Mini PC Beelink
Mini PC Beelink
Ahojte
Moze poskodit toto mini pc ked nan napojim az 8 USB portov. lebo sa nieco stalo a vobec sa neda zapnut. Dikes.
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... ry_from%3A
Moze poskodit toto mini pc ked nan napojim az 8 USB portov. lebo sa nieco stalo a vobec sa neda zapnut. Dikes.
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... ry_from%3A
Re: Mini PC Beelink
Ahoj, čo si tam všetko pripojil a ako sa ti to podarilo? Čo si tam všetko pripojil a ako?
Ahoj. Mam tam pripojene 2 ssd disky M2 a jeden externy HDD, dalej napalovacku , tlaciaren, svetlo, TV kartu mam to pripojene cez 7 port USB 3.0
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nedá zapnúť? to znamená že ani nesvieti? porpípade nabehne aspoň bios?
Vobec nereaguje. Ked ho chcem zapnut tak sa nic nedeje.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zrejme odišiel zdroj
Zdroj som premeral a je v poriadku. Tam bude nieco ine. Viem ze je to takto tazke radit ale nahodou ci sa niekomu neobjavil taky isty problem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
no predpokladám, že takýbpc tu ma okrem teba 0 ľudí
takže ten horsí prípad bude matičná doska.
Teraz som zistil ze som spravil zavaznu chybu. Zamenil som adpter z nabijacky za adapter do mini PC. Oba su 12V a 3A ale mozu tam byť este ine parametre ktore nie su rovnake. Moja chyba. Ked som dal orginalny adapter tak uz to nejde.
Prečo by to mala byť závažná chyba?
Možno si robil doteraz všetko dobre ale odišlo niečo na tom mini pc čo si ty nemohol ovplyvniť. Je to elektronika. Stáva sa.
Možno si robil doteraz všetko dobre ale odišlo niečo na tom mini pc čo si ty nemohol ovplyvniť. Je to elektronika. Stáva sa.