4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa mLuks »

starysomar

ak by to chceli zinscenovať stačilo na to nakecať toho dedka, dať mu slepe a nech vystrelí do vzduchu, resp. spolu s ochrankou by to zahrali tak, že ochrankár by si včas všimol dedka, fica by zhodil na zem a kril ho a dedko by vystrelil dva krat naprázdno do vzduchu, vybavené toto by stačilo na lex atentát aj na všetky tie ďalšie blbosti okolo. V tejto variante by len dedko, fico, ochrankári a zopár ďalších ľudí vedelo, že sa jedná o komplot.

V tej situácii, ktorá sa stala. By do komplotu museli byť zapojení aj RZP a leteckí záchranári, ktorí viezli fica (veď by videli, že ficovi nič nie je) sestri a lekári v nemocnici (na operačke spolu hrali mariáš 4hodiny?, tí ktorí by ho chodili akože "ošetrovať" by predsa vedeli, že mu nič nie je) personál nemocnice sa určite medzi sebou o tom rozprával, len mali zakázať posúvať informácie vonku. To akože podplatili tých ľudí doživotnou rentou aby boli ticho?

čím viac ľudí by do toho bolo zapletených, tým väčšie riziko, že to praskne, resp. niekto si o rok, dva, päť, desať pustí hubu na špacír a celému slovensku vyrozpráva, ako to reálne bolo. ( a riziko by bolo o to väčšie ak by fico o štyri roky či osem rokov, nebol premiérom a smer vo vláde, veď vidíme čo sa dialo hneď po skončení ficovej vlády 2020)

Každej konšpiračnej teorii chýba logika.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tu by som sa zhodol s mLuksom. Pretože ani Fico by neriskoval, že atentátnik ho nahodou trafí do srdca alebo hlavy a naozaj ho zabije.
Ak by to skončilo smrťou a to sa teda ešte bude vyšetrovať skutočné motívy a kto za tým stojí, tak by ste videli čo by táto vláda ešte dorábala.
Nepriestrelná vesta sa zrejme bude nosiť až teraz po tejto udalosti, ale ako nikdy sa nedá nič vylúčiť 100% aj pred uskutočnením atentátu.
Takto to skončilo "len" lex atentátom a popravde skončilo by to aj vtedy tak, kebyže je premierom hociktorý z hlavných politikov na Slovensku.
Ešte k tomu podplácaniu - ak by desiatky členov nemocničného personálu podplatili, tak problém nie je len Fico, ale mentalita ludí, ktorí keby sú politikmi a vo vláde, by boli možno rovnaký či ešte horší od predstaviteľov tejto tupovlády.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

starysomar - Dobre sracky si postol, dakujem, tieto konspiracie a nezmysli nemozes mysliet vazne.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Dnes je to 58 dní odkedy ho postrelili a podľa všetkých informácií vtedy takmer zomrel, podstúpili niekoľko náročných operácií a čakalo ho (minimálne) niekoľkomesačné zotavovanie.
bl3m57qpe3cd1.png
mLuks
Addict
Addict

ak by mu nič realne nebolo, tak by s bakuľou v chorvatsku (predpokladam) nechodil. Ak ho niekto odfotí bez trička a na bruchu nebude mať jazvu od operácie potom som ochotný uveriť tomu, že to bolo vymyslené.

rýchlosť zotavovania je u každého idividuálna, rovnako aj funkčnosť tela. Ja som si minulý rok zlomil kľučnú kosť, bol som na operácii a už na rehabkách mesiac od operácie mi rehabilitačná povedala, že so mnou nemá čo cvičiť, že mám perfektnú hybnosť aj rozsah ramena a z toho mesiaca som mal dva a pol týždňa podvesenú ruku. Traumatologička mi na poslednej kontrole vravela, že nie každému sa hybnosť a rozsah vráti do normálu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mLuks napísal: 12 júl 2024, 18:54 ak by mu nič realne nebolo, tak by s bakuľou v chorvatsku (predpokladam) nechodil. Ak ho niekto odfotí bez trička a na bruchu nebude mať jazvu od operácie potom som ochotný uveriť tomu, že to bolo vymyslené.
On ani po 3násobnom bypase nemá jazvu na hrudi. Zázrak.

Je evidentné, že 4 z 5 guliek ho netrafili. Max. jedna do toho kĺbu. Možno mal fakt balistickú ochranu.
heker
Redeemer
Redeemer

Prosim ta nebluzni. Uz v polke maja som mal z ministerstva zdravotnictva od dobre informovanej osoby info o zraneni - post2439965.html#p2439965 Neviem kedy s tym prisli media, zachytil som to az dake dva ci tri dni potom ako som o tom pisal.
mLuks
Addict
Addict

ephramko napísal: 12 júl 2024, 19:59 Je evidentné, že 4 z 5 guliek ho netrafili. Max. jedna do toho kĺbu. Možno mal fakt balistickú ochranu.
nie, 5 bolo vystrelených a 4 ho trafili.

myslíš tu fotku jak vylieza z vody? netuším absolutne kedy mal operacie a kedy bola fotka ale myslím si, že s jeho peniazmi si dokážeš zaplatiť aj plastiku jazvy. Nie však tak čerstvej aké majú byť tieto.

btw, ja sa ho nezastávam, ja som len zásadne proti konšpiráciám, nech už sú o komkoľvek a o čomkoľvek
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No ak sa preukáže a kludne nech to vyšetruje aj europsky súd (ak sa zistí prečo bol spáchaný atentát ), že atentátnika niekto a niečo ovplyvnilo (naznačil dosť jasne niektoré dôvody), tak potom sa má fakt táto opozícia na čo "tešiť".
Nie je ok ukazovať, kritizovať, dohadzovať kšefty, robiť klientelizmus a pod, žiadať slušnosť v spoločnosti, ak by potom sám opozit robil pravý opak, či už je v opozicii alebo vo vláde ( pri vládach od 2020 sme to ale videli ).
mLuks
Addict
Addict

na čo sa má opozícia tešiť? tebe už prepína? opozícia môže za to, že jednému človeku prepne a ide riešiť veci po svojom? Ty si niekde počul aby opozičný politik povedal "zastrelte fica"? ...koľko si toho vypil dnes večer? ...toto sú presne tvoje uletené posty mimo reality.
heker
Redeemer
Redeemer

ESLP nie je vysetrovaci organ. Vysetruje policia pod dozorom prokuratury. Sud len rozhoduje o vine a treste.

Pre mna je zahadou, ze preco pokus o ukladnu vrazdu bol prekvalifikovany na trestny cin. Ako v oboch pripadoch hrozi vynimocny trest a to 25 rokov, ale aj tak.

Co su to za zvasty, ze opozicia sa ma na co tesit? Ved islo o skrat jednotlivca, ktory strielal. Cize keby som si ja zohnal zbran, zastrelim deti v skolke a na kameru poviem, ze ma inspiroval Fico svojimi videami na Facebooku a poviem o tom ako su progresivci a liberalci rakovinou, tak teraz sa ide hadzat vina na Fica? Ci ako si myslel to, ze opozicia sa ma na co tesit?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak ste nepočuli tých kr*tenov ako Danka, Blahu ako sa vyhrážali ihned po atentáte ? Ved to hovorili na tej tlačovej besede čo hodlajú urobiť.
mLuks - ja nepijem a kebyže normálne sleduješ správy a čitaš linky a porozumieš textu, tak by si opäť nevyletel ako hysterka.
No a ten starý ch*jo čo poslal prezidentke náboj a zistilo sa kto to bol a koho je to volič, tiež ludia penili čo si to smeráci dovolujú.
To je pre vás akože nejaká záhada, že by chceli PS a všetko liberálno-progresívne zrušiť lebo to považujú za škodlivú ideologiu ?
heker
Redeemer
Redeemer

Ty pises, ze sa ma opozicia na co tesis a ocakaval som, ze to vysvetlis ako si to myslel. Miesto toho si to hodil na tlacovku po atentate na Fica, kde sa Danko rozcertil a vyhrazal sa opozicii.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ježiši no šak ako sa bude asi tak tešiť ? Ze ich samozrejme táto tupovláda obviní z atentátu a že pojdu po všetkých ako pes po udenom.
Tie vyhrážky z TB by som vobec nebral na lahku váhu. Títo vedia, že na roky si zabezpečili miesta a atentát im na očiernenie opozicie vyhovoval.
Tak znovu " To je pre vás akože nejaká záhada, že by chceli PS a všetko liberálno-progresívne zrušiť lebo to považujú za škodlivú ideologiu ? "
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

heker napísal: 12 júl 2024, 20:58 Prosim ta nebluzni. Uz v polke maja som mal z ministerstva zdravotnictva od dobre informovanej osoby info o zraneni - post2439965.html#p2439965 Neviem kedy s tym prisli media, zachytil som to az dake dva ci tri dni potom ako som o tom pisal.
Fajn, ale to stále nevylučuje, že to mohla byť len 1 guľka. Z tesnej blízkosti pod uhlom zhora nadol vnikla do brušnej dutiny, 2x perforovala tenké črevo, potom hrubé črevo a zasekla sa o kĺb. Sú k tomu aj nejaké relevantné informácie alebo len tie od politikov? Kaliňákovi neverím ani nos medzi očami. A nechce sa mi veriť, žeby premiér schytal 4x 9mm do brucha a nielen to prežil, ale už po mesiaci "behá" plný energie ako keby vyležal len angínu.

"Sranda" to začne byť, keď atentátnik prehovorí a povie, že to zosnovala Čaputová a zbraň zohnal Šimečka...alias staré dobré stalinské monsterprocesy.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Sranda to nebola, nie je a nebude.
Viacero podivných náhod a okolností podporuje úvahy, smerujúce ku konšpiráciám.
Vopred vravel, že hrozí atentát na vrcholového politika.
Po ňom sa bleskovo zjavil záznam rozhovoru s Cintulom, v ktorom sa javil ako pod vplyvom omamných, psychotropných alebo nejakých podobných látok. A kopa ďaľších zvláštností.
Pri tom, aký vynikajúci stratég a taktik je Fico niet divu, že to niektorých ľudí napadne.
heker
Redeemer
Redeemer

Vsak aj sam Kalinak povedal, ze 3 gulky sposobili lahke zranenia a problem sposobola jedna gulka, ktora presla tenkym crevom, hrubym crevom a skoncila v bedrovom klbe, ci tak dako to povedal. Tri gulky mohli byt take, ze spravili cisty priestrel mimo organov alebo ho lizli len povrchovo a nechali skrabanec. Ale hovorit tu o zincenovani a verit konspirsciam, tak to je dost mimo reality. Najma ked sme vsetci videli video z miestnej televizie, kde to bolo nazivo natocene, ten chaos okolo a tak. Kedze zdravotny stav spada pod lekarske tajomnstvo a na informacie bolo uvedene embargo, tak informacie podaval tusim len Kalinak, Dolinkova a dake vseobecne zvasty niekto z nemocnice v Bystrici.

Divim sa, ze vobec niekto rozmysla nad tym, ze to bolo zincenovane, ze Fico je strateg a su tam dake pochybnosti.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar napísal: 13 júl 2024, 6:53 Sranda to nebola, nie je a nebude.
Preto som použil uvodzovky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ked sa strielalo v Handlovej, media vypinali komentovanie a NAKA sikanovala ludi, ktori necitili lutost nad postrelenym.
Na Pohode padol stan. V nocnych hodinach pridalo pod post RTVS vyse 700 ludi komenty volajuce po nenavisti a este vacsom nasili voci navstevnikom. Take zmierenie a taky jeden meter nastali.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nešlo o necítenie lútosti (to nie je nikoho povinnosť), ale išlo o schvalovanie atentátu a to je trestný čin.
O búrkach na ten deň boli vydané výstrahy. Aké osobnosti na Pohode boli o tom nik nevie, no asi aj huliči.
Napísať odpoveď