Google pixel 7pro
Google pixel 7pro
Ahojte, kupil som si Google Pixel 7pro a som sneho na nervy . Fotky sa mi ukladaju do google fotky a nie do telefonu ako uplne zrusim ? Skusil som to zakazat a teraz ked fotim odfotim 4 fotky po sebe tak ich nenajdem v galerii aby sa mi fotka ulozila do galerie tak musim urobit toto odfotim a dole co ce ta gulicka pre zobrazenie fotky tak nanu musim kliknut zobrazit fotku a az potom ked ju zobrazim takto nájdem ju aj v galerii preco sa mi to neuklada v galerii automaticky ? Ked teraz odfotim po sebe 5 fotiek a zobrazim iba tu poslednu tak tie 4 predchadzajuce sa mi neulozia som stoho na nervy poradte prosim co mam robit . Dik
Re: Google pixel 7pro
Mal som vsetky Google telefony a su super. Google fotky je nativna appka od googlu kde sa ukladaju a upravuju fotky, zaroven si nastavujes backupovanie do cloudu a tak dalej. Ked fotis a mas tam tu ikonku galerie, tak sa ti zobrazi len ten set fotiek ktore si aktualne odfotil. Takze ked si chces pozriet ine fotky tak ano musis otvorit normalne aplikaciu fotky a nie cez appku kamery. Ulozia sa ti urcite vsetky fotky, mozno robis burst a mas ich pod jednou fotkou neviem co s tym robis ale urcite vsetko co odfotis najdes v appke google photos.
Dakujem za odpoved viem ze sa mi tam dole v tom nahladu ukaze len aktualna fotka ale pokial som ju neotvoril v nahlade tak sa mi hned nezobrazila v galerii ale potom po nejakom case sa v galerii uz zobrazila neviem ci tam prebieha nieco ale po odfoteni to hned v galerii nieje ale qz o par sekund neskor. Aktualne riesim problem stym ze ked nahravam video tak je najskor pekne svieze plne farieb a potom ako oeby stmavne a zas ked sa dotknem displeja tak sa vsetky farby zosvetlia a je to aj pekne vidno ked si video pozriem ze kedy stmavne a kedy kliknem na displej a zas sa tie farby roziasia nevies ako to nastavit tak aby vykreslovalo tie farby co najlepsie ?MP4-30 napísal: 25 júl 2024, 8:28 Mal som vsetky Google telefony a su super. Google fotky je nativna appka od googlu kde sa ukladaju a upravuju fotky, zaroven si nastavujes backupovanie do cloudu a tak dalej. Ked fotis a mas tam tu ikonku galerie, tak sa ti zobrazi len ten set fotiek ktore si aktualne odfotil. Takze ked si chces pozriet ine fotky tak ano musis otvorit normalne aplikaciu fotky a nie cez appku kamery. Ulozia sa ti urcite vsetky fotky, mozno robis burst a mas ich pod jednou fotkou neviem co s tym robis ale urcite vsetko co odfotis najdes v appke google photos.
No neviem ako mas nastavene backupovanie fotiek a v akej kvalite. Ak nemas zaplateny storage tak ti vie zalohovat do 15GB aj s google drive ci gmail. Niektore videa ked tocis napr tym super night modom tak to sa sprocesuje az ked sa to uploadne do fotiek a nasledne sa to prerendruje na serverochM1No napísal: 25 júl 2024, 15:08 Dakujem za odpoved viem ze sa mi tam dole v tom nahladu ukaze len aktualna fotka ale pokial som ju neotvoril v nahlade tak sa mi hned nezobrazila v galerii ale potom po nejakom case sa v galerii uz zobrazila neviem ci tam prebieha nieco ale po odfoteni to hned v galerii nieje ale qz o par sekund neskor. Aktualne riesim problem stym ze ked nahravam video tak je najskor pekne svieze plne farieb a potom ako oeby stmavne a zas ked sa dotknem displeja tak sa vsetky farby zosvetlia a je to aj pekne vidno ked si video pozriem ze kedy stmavne a kedy kliknem na displej a zas sa tie farby roziasia nevies ako to nastavit tak aby vykreslovalo tie farby co najlepsie ?