Pokroky v sociálnom živote
-
javatar
Hardcore addict
Re: Pokroky v sociálnom živote
Tu plavaren mas po ruke?
tipni si kto za tie všetky problémy môže. Ak si ukázal na seba samého, tak si uhádol. Ludia s nadváhou výrazne horšie znášajú vysoke teploty, pretoze vsetko vnutri maju obalene tukom ktorý ich doslova dusí. Teraz som niekde čítal článok kde lekárka varovala pre velkou fyzickou aktivitou pri teplotach nad 30stupnov, hrozí kolaps. Písali sme ti tu, že v takom teple nie je dobrý napad bežať ani nič podobné. Radšej si rob dlhe prechádzky podvečer alebo skoro ráno, ked su ešte dlhé tiene. Spoj to s nejakou rozvickou/workoutom vonku. Zacni cvicit s vlastnou váhou.Terepin napísal: 16 júl 2024, 15:23 V byte mám cez 30 stupňov. Ako, môžem to skúsiť, ale budem mať po ruke mobil, aby som si mohol zavolať záchranku v prípade kolapsu.
Čo sa jedla týka, leto na mňa takmer žiadny vplyv. Ja jem hlavne kvôli dobrému pocitu, nie hladu.
Jest clovek musí. Zeleniny mozes zjest hociako vela. Ale nemý význam jesť sladkosti, čipsy a pod.
Vieš urobit aspon pár kľukov? Daj si predsavzatie že do konca augusta ich budes vediet urobit naraz aspon 10. To je na chlapa nič ale pre teba to bude pekný začiatok.
Ja som bol odjakživa teplomilný, nadváha to akurát zhoršila. Včera večer už v tme som sa dal kľudné prechádzku. Šiel som spať mokrý. A ešte mokrejší som sa zobudil.
Viem urobiť aj 15 klikov. Na sety aj viac.
Autoeditácia príspevku po 47 sek:
Viem urobiť aj 15 klikov. Na sety aj viac.
Autoeditácia príspevku po 47 sek:
Nejaké tu sú, ale k vode ma to neťahá. Mňa to ťahá hore, nie dole.
Terepin
prechádzky su super, v tom vytrvaj, nie na týždeň, dva ale navždy aby sa to stalo sucastou tvojho zivotneho štýlu.
Ale to by som si na tvojom mieste nechal až po lete ked nebude tak teplo.
Pozeraj si motivačne videa na youtube kde 120kiloví ludia s obezitou postupne dokázali si vysekať parádnu postavu.
Áno, trvalo im to velmi dlho ale dokázali to a dokazes to aj ty ak budes chciet.
Keď schudneš tak nielen budes mat lepsiu postavu ale aj lepsie vyzerat v tvári.
Plávanie je dobrý šport lebo šetrí kĺby, na druhu stranu to nie je moc velký výdaj energie./závisi samozrejme ako dlho tomu venuje čas/
Toto všetko sa da lahko cvicit aj doma:
https://generalibalans.sk/video-trening ... stolickou/
Včera večer už v tme som sa dal kľudné prechádzku.
prechádzky su super, v tom vytrvaj, nie na týždeň, dva ale navždy aby sa to stalo sucastou tvojho zivotneho štýlu.
tak ich rob aj viacej, až k bodu zlyhania aby si sa posuval ďalej. Dá sa kúpiť záťažova vesta https://gymbeam.sk/zatazova-vesta-20-kg ... _BwE#46024 a robiť drepy a kliky v nej.Viem urobiť aj 15 klikov. Na sety aj viac.
Ale to by som si na tvojom mieste nechal až po lete ked nebude tak teplo.
Pozeraj si motivačne videa na youtube kde 120kiloví ludia s obezitou postupne dokázali si vysekať parádnu postavu.
Áno, trvalo im to velmi dlho ale dokázali to a dokazes to aj ty ak budes chciet.
Keď schudneš tak nielen budes mat lepsiu postavu ale aj lepsie vyzerat v tvári.
Plávanie je dobrý šport lebo šetrí kĺby, na druhu stranu to nie je moc velký výdaj energie./závisi samozrejme ako dlho tomu venuje čas/
Toto všetko sa da lahko cvicit aj doma:
https://generalibalans.sk/video-trening ... stolickou/
Neviem či to nejako pomôže, no toto mi prišlo celkom rozumné. V druhej polovici, alebo tak ku koncu rozpráva možno niečo čo je spoločné s tým čo sa tu preberá, ale neuškodí si to pozrieť od začiatu pre celkový obraz, tiež si na jeho kanály nájde človek hádam skoro všetky témy čo ho zaujímajú.
Presne o ňom som písal.
Len sa mi nepodarilo nájsť video, ktoré som hľadal. 
No má ich tam plno, napr.
"What's the Point in Dating?"
Why Sh*t Life Syndrome is Holding You Back
"What's the Point in Dating?"
Why Sh*t Life Syndrome is Holding You Back
Ja mám na mysli iné video, len neviem ako sa volá.
Autoeditácia príspevku po 30 min 49 sek:
Toto síce nie je presne to video, ale presne vystihuje moju mentalitu:
Autoeditácia príspevku po 18 min 48 sek:
BINGO! Našiel som to video:
Špecificky od času 16:44 je ten hlavný dôvod, prečo mi chýba motivácia.
Autoeditácia príspevku po 30 min 49 sek:
Toto síce nie je presne to video, ale presne vystihuje moju mentalitu:
Autoeditácia príspevku po 18 min 48 sek:
BINGO! Našiel som to video:
Špecificky od času 16:44 je ten hlavný dôvod, prečo mi chýba motivácia.
pri inych veciach ti to fungovalo
Musíš byť presnejší, lebo po 132 stranách som už stratil prehľad. 
studoval si sietarinu, CCNA ak sa nemylim, dosiahol si to, posunul si sa dalej
ked si vezmes k srdcu tie doporucenia, co ti tu ludia dali, tak sa opat posunies dalej
musis nad nimi ale premyslat
ked si vezmes k srdcu tie doporucenia, co ti tu ludia dali, tak sa opat posunies dalej
musis nad nimi ale premyslat
Áno, pretože som vedel, že ak získam certifikát, tak získam prácu. Lenže ja som už raz bol fit, športoval som a mal som figúru. A všetko mi to bolo prd platné.
Potom som zmenil mentalitu, svoje správanie, som príjemnejším spoločníkom, a i to je prd platné.
Čiže prečo mám byť motivovaný to všetko urobiť znovu keď viem, že som to už raz vyskúšal a nefungovalo to?
Nie je to výhovorka, len vysvetľujem svoje myšlienkové pochody.
Potom som zmenil mentalitu, svoje správanie, som príjemnejším spoločníkom, a i to je prd platné.
Čiže prečo mám byť motivovaný to všetko urobiť znovu keď viem, že som to už raz vyskúšal a nefungovalo to?
Nie je to výhovorka, len vysvetľujem svoje myšlienkové pochody.
aby si zasunul
som príjemnejším spoločníkom
-lenže tieto veci by si mal robiť kvôli sebe samému, nie kvôli tomu aby si nabalil dievča. Tebe vlastne takyto pokoj vyhovuje. Nechces si to priznat, ale ty si vlastne rád, lebo nemusis riešiť žiadne bežné vztahove veci ani sa o nič snazit. Ale to je v poriadku, ak ti taky zivot vyhovuje. Nie kazdy musí mať vztah..Lenže ja som už raz bol fit, športoval som a mal som figúru
Ja ti si myslim celkom rozumiem: ty si si spočítal, že aj keby si schudol a robil všetky tie veci aby si ziskal vztah, tak s vysokou pravdepodobnostou by to nestacilo na vztah so ženou ktora by splnala väčšinu tvojich kriterii, ale stačilo by to max iba na nejaku uplne velmi priemernu ženu, takže sa ti to nezdá hodné tolkeho usilia.
Na to mi stačí len šľapka.
Keby si už v 2007 dostal praktické reálne rady, tak v 2024 by si toto neriešil. V 2008 už fyzicky a psychicky spokojný chlap ktorý by mal babu.
To je síce pravda, lenže ja som vždy túžil založiť si rodinu. A tá v dlhoročná samota sa premenila na chronickú osamelosť, kvôli ktorej som skončil na tabletkách. Je to dokonale začarovaný kruh.gogo956 napísal: 21 júl 2024, 20:24 -lenže tieto veci by si mal robiť kvôli sebe samému, nie kvôli tomu aby si nabalil dievča. Tebe vlastne takyto pokoj vyhovuje. Nechces si to priznat, ale ty si vlastne rád, lebo nemusis riešiť žiadne bežné vztahove veci ani sa o nič snazit. Ale to je v poriadku, ak ti taky zivot vyhovuje. Nie kazdy musí mať vztah..
Ja ti si myslim celkom rozumiem: ty si si spočítal, že aj keby si schudol a robil všetky tie veci aby si ziskal vztah, tak s vysokou pravdepodobnostou by to nestacilo na vztah so ženou ktora by splnala väčšinu tvojich kriterii, ale stačilo by to max iba na nejaku uplne velmi priemernu ženu, takže sa ti to nezdá hodné tolkeho usilia.![]()
Terepin
nevieme presne ake beries tabletky, ale ak antidepresiva, tak s nimi je to taky trochu zacarovany kruh: clovek sa sice na jednu stranu trochu lepsie cíti, ale na druhej strane akokeby oslabovali vôlu a clovek nema taku chut nieco menit, nieco nove zacat a aj to udrzat.
U mnohych ludi aj znizuju libido to znamena ze tuzba muza po ziskani zeny sa znizuje.
Pozri sa na to objektivne: máš problémy sám zo sebou. Vieš si predstavit co vsetko by si musel riesit nielen vo vztahu, ale neskor v manzelstve, ked pride dieta/deti?
nevieme presne ake beries tabletky, ale ak antidepresiva, tak s nimi je to taky trochu zacarovany kruh: clovek sa sice na jednu stranu trochu lepsie cíti, ale na druhej strane akokeby oslabovali vôlu a clovek nema taku chut nieco menit, nieco nove zacat a aj to udrzat.
U mnohych ludi aj znizuju libido to znamena ze tuzba muza po ziskani zeny sa znizuje.
Pozri sa na to objektivne: máš problémy sám zo sebou. Vieš si predstavit co vsetko by si musel riesit nielen vo vztahu, ale neskor v manzelstve, ked pride dieta/deti?
Beriem Alventu a na mojom libide nevidím žiadny rozdiel.
ale ani tu si nemal