4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Blastbit - pozeras sa na to naivnymi detskymi ocami. A nesuhlasim, ze Simkovicova nie je problem, je to jeden zo symptomov tejto vlady a je jej reprezentativny priklad.
" pozeras sa na to naivnymi detskymi ocami. " - celý moj príspevok, či ktorá časť z neho ? Bud prosim nejak konkretny, prediskutujeme to.harrison314 napísal: 17 jún 2024, 9:32 Blastbit - pozeras sa na to naivnymi detskymi ocami. A nesuhlasim, ze Simkovicova nie je problem, je to jeden zo symptomov tejto vlady a je jej reprezentativny priklad.
Simkovičová je malý pán na to čo sa deje v jej ministerstve, tiež len poslucha vyšších. Skor som narážal na to, že sa tu rieši to, že či je ona kdesi v zahraničí či v bufete. To že predsedajuci nevie kde sa nachádza ministerka to je známka toho, že nevedia čo robí pravá a lavá ruka.
-
harrison314
Hardcore addict
Vies na spolocenskych akciach a ceremoniach, musis prehodit par milich slov s kazdym.Blastbit napísal: 17 jún 2024, 10:03 celý moj príspevok, či ktorá časť z neho ? Bud prosim nejak konkretny, prediskutujeme to.
Nie Simeckova je ministerka kultury, ona personalne obsadzuje ministerstvo, ona zan zodpoveda. Jej ludia predkladaju zakony do padlamentu.
ty vidis konspiracie tam, kde sa to da vyvsleit obcajnou ludskou blbostou. A tomu, ze to vyhovuje Ficovej vlade.
Tak ale Pelle si ich tam pozval, tak musí niečo o nich vedieť. Nie je to len o tom, že si s niekym dá milý pokec bez toho aby nevedel kto to je.
Myslel si Simkovičovú. Lenže ona prvá nezačala raziť ideologiu, no podporuje ju. Ale aj ju niekto nominoval kvoli záujmom zmien v štáte.
Aké konšpirácie ? Ved boli tam tí spomínaný ludia ? boli. Maju dosah na politiku, majú. Tie prepojenia zjavné, pri krizach komunikované.
Ako ked napr Soták len prudil a vravel ako je všetko zlé, vtedajšia vláda všetko zlé robí atd atd, si to pamatáme. No a pritom je to smerák/hlasák.
Myslel si Simkovičovú. Lenže ona prvá nezačala raziť ideologiu, no podporuje ju. Ale aj ju niekto nominoval kvoli záujmom zmien v štáte.
Aké konšpirácie ? Ved boli tam tí spomínaný ludia ? boli. Maju dosah na politiku, majú. Tie prepojenia zjavné, pri krizach komunikované.
Ako ked napr Soták len prudil a vravel ako je všetko zlé, vtedajšia vláda všetko zlé robí atd atd, si to pamatáme. No a pritom je to smerák/hlasák.
-
harrison314
Hardcore addict
Na nieco take jestvuju protokoly a zvyky.
Jasne, ze ju niekto nominoval kvoli zaujmom v state. Ale na to staci Ficova vlada a jeho narativ znicit vsteko.
Co ma trapi viac, je, ze si nas novy prezident vybral poradcu pre media, dalsieho konspiratora a proruskeho trola Banasa, ktoreho oznacil za najuspesnejsieho Slovenskeho spisovatela. Tato ganitura zbiera vsetkych ludi co sa pocas covidu zasluzili o sikanu zdravotnikov, alebo smrti ludi.
Jasne, ze ju niekto nominoval kvoli zaujmom v state. Ale na to staci Ficova vlada a jeho narativ znicit vsteko.
Co ma trapi viac, je, ze si nas novy prezident vybral poradcu pre media, dalsieho konspiratora a proruskeho trola Banasa, ktoreho oznacil za najuspesnejsieho Slovenskeho spisovatela. Tato ganitura zbiera vsetkych ludi co sa pocas covidu zasluzili o sikanu zdravotnikov, alebo smrti ludi.
Afaik vymenovaniu predchádza schôdza parlamentu, takže by tam po správnosti mal byť každý poslanec
-
harrison314
Hardcore addict
Myslis toho poradcu?
Myslel Pelleho inauguráciu zrejme. Reakcia na moje názory. Alebo reakcia na tvoj tretí odsek. Teraz môžme len tipovať heh. Ten poradca je prúser.
Reakcia na to, že na vymenovaní bola aj opozícia
Pri Kiskovi sa zavzdusnovali za to co Kali podpisal. Potom sa specialom vozili na operetu a teraz sa vozia aj na futbal Plus si ten trubiroh pri prvej prilezitosti pchal do zadku Rusku. Vraj prezident vsetkych. Akurat tak dezolatov.Občania vybrali
https://dennikn.sk/4054239/prezident-vs ... db8208ab83„Ak chce Maja (správne Kaja – pozn. red.) Kallas získať podporu svetových lídrov (…) potrebujeme počuť, ako chce byť diplomatka na všetky štyri svetové strany,” vyčítal jej Pellegrini. „Dnes svetová politika nie je len o Rusku a Ukrajine,” pokračoval.
Ale kde su tie lacne energie, paliva a potraviny?
-
starysomar
Hardcore addict
Na spestrenie, toto si myslia o nasom milovanom premierovi obcania v Cechach:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... /diskuse/3
Kalinak musi zohnat adresy vsetkych diskutujucich a okamzity nastup do basy v zrychlenom konani
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... /diskuse/3
Kalinak musi zohnat adresy vsetkych diskutujucich a okamzity nastup do basy v zrychlenom konani
Vyberam jeden z komentov:
Telo sa mu uzdravuje, ale mysel ma stale choru.
-
harrison314
Hardcore addict
To s Dankom je obycajny ludsky pribeh, co na tom nechapete? Vy si len tak nezoberiete lietadlo a neodskocite si na futbal za peniaze niekoho ineho?
Oni sa vazne spravaju tak, ako keby mali vladnut naveky.
Oni sa vazne spravaju tak, ako keby mali vladnut naveky.
-
starysomar
Hardcore addict
Hlavne - cítia sa byť vlastníkmi štátu, nie jeho správcami.
https://www.aktuality.sk/clanok/EKRZkBe ... -redaktor/Najnovšie o cenzúre hovoril jej odchádzajúci redaktor Tomáš Bakoš. Na Facebooku uviedol, že sa na Slovensku začína v médiách šíriť vlna normalizácie a podľa jeho slov výnimkou nie je ani denník Pravda.
„Zasahovaniu do obsahu článkov v prospech súčasnej vládnej koalície som čelil v denníku aj ja osobne. Nebol som jediný. V živote by ma nenapadlo, že budem v redakcii vo svojich článkoch v roku 2024 cenzurovaný. Jediným východiskom bolo pre mňa podať výpoveď. Ohradil som sa voči zásahom šéfredaktora do obsahu s cieľom cenzurovať. Nemal som garanciu, že môžem ďalej písať v Pravde slobodne a nezávisle,“ napísal v príspevku.
To je tak, keď nemáš čo skrývať.
-
harrison314
Hardcore addict
To som niekde cital uz minuly tyzde, ze ministerstva/organy nebudu musiet zvrejnit informaciu, ak by ich ukazala v zlom svetle.
keby parafrazujem Kalinaka, tak: "Coho sa boja?"
keby parafrazujem Kalinaka, tak: "Coho sa boja?"
-
starysomar
Hardcore addict
Pravdy. Ako vždy.
Začína sa mi to smerovanie tejto bagáže nepáčiť čoraz viac len netuším, čo s tým.
Začína sa mi to smerovanie tejto bagáže nepáčiť čoraz viac len netuším, čo s tým.
Len dufat ze aspon mala cast ludi precitne (staci 5%) a zisti ze su to mafiani a oni sa maju stale horsie.
Zaroven sa ale musi opozicia spamatat, hlavne ta dole. Prepadnutie cez 10% opozicnych hlasov je isty debakel. Pokial nebude mat moja preferovana strana/y aspon 6,5% v prieskumoch tak budem volit mensie zlo aby mi hlas neprepadol.
Zaroven sa ale musi opozicia spamatat, hlavne ta dole. Prepadnutie cez 10% opozicnych hlasov je isty debakel. Pokial nebude mat moja preferovana strana/y aspon 6,5% v prieskumoch tak budem volit mensie zlo aby mi hlas neprepadol.
-
starysomar
Hardcore addict
Hlavne sa musí opozícia spojiť, držať spolu - neťahať každý tú svoju vlečku hnoja inam.
A to bude v tomto magoristane sakra problém.
Lenže:
Koho mi to len pripomína...
A to bude v tomto magoristane sakra problém.
Lenže:
Koho mi to len pripomína...