Ake mate auto?
Zaujimave auto
Majitel auta ho bude na Slovensku velmi tazko predavat.
http://www.autobazareeu.sk/car.php?id=68005
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prave takychto tu je plno. mozem vam nejake pofotitLes napísal:Zaujimave autoMajitel auta ho bude na Slovensku velmi tazko predavat.
rsc tu mozeme pokracovat, lebo ma to zaujima ...
Ty takto zradzas Toyotu a chces Hondu ? Pozeral som stare prispevky a tam som videl, ze mas '04, co je slusnota. Alebo to len jazdis a chcel by si daku Hondu? Ja by som ju totiz chcel len do paru k mojmu, lebo zabavnostou sa VTi nemoze nikdy rovnat VTSku, ale je to japonec a je pekny (ale chcel by som len taku gen. ako som mal)
Ty takto zradzas Toyotu a chces Hondu ? Pozeral som stare prispevky a tam som videl, ze mas '04, co je slusnota. Alebo to len jazdis a chcel by si daku Hondu? Ja by som ju totiz chcel len do paru k mojmu, lebo zabavnostou sa VTi nemoze nikdy rovnat VTSku, ale je to japonec a je pekny (ale chcel by som len taku gen. ako som mal)
Neurazaj!!!frodimir1 napísal:Kamosko ta musia z toho boliet ruky..... necel by som tlacit auto do kopca, teda pri trojvalci je to aj z kopca
-
rsc
Medium Star
Corollka je rodinna zalezitost, ktoru som vybral v podstate ja do rodiny, lebo je to asi posledne auto, ktore si rodicia kupili. Bolo to hlavne pre jej povest spolahlivosti, ktoru som mal overenu z viacerych zdrojov, od ludi ktorych poznam a tak isto aj niektorych, co maju Rav4, LC a stare Corolly v rodine a v neposlednom rade TUV testami a aj celkovym image tej znacky v kombinacii s VVTi motormi,ktore su urcite jenymi z najlepsich maloobjemovych benzinakov. Kedze oco nie je ziadny zavodnik a vacsinou sa pohybuje len po meste, padol vyber na 1,4ku (aj ked ja by som bol urcite vdacnejsi za 1,8 TSkomishenko napísal:rsc tu mozeme pokracovat, lebo ma to zaujima ...
Ja zatial svoj car nemam, kedze nerobim, asi by som ho neuzivil (poistka, benzin atd...). Ale Honda mi je sympaticka pre svoju sportovost, spolahlivost, jazdne vlastnosti a super motory, co mnohym ostatnym autam chyba.
PS: snazil som sa ti SS poslat, ale mi junechceloodoslat. akmas icq, mozme aj tam podebatit.
Ja teraz jazdim moju byvalku, Corollu, 1.4, japonska kvalitarsc napísal:Corollka je rodinna zalezitost, ktoru som vybral v podstate ja do rodiny, lebo je to asi posledne auto, ktore si rodicia kupili. Bolo to hlavne pre jej povest spolahlivosti, ktoru som mal overenu z viacerych zdrojov, od ludi ktorych poznam a tak isto aj niektorych, co maju Rav4, LC a stare Corolly v rodine a v neposlednom rade TUV testami a aj celkovym image tej znacky v kombinacii s VVTi motormi,ktore su urcite jenymi z najlepsich maloobjemovych benzinakov. Kedze oco nie je ziadny zavodnik a vacsinou sa pohybuje len po meste, padol vyber na 1,4ku (aj ked ja by som bol urcite vdacnejsi za 1,8 TSko).
Ja zatial svoj car nemam, kedze nerobim, asi by som ho neuzivil (poistka, benzin atd...). Ale Honda mi je sympaticka pre svoju sportovost, spolahlivost, jazdne vlastnosti a super motory, co mnohym ostatnym autam chyba.
PS: snazil som sa ti SS poslat, ale mi junechceloodoslat. akmas icq, mozme aj tam podebatit.
Podarilo sa ti poslat 4 SS
-
frodimir1
Star
ja som pocul, ze HTP znamena....Hn0j...Trapenie...P!č0v!nakinjeril napísal:Neurazaj!!!keby si ty vedel co to dokaze. Mal som ju obnazenu, ukazala mi svoje tajomstva ...
ale ne... by si sa divil.. je to motor, ktory sice vymyslela Skodofka MB, ale ked zistili vo VW co je to zac, tak to frisko praskli do Pola a do Ibizi a skodovke to pozastavili. A viem co vravim, bo neaku tu history som daval aj do diplomofky... a okrem toho, nemcuri si nemontuju do aut baaar-jake kako
..btw... som pocul, ze to oznacenie "HTP" znamena - Horko Tazko Postavene
![]()
![]()
Ale fakt si myslis, ze to je najlepsi motor, aky kedy skoda vyvinula ???? no tak to je uuuboheee, lebo skodovacky motor nieje ani jeden dobryyy.....
Nemyslim si ze je to ten naj motor, aky bol kedy stvoreny skodovkou. Keby si ho spoznal blizsie, co ty asi neplanujes, vravel by si inak. Co sa tyka vykonovych, momentovych, spolahlivostnych, spotrebovych a hlavne ekologickych charakteristik, je tento motor v triede malolitraznych motorov jednotka. A ci nie je ani jeden skodovacky motor dobry? Nebit tvojej nevedomosti, povedal by som, ze si blby!frodimir1 napísal:ja som pocul, ze HTP znamena....Hn0j...Trapenie...P!č0v!na
Ale fakt si myslis, ze to je najlepsi motor, aky kedy skoda vyvinula ???? no tak to je uuuboheee, lebo skodovacky motor nieje ani jeden dobryyy.....
Mam pocit, ze najlepsi malolitrazny motor je 1.0 V3 od Toyotu pouzivany v Aygo, P107 a C1. Ono to dokonca ani nie je len pocitkinjeril napísal:Nemyslim si ze je to ten naj motor, aky bol kedy stvoreny skodovkou. Keby si ho spoznal blizsie, co ty asi neplanujes, vravel by si inak. Co sa tyka vykonovych, momentovych, spolahlivostnych, spotrebovych a hlavne ekologickych charakteristik, je tento motor v triede malolitraznych motorov jednotka.
Inak vazne netreba brat skodovku s takymi predsudkami (aj ked ja by som si teda skodara nekupil), hlavne ked akurat frodimir uznava VW, co je to iste.