ja mam rad špionažne-vojenske alebo politicke. ale necham sa zlakat aj bestsellerov.
odporučam tieto:
Krstny otec
DaVinciho kod
Šakal
Cia vs. KGB
Schindlerov zoznam a nepochybne Hlava XXII( moja oblubena)
romero napísal:ja mam rad špionažne-vojenske alebo politicke. ale necham sa zlakat aj bestsellerov.
odporučam tieto:
Krstny otec
DaVinciho kod
Šakal
Cia vs. KGB
Schindlerov zoznam a nepochybne Hlava XXII( moja oblubena)
vsetky (okrem cia vs. kgb, a hlava 22) som videl, na da vinciho kod cakam. zaberie to menej casu ako citanie
Priznaj si ze tu radsej kazdy nieco najde na nete ako bezat po knihu niekam do kniznice ale niekto sa najde co ma rad klasiku. kazdy to bere inak. ja preferujem skor net
/Nevermind/.am napísal:Priznaj si ze tu radsej kazdy nieco najde na nete ako bezat po knihu niekam do kniznice ale niekto sa najde co ma rad klasiku. kazdy to bere inak. ja preferujem skor net
mna citanie vobec nebavi, ja na to nemam cas, preferujem filmove spracovanie
danny707 napísal:mna citanie vobec nebavi, ja na to nemam cas, preferujem filmove spracovanie
`to hej ale ja myslim ze ked sa jedna o nejake info a nie film alebo co. nemyslim ze ebook nahradza knihu ale ked chces niec precitat napriklad nieco co neni vo filmovom spracovani tak skor net . inak kamoska ma nahovarala na pana prstenov a ked som zbadal ze aka je to hruba kniha tak som jej pekne napisal ze nemam zaujem ani nervy. proste net a tv asi lebo vtedy nemusim nic robit len sedet a lezat ...
ziadne. Uz teraz mi ludia stale hovoria ze citam moc knih[a pritom necitam ziadne ] a ze sa podobam na toho a tamtoho filozofa[moje nazory]...necem vediet co by sa stalo keby som zacal citat
uplink napísal:ziadne. Uz teraz mi ludia stale hovoria ze citam moc knih[a pritom necitam ziadne ] a ze sa podobam na toho a tamtoho filozofa[moje nazory]...necem vediet co by sa stalo keby som zacal citat
Knihy citam len tie, ktore mame na povinne citanie, aj to len niektore ., ale teraz som cital aj Da Vinciho kod, ale to nie na povinne citanie a bola super, tak zhanam nieco podobne
MystiQ napísal:Knihy citam len tie, ktore mame na povinne citanie, aj to len niektore ., ale teraz som cital aj Da Vinciho kod, ale to nie na povinne citanie a bola super, tak zhanam nieco podobne
Tak skus Anjeli a demoni, Digitalna pevnost osobne som to necital ale pcoul som na to pozitivne ohlasy ale chystam sa precitat Digitalnu Pevnost...a knihy citam len tie ktore ma zaujmu alebo tie ktore mam na povinne citanie momentalne to je Maly Princ