otec je zlocinec...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Budem sa opakovat. Rovnako ako pri curtovi minate svoj cas a nervy na tohoto pomilenca. A s absolutne nulovym vysledkom.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

ArkanoviTigrovi napísal: 02 jún 2024, 10:51 s tebou sa ziadne 4 strany natahovat nepotrebujem, ty uz si napisal, ze konanie toho otca nepovazujes za normalne...
a rovnako nepovažujem za normálne konanie colštoka (eštoka), ktorý si kvôli tomu zvolá tlačovku, robí z komára somára a naďalej polarizuje spoločnosť. Mohol by si sa aj ty už konečne vyjadriť, či je podľa teba konanie min. vnútra normálne? Jednoduchá odpoveď ano/nie bude stačiť
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

wladas napísal: 02 jún 2024, 10:53 minate svoj cas a nervy na tohoto pomilenca
no neviem kto tu je pomilenec :D

Autoeditácia príspevku po 57 sek:
mLuks napísal: 02 jún 2024, 11:24 a rovnako nepovažujem za normálne konanie colštoka (eštoka), ktorý si kvôli tomu zvolá tlačovku, robí z komára somára a naďalej polarizuje spoločnosť. Mohol by si sa aj ty už konečne vyjadriť, či je podľa teba konanie min. vnútra normálne? Jednoduchá odpoveď ano/nie bude stačiť
nie... neni to normalne... ale ta tlacovka je len nasledok toho, ze ten tatko je kreten...
ale tu sa evidentne kritizuje len to co vyhovuje, vid ephramko...
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

ArkanoviTigrovi napísal: 02 jún 2024, 12:51 no neviem kto tu je pomilenec :D
Jednoznacne ty...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ArkanoviTigrovi napísal: 02 jún 2024, 12:51ta tlacovka je len nasledok toho, ze ten tatko je kreten...
nie, ta tlacovka je len sposob ako sirit paniku
vladni politici zo Smeru, Hlasu a SNS potrebuju byt na ociach, lebo sa blizia eurovolby a zaroven reakcia vseobecnej populacie na stav Fica je velmi chaba, snazia sa z toho vytrieskat maximum
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie napísal: 02 jún 2024, 17:10 nie, ta tlacovka je len sposob ako sirit paniku
vladni politici zo Smeru, Hlasu a SNS potrebuju byt na ociach, lebo sa blizia eurovolby a zaroven reakcia vseobecnej populacie na stav Fica je velmi chaba, snazia sa z toho vytrieskat maximum
tak im k tomu treba davat zamienku...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Môj názor je taký ( a prosím nehnevajte sa na mňa ani neútočte), že chybu urobil :
1. tatko ktorý zrejme nahuckal syna dať si kuklu a držať v ruke hračkársku zbraň. Neuvedomil si, že ochrankári a polícia sú kvôli atentáte na Fica v pohotovosti a táto "hra" ich mohla stáť život, ak by po nich začali strieľať. Može skratovo konať niektorí z nich, pri atentáte panikárili.
2. chybu urobil aj Sutaj Eštok, nemusel z toho zase urobiť také teátro, no mohol povedať v krátkosti, že takéto situácie by sa nemali diať.
Hlavne nie vtedy keď sú v pohotovosti bezpečnostné zložky ohľadom bezpečnosti politických špičiek (hoci tie špičky sú aký sú, ale voliči rozhodli, je to blbé ale je to tak). Jediná rozumná možnosť odstaviť vládne strany je vo voľbách, treba státisíce hlasov aj zo zahraničia žial.

Ono to príde hra aj tu ľudom na fóre, len neviem ako by hovorili ak by bol atentát na Simečku a na dom Korčoka ako budúceho prezidenta by šli napr mieriť hračkárskymi pištolami nejaký fagani na aute, alebo teda tatko so synom. Hlavne keď sú tam bezpečnostné zložky s vybavením.
Je rozdiel sa isť hrať na lúku s hračkárskymi pištolami ako deti a pubertiaci, alebo isť hrať do lesa paintball ale to sú odlišné situácie skrátka.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 jún 2024, 19:40 Ty povazujes za normalne neodpovedat a napriek tomu sa pytat?
Ty povazujes za normalne neriesit pricinu (tupeho tatka) ale riesit nasledok (Estokovu tlacovku)?
Ty si ten co kladie otazky a neodpoveda na ne, a zrazu ti nieco nesmakuje...

Za Estoka mi je samemu trapne.
ArkanoviTigrovi napísal: 02 jún 2024, 20:29
tak im k tomu treba davat zamienku...
No ved to prave nevieme ako to vlastne bolo, koalicia sa tu silou mocou pred a hlavne po bude snazit a snazi budovat policajny stat a namiesto ukludnenia situacie tu mame taketo tlacovky, kde sa minister vnutra chyta kazdeho stebielka aby rozduchaval nejaku vasen v spolocnosti, aby mohol ospravedlnit nejake kroky ktore sa chystaju spravit. To ze niekto vyhlasil, ze nie je volic toho a toho a napisal omluvny list este neznamena ze to tak aj bolo, podobne ako pri samotnom strelcovi, ktory sa na prvy pohlad javi ako prozapadny a potom ma rozne prehlasenia pri slovenskych brancoch a pyta sa na Rostasa a podobnych... a jeho profil kde mal svoje vyjadrenia pod svojim menom zrazu niekto zmaze ako keby to niekomu nepasovalo do skladacky...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Blastbit - len si uvedom jednu vec, tieto bezpenostne placovky sme tu mali pri inych balanych temach uz pred atentatom pomaly kazdy druhy tyzden.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Blastbit napísal: 02 jún 2024, 20:49 Môj názor je taký ( a prosím nehnevajte sa na mňa ani neútočte), že chybu urobil :
1. tatko ktorý zrejme nahuckal syna dať si kuklu a držať v ruke hračkársku zbraň. Neuvedomil si, že ochrankári a polícia sú kvôli atentáte na Fica v pohotovosti a táto "hra" ich mohla stáť život, ak by po nich začali strieľať. Može skratovo konať niektorí z nich, pri atentáte panikárili.
2. chybu urobil aj Sutaj Eštok, nemusel z toho zase urobiť také teátro, no mohol povedať v krátkosti, že takéto situácie by sa nemali diať.
Hlavne nie vtedy keď sú v pohotovosti bezpečnostné zložky ohľadom bezpečnosti politických špičiek (hoci tie špičky sú aký sú, ale voliči rozhodli, je to blbé ale je to tak). Jediná rozumná možnosť odstaviť vládne strany je vo voľbách, treba státisíce hlasov aj zo zahraničia žial.

Ono to príde hra aj tu ľudom na fóre, len neviem ako by hovorili ak by bol atentát na Simečku a na dom Korčoka ako budúceho prezidenta by šli napr mieriť hračkárskymi pištolami nejaký fagani na aute, alebo teda tatko so synom. Hlavne keď sú tam bezpečnostné zložky s vybavením.
Je rozdiel sa isť hrať na lúku s hračkárskymi pištolami ako deti a pubertiaci, alebo isť hrať do lesa paintball ale to sú odlišné situácie skrátka.
Nahuckal? To je overený fakt? Pýtam sa, nesledoval som to.

Viem si predstaviť situáciu, kde idem so synom napr. s motokár, niekde v aute má aj detskú pištoľ - sedí za mnou.
Nesledujem ho celý čas, v rámci nudy si dá kuklu a hrá sa s hračkou - je otec idiot? Nemyslím si..
Ak to však otec vedel a podporoval ho v tom tak to už je na uváženie.

Reakciu Šukaja nebudem komentovať, koalícia už nevie čo so sebou..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

harrison a JCM01 - konieckoncov sa otec ospravedlnil, takže asi aj cíti nejakú tú zodpovednosť či už huckal alebo nehuckal syna lebo "hra".
Nie je to fakt, ale záleží kto si ako vychováva deti. No nevylučujem situáciu že to mohlo byť fingované len aby vláda bola v centre pozornosti.
" v rámci nudy si dá kuklu a hrá sa s hračkou - je otec idiot? " - ako sa to vezme, on zodpovedá ako otec a vodič za osádku (má vnimat čo jeho syn robí v aute)
Nikto nevie ktorý z menej kvalitne vycvičený človek z bezpečnostných zložiek začne po nich páliť. Z prvých sekúnd nevieš aký vek má osoba pokial má na hlave kuklu a či má v rukách hračkársku zbraň veľmi podobnú tej reálnej.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Blastbit - otec sa pravdepodobne ospravedlnil, aby nemal problemy s Estokom. To dieta neporusilo ziaden zakon, ani nariadenie, otec pravdepodobne ani netusil pred akym domom ide (ty vies, kde byvaju vsteci smeraci, hlasaci,snsaci a ich tajni milenci a milenky?)

Estok spravil tak absurdnu situaciu, co sa stava norvy normal, ze je to na odvolanie. To sa teraz mame vsteci schovavat doma, aby nas nahodou nezastrelil vladny ochrankar, alebo polovnik?

Nic ine ako polarizaciu spolocnosti a sirenie strachu za tym nehladaj.
Napísať odpoveď