ICQ - archiv zdielanych/zaslanych suborov
Re: ICQ - archiv zdielanych/zaslanych suborov
Ach, koľko hodín som zabil rýpaním sa v nastaveniach Mirandy, potom chat a hry, piškvorky, lodičky 
je to ozaj tak ze sa zmenilo "o com to bolo" alebo sme skor my vyrastli?
ja som tiez zil s ICQ (predtym dokonca IRC) ale nepamatam si ze by som tam robil nieco co by som dnes nemohol robit, skor je to o tom ze to robit nechcem.
hodiny si vypisovat s kamaratmi a kamaratkami, to mozem aj teraz, podstatne jednoduchsie a vsade, nie len za pocitacom. akurat uz nemam potrebu si vypisovat o blbostiach, teraz idem viac k veci.
a hrat sa random flashove hry... to tiez teraz frci, napriklad na discorde akurat to nikoho z nas nebavi.
uprimne keby mi niekto vtedy povedal ze by som mohol pouzivat nieco co je kombinacia icq a irc, ze mozem mat vlastny server kam mozem pozvat kohokolvek, vytvarat rozne kanaly, posielat obrazky, videa, gify, jednoducho tam pridavat roznych botov, sluzby, minihry a to vsetko mat zadarmo tak by som bol za to ochotny predat oblicku.
teraz to vsetko mame a vobec nas to nezaujima. ale naopak mladsie generacie discordom ziju a davaju mu prednost pred facebookom ci whatsappom.
-
---Aaron---
Light Star
Máš pravdu kamarat. Mozno sme naozaj vyrastli:) . Dnes je mnoho všetkeho, vela aplikacii vela reklam vsade ti nieco tlacia.no bola to iná atmosfera ak prides domov, nemusíš riešiť nič, máš po škole a preskumavas internet (bol vtedy pre mna novy heh) a popritom si píšeš s kamosmi a kamoskami. Mám 36 a za ten čas sa mnoho veci, ludi sa postriedalo v zivote no kazdopadne to su tie hlavne faktory toho ze na tie casy s usmevom spominame a ICQ k tomu jednoducho patri.aacid napísal: 04 júl 2024, 19:51 je to ozaj tak ze sa zmenilo "o com to bolo" alebo sme skor my vyrastli?