Batoh do prace

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
René
Medium Star
Medium Star

Batoh do prace

Príspevok od používateľa René »

Ahojte,
poslednych 5-6 rokov pouzivam Samsonite SPECTROLITE 3.0 LPT 15,6" EXP Black, ktory sa mi zacina pomaly trhat. Kupoval som ho, lebo som do byvalej firmy nosil laptop, tablet a vela prislusenstva. Plus obedar s obedom atd :)

Posledny rok som v inej firme kde mi v podstate staci len laptop, tablet a pripadne nabijacka k laptopu + obedar.
Potreboval by som si kupit novy batoh, nieco nie velmi velke a hlavne aby som do neho natrepal spominane veci (laptop, tablet, nabijacka, obedar, pripadne penazenka).

Mate nejake overene tipy? Podmienkou taktiez je, nech sa mi nerozpadne po roku a nech ho viem brat v pohode do lietadla ako prirucnu batozinu.

Nasiel som napr. tieto 2, ktore nevyzeraju az tak zle:
https://www.alza.sk/sport/yenkee-ybb-15 ... tm#reviews
https://www.alza.sk/sport/kingsons-busi ... 708942.htm
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Batoh do prace

Príspevok od používateľa gogo956 »

Používam už roky tento a uplna spokojnosť. Nosim v nom 13palec, takze treba odmerat ci by sa tam zmestil aj 15,6 pripadne zobrat trochu väčší. Netreba sa báť ze je lacný, vydrží velmi vela.
https://www.decathlon.sk/p/301684-33794 ... modry.html
René
Medium Star
Medium Star

Dakujem @gogo956
Ono teraz sice mam 15,4, ale do buducna by som mal dostat 13,x. No kedze batoh potrebujem celkom surne, tak budem musiet zobrat nieco pre 15.x.

Tvoj batoh mi pride skor na nejaku "turu", ja chcem skor nejaky mestsky, idealne asi cierny.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Osobne odporúčam batohy od Peak Design. Používam už roky a stále držia pokope.

https://eu.peakdesign.com/collections/l ... TwEALw_wcB
gogo956
Redeemer
Redeemer

René napísal: 07 júl 2024, 13:02 Dakujem @gogo956
Ono teraz sice mam 15,4, ale do buducna by som mal dostat 13,x. No kedze batoh potrebujem celkom surne, tak budem musiet zobrat nieco pre 15.x.

Tvoj batoh mi pride skor na nejaku "turu", ja chcem skor nejaky mestsky, idealne asi cierny.
on je v podstate cely cierny/tmavošedý, len to lemovanie ma oranžové. Ale rozumiem, ty hladas nieco viacej hipsterské. :) :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna Rene hlada batoh, ktory je urceny pre notebook, cize ma zvlast "policku" na notebook, na nabijacku, na mobil, je vystuzeny, vid. ten Yankee, ktory postol. Ty si sem postol lacny turisticky batoh, ktory nic z toho nema a s ktorym chodis po zemiaky ku babke.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

René napísal: 07 júl 2024, 13:02 Dakujem @gogo956

V decathlone maju aj mestske batohy s dedikovanou priehradkou na NTB. Su kvalitne a nestoja majlant. A často maš na vyber z viacerych farieb. Napr. https://www.decathlon.sk/p/334344-13084 ... -23-l.html

Maju tam na vyber rôzne.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Neviem o aký obedar ide, ale za posledných 14 rokov mám tento batoh: https://www.alza.sk/sport/case-logic-dl ... 234058.htm
Ked sa mi po niekolkych rokoch denno denneho nosenia zacal 1.trhat (nosit v tom 2-3 notebooky je uz fakt trosku cez...), kupil som si rovnaky. Uplne mi vyhovuju rozne kapsy (horna, bocne) ako aj zipsovacie vrecko vo vnutri.
gogo956
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 07 júl 2024, 14:06 Podla mna Rene hlada batoh, ktory je urceny pre notebook, cize ma zvlast "policku" na notebook, na nabijacku, na mobil, je vystuzeny, vid. ten Yankee, ktory postol. Ty si sem postol lacny turisticky batoh, ktory nic z toho nema a s ktorym chodis po zemiaky ku babke.
1/je tam presne priehradka kde sa zmesti 13palec, ci aj vacsi neviem ale maju v ponuke aj podobné len o trochu väčšie
2/vystužený na čo? Nosím na ntb nevystužené batohy aspon 10rokov a nijakemu sa nikdy nič nestalo.
3/to niekto nosí so sebou furt nabijacku k ntb? prečo?
3/aj korporatoch je kazdemu uplne jedno či si ntb nosis "v lacnom turistickom batohu" alebo v značkovom specialne pre ntb, nikto to nerieši
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

K tej nabijacke - jasne ze doma a v praci mam dokovaciu stanicu. Ale X krat sa mi stalo ze som ostal visiet na inom mieste a potreboval som nieco spravit. A ten korporatny NB teda majster vo vydrzi nie je. Tak to jednoducho stale nosim so sebou.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

gogo956 napísal: 07 júl 2024, 12:59Netreba sa báť ze je lacný, vydrží velmi vela.
https://www.decathlon.sk/p/301684-33794 ... modry.html
Tak takuto handru by som urcite nechcel nosit. Pre mna totalne nepouzitelne nanic. A este by som za aj hambil ho nosit.
Ale podla gusta...

Ryan Giggs napísal: 07 júl 2024, 14:29 V decathlone maju aj mestske batohy s dedikovanou priehradkou na NTB. Su kvalitne a nestoja majlant. A často maš na vyber z viacerych farieb. Napr. https://www.decathlon.sk/p/334344-13084 ... -23-l.html
Presne tento mam uz zo dva roky a postacuje. Ziadna super kvalita ale staci.
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas napísal: 07 júl 2024, 15:26 Tak takuto handru by som urcite nechcel nosit. Pre mna totalne nepouzitelne nanic. A este by som za aj hambil ho nosit.
Ale podla gusta...
používam minimálne 2roky a velka spokojnost, ani náznak poškodenia, či nejakého párania a zmestí sa tam toho pozoruhodne vela :)
A este by som za aj hambil ho nosit
nebol by si dostatočne fancy pred svojimi kamarátmi? alebo je v tom iný dôvod?
René
Medium Star
Medium Star

vdaka chlapi. Ten z decathlonu som si pozrel a nevyzera zle. Tak sa uz len rozhodnem medzi tymto a nejakym z tych dvoch, ktore som postol.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

gogo956 napísal: 07 júl 2024, 15:43nebol by si dostatočne fancy pred svojimi kamarátmi? alebo je v tom iný dôvod?
Ten co mam ti pride fancy? Nie som taky bohaty aby som kupoval lacne smejdy. A uz som mal tu cest pouzivat takyto tenucky nespevneny batoh. Hroza.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Wladas
a v com konkretne ten nespevneny batoh bol nevyhovujuci? Fakt ma to zaujima, lebo v tomto zasuniem ntb do tej zadnej priehradky a nikam sa neposuva ani nic.
V minulosti som skusil aj take tie tasky cez plece co su polstrovane a urcene na ntb a to sa mizdalo menej prakticke.
Napísať odpoveď