A tak ho tu kedysi velebili. Smutné že USA nemá kandidátov.
Politika
Re: Politika
a) Trump nie je na cele nicoho.beardie napísal: 29 jún 2024, 20:48 ci nebude problem v tom, ze stary dement, co je momentalne na cele najsilnejsej krajiny sveta, je obycajnou babkou v rukach inych ludi![]()
b) ak narazas na riadne zvoleneho prezidenta, tak ten je "babka v rukach" maximalne tak volicov
c) to ze veris na ludi v pozadi sposobuje zmiesane pocity. Bud je to pri urovni tvojho vzdelania vtipne, alebo je to desive a smutne
parodia na katolika chce vyhodit katolika? co takto zacat upratovat doma? vyhodit Sminkovicovu, Ko-kotlara, Kuffy, Machalov? alebo P*tina, krory uz ani cloveka nepripomina, tak je naplastikovany?
Klídek, chce zahrať šach. Medvedík vs netopier. Nakoniec z toho bude holubí šach. Keby nie je katolik, nie je stary dement.
K téme Politika - napätie v Azii stúpa medzi dvomi hegemonmi https://www.aktuality.sk/clanok/Ho0Sj1Z ... ekonomike/
K téme Politika - napätie v Azii stúpa medzi dvomi hegemonmi https://www.aktuality.sk/clanok/Ho0Sj1Z ... ekonomike/
ak ignoruješ všeobecne známu a reálne existujúcu oligarchiu a lobizmus, tak ti chýba základný prehľad o americkej politikejackb napísal: 29 jún 2024, 23:20 c) to ze veris na ludi v pozadi sposobuje zmiesane pocity. Bud je to pri urovni tvojho vzdelania vtipne, alebo je to desive a smutne
Prazsky cintorin od Umberta Eca je dobre citanie. A na Pizzagate nebolo ani zrnko pravdy. Prepac, ze ti nicim iluzie.
Ak by kandidatov na prezidentov vyberali "ludia v pozadi", tak by sa Oranzovy uchyl nikdy nestal prezident. Je blby, nepremysla co posiela na siete - co je dolezite, lebo ignoruje media, je nepredvidatelny a pre svoje uchylactvo lahko zdiskreditovatelny. Zaroven vellil utoku na centrum americkej demokracie. Ak sa "oni" raz pomylili, tak by mu nedovolil kandidovat opat.
Tiez by treti kandidat nebol kreten zijuci len zo svojho priezviska, ale on vyhovorku, ze mu cerviky vyzreli mozog.
Ak by kandidatov na prezidentov vyberali "ludia v pozadi", tak by sa Oranzovy uchyl nikdy nestal prezident. Je blby, nepremysla co posiela na siete - co je dolezite, lebo ignoruje media, je nepredvidatelny a pre svoje uchylactvo lahko zdiskreditovatelny. Zaroven vellil utoku na centrum americkej demokracie. Ak sa "oni" raz pomylili, tak by mu nedovolil kandidovat opat.
Tiez by treti kandidat nebol kreten zijuci len zo svojho priezviska, ale on vyhovorku, ze mu cerviky vyzreli mozog.
Stačí si pozrieť koľko darcovských príspevkov Trump dostal
Spochybňovaním existencie americkej oligarchie a lobizmu sa len strápňuješ
Spochybňovaním existencie americkej oligarchie a lobizmu sa len strápňuješ
To, ze mu Maggots, ktori nemaju co do huby posielaju svoje posledne peniaze, znizuje nieco na tom, ze je to uchylny zlocinec? A co je to za kravinu posielat paniaze miliardarovi? 
Ty sa strapnujes propagaciou konspiracnych teorii a este v zlej teme. Tiez si trapnucky ignorovanim dokazov, preco ziadni "ludia v pozadi" nikdy nemohli vybrat tvojho milovaneho kandidata. Keby si sa s takou vervou ako pocitas dary imbecilovi, pozeral britske statistiky do inej temy nech nie si za este trapnejsieho.
Ty sa strapnujes propagaciou konspiracnych teorii a este v zlej teme. Tiez si trapnucky ignorovanim dokazov, preco ziadni "ludia v pozadi" nikdy nemohli vybrat tvojho milovaneho kandidata. Keby si sa s takou vervou ako pocitas dary imbecilovi, pozeral britske statistiky do inej temy nech nie si za este trapnejsieho.
ma aj velkych donorov, ktorych napady dalej pretlaca, tak ako ostatni americki prezidenti, ignorovat to je prinajmensom usmevne
tema bola o tom, ze Biden je stary senil, sice chapem, ze ta boli srdiecko, ak na to niekto poukaze, ale mohol by si to zacat akceptovat, nie je to ziadna novinka, ludia na to upozornuju od zaciatku jeho mandatu
komentatori CNN, co je hlasna truba somarikov, to vidia podobne
tema bola o tom, ze Biden je stary senil, sice chapem, ze ta boli srdiecko, ak na to niekto poukaze, ale mohol by si to zacat akceptovat, nie je to ziadna novinka, ludia na to upozornuju od zaciatku jeho mandatu
komentatori CNN, co je hlasna truba somarikov, to vidia podobne
Tema je o tom, ze ak by si niekto dovolil vymenit Bidena, musia menit aj Trumpa. Ten sa nikdy nemal stat prezident a podla toho co previedol v tej debate, nema na to nim byt opat. Sice chapem, ze ta boli srdiecko, ak na to niekto poukaze, ale mohol by si to zacat akceptovat, nie je to ziadna novinka, ludia na to upozornovali od zaciatku jeho prvej kampane
Vsetci normalni ludia, to vidia podobne
Vsetci normalni ludia, to vidia podobne
ak by Biden nekandidoval, ale somarikovci by mali akehokolvek normalneho kandidata, ktory by bol zakonite lepsi, Trump by nemal sancu
lenze, ako vieme, Biden je len babka, preto je jeho nominacia celkom jasna, aj primarky ukazali, ako velmi im zalezi na vybere kvalitneho kandidata
ak Bidena nevymenia, je pravdepodobne, ze sa dalsim prezidentom opat stane Trump
na vymenu Bidena je uz ale imho neskoro
lenze, ako vieme, Biden je len babka, preto je jeho nominacia celkom jasna, aj primarky ukazali, ako velmi im zalezi na vybere kvalitneho kandidata
ak Bidena nevymenia, je pravdepodobne, ze sa dalsim prezidentom opat stane Trump
na vymenu Bidena je uz ale imho neskoro
USA (rozhoduju oligarchovia),Rusko (rozhoduju oligarchovia-dementované že nie),Slovensko (rozhoduju oligarchovia naprieč politickým spektrom).
"V USA rozhoduju oligarchovia", aj ked na to nie je jediny dokaz. V kontraste s Ruskom a Slovenskom (aj ked nie je celkom jasne, kto by bol ten oligarcha podporujuci pravicu)
Ak sa Trump opat stane prezidentom, tak to bude len dalsi dokaz, ze ziadni "ludia v pozadi" nie su. Vybrat uchylaka, zlocinaca, vodcu utoku na Kapitol a niekoho, kto ma statne tajomstva na zachode a ukazuje ich navstevam nie je osoba, ktoru by niekto vybral.
Ak sa Trump opat stane prezidentom, tak to bude len dalsi dokaz, ze ziadni "ludia v pozadi" nie su. Vybrat uchylaka, zlocinaca, vodcu utoku na Kapitol a niekoho, kto ma statne tajomstva na zachode a ukazuje ich navstevam nie je osoba, ktoru by niekto vybral.
Pri USA by ti tie mená oligarchov a vplyvných ludí mal doplniť beardie. Už som nejaké mená predtým napísal v prípade USA. Pri Rusku ruský a moslimský oligarchovia obklopení pri Putinovi som písal, ako aj fotka s menami a linky mien.
No a pri SR jasné ako smerácko-hlasácky oligarchovia, zakladatel SaS další, PS a Soroš, Olanovci(Slovensko) aj kamošenie s mafošom boháčom Kollarom a pod. Ale aj to sú malé ryby tí slovenský oligarchovia, tiež sú len podriadení tým svetovým oligarchom, bohačom, organizáciam.
No a pri SR jasné ako smerácko-hlasácky oligarchovia, zakladatel SaS další, PS a Soroš, Olanovci(Slovensko) aj kamošenie s mafošom boháčom Kollarom a pod. Ale aj to sú malé ryby tí slovenský oligarchovia, tiež sú len podriadení tým svetovým oligarchom, bohačom, organizáciam.
Už by si mu mal doplniť tie mená vplyvných, ovplyvňujúci USA a nie celé mesiace mu písať zlátaniny, potom to znie ako mlátenie prázdnej slamy.
viackrat som spomenul donorov, ak pochybuje, moze zacat tam
Ty argumentuješ tak mu to dokáž jasnými linkami svojich tvrdení aj konkrétne mená, inak stále mlátiš slamu.
prvy odkaz v gugli: https://www.opensecrets.org/2024-presid ... =N00023864
https://www.opensecrets.org/2024-presid ... =N00001669
tolko k darom maggots Autoeditácia príspevku po 15 min 38 sek:
teraz nieco zaujimavejsie ako stari dementi
Macron to rozohral velmi zaujimavo, miesto neho je na vyber krajna lavica alebo (krajna) anti-imigracna pravica
https://www.opensecrets.org/2024-presid ... =N00001669
tolko k darom maggots Autoeditácia príspevku po 15 min 38 sek:
teraz nieco zaujimavejsie ako stari dementi
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_sdlkŘada listů na svých titulních stranách vyzývá voliče, aby na konci tohoto týdne přišli ke druhému kolu voleb a zamezili nástupu stran z okraje politického spektra k moci. Le Figaro soudí, že možná ještě větší hrozbou pro Francii, než vláda RN v čele s Jordanem Bardellou, by mohl být úspěch krajní levice, kterou vede Jean-Luc Mélenchon. Podle listu Midi Libre bude nedělní druhé kolo „výběrem mezi zlem a menším zlem“.
Macron to rozohral velmi zaujimavo, miesto neho je na vyber krajna lavica alebo (krajna) anti-imigracna pravica
Sekcia vtipy je inde, detto tema o konspiraciach. Ale musim priznat, ze som sa zachichotal.
aj ty skus ten Prazsky cintorinBlastbit napísal: 01 júl 2024, 9:59 tiež sú len podriadení tým svetovým oligarchom, bohačom, organizáciam
takto si odbocil o toho, ze tvoj kandidat je zlocinec a uchylak?
pozri, ak by si mal pravdu, a pre neznamy dovod by "ho dosadili" znovu, tak ide celkom po biznise zbrojarom a majitelom PMCs. najskor opustenie Afganistanu, potom zastavenie dodavok zbrani Ukrajine a podpory NATO.... tolko americkych pracovnych miest a tolko dollarov zarobenych... "to mi nevychadza"
Nie som americký občan ani ilegál v USA, takže mojim kandidátom byť nemôže
V podstate aj súhlasím s tým, že Trump je zločinec a úchylák
Ja ale nie som ten, ktorý neustále odvracia pozornosť od dementa Bidena, snažíš sa o to snáď v každom poste, odkedy skončila debata
U republikánov som mal iných favoritov, dostatočne som to aj pred primárkami vyjadril
Rust belt je od zbrojárskeho priemyslu závislý a výroba bude pokračovať
V podstate aj súhlasím s tým, že Trump je zločinec a úchylák
Ja ale nie som ten, ktorý neustále odvracia pozornosť od dementa Bidena, snažíš sa o to snáď v každom poste, odkedy skončila debata
U republikánov som mal iných favoritov, dostatočne som to aj pred primárkami vyjadril
Rust belt je od zbrojárskeho priemyslu závislý a výroba bude pokračovať